Hát az lehet... persze gőzöm nincs, hogy hol, pedig többször is visszamentem.
Végül elég drasztikus módszert választottam:
Beléptem a Chaos covenantba, adtam 30 Humanity-t a pókcsajnak, így megnyithatóvá vált ugye a shortcut és ott serpent ring társaságában farmoltam a Sunlight Magot-okat... talán a 2. már dobta is a kedvenc fejfedőm, azt a világító csodát :-) Nagyon szeretem, mert nem kell az egyik kezembe lámpás, nem kell varázslat sem, csak mehet a menet a szokott tempóban :-D
Amúgy hihetetlen, hogy 4. végigvitel és még MINDIG találok olyat a játékban, amin meglepődök!
Pl.: Soha nem mentem még human formba Demon Ruins felé és most találkoztam először ott a sok Capra Demon között egy gépi invaderrel... nem kicsit lepődtem meg, amikor a hátam mögött felbukkant :-)
Aztán nem tudom, hogy ezért-e vagy sem, de később egy komplett páncél szett jelent meg egy hullán a pókcsaj közelébe a terem másik végébe, ahol a zsákutca van.
Aztán az is meglepett, hogy mindent megtettem Siegmeyer of Catarina ügyében, életben is maradt, meg sem sebződött a Chaos Eaterek között -pedig leugrott ahogy kell- és Ash Lake-nél már csak a síró lánya fogadott... azt hittem csak a gyűrűjét kapom, de Titanite Slab-et adott!
Aztán azon is nagyon meglepődtem, hogy a Bed of Chaos előtti Chaos Eater a lépcsőn felfelé, 120-as VICC item finding mellett dobott egy Red Titanite SLAB-et(!).
És még tudnék mesélni... és ez a 4. részletes végigvitel :-D