• Laza
    Egyértelműen O&S, utána Knight Artorias (DLC) ... Aztán a Guardian, Black Dragon ... de még a Gargoyle is, mert ott volt az első igazi epic cutscene érzésem, és a templom teteje is nagyon autentikus :)

Egyébként NG+ -ban O&S volt az első boss, ami nem lett meg elsőre .... de csak ezért, mert a dagit akartam előbb leverni ... ott már nagyon kell figyelni, hogy lehetőleg mindketten előtted legyenek (Ornstein Smought mögött), és lehetőleg legyen köztetek egy oszlop (csonk). Néha sikerült beszorítaniuk a falhoz ... az kb instant halál :)
    És ha a dagit akarod először, akkor semmiképpen ne hívd be a Szolárium lovagot, mert Ő mindenképpen a véknyat kezdi el gyepálni ezerrel. Mókából volt hogy behoztam és versenyeztem vele, hogy melyikünk veri le előbb a célpontját (ő vékony, én dagi) ... sajna mindig ő nyert, olyankor pedig homeward bone (de csak a segítő halála után, addig nem használható).

Egyébként a bone-t már sokszor használtam lelkek és humanity kimentésére ... általában egy bossnál ha nagyon a végét járom és esélytelennek tűnik a győzelem akkor inkább kiteleportálok ... szerencsére mindig lehet.