• Tinman #3754
    Ki volt az a barom aki azt mondta, hogy Depths után Blighttown aztán Great Hollow meg Ash Lake?

Ja nem... én vagyok a barom, hogy múltkor -konzolon- első nekifutásra arra mentem, eszement fasság!

Összesen 150 óra után már azért bölcsebbnek mondanám magam és a tuti tipp a Blighttown után, de ajánlott már Depths előtt Darkroot azon része ahová még nem kell az ajtónyitós 20000 lelkes crest.

Raklapnyi jó cuccot lehet felszedni, és ami a lényeg, hogy a köpőcsöves rohadékok ellen a fák leölésével ingyen jó kis toxin cure-hoz lehet jutni, ami egyszerűen priceless!

Picike munkával Black Knight shield is szerezhető, u.i. pedig a játék egyik legjobb pajzsa a Grass Crest Shield is vihető!

De ami a lényeg, hogy megszerezhető némi ügyességgel az Elite Knight set, ami nem éppen egy gagyor cucc, még a játék közepén sem, nem hogy eleinte. Persze ehhez nem árt a staminát már a kezdetektől jól fejlesztgetni.

Aztán a Moonlight Butterfly is rémesen egyszerűen legyőzhető még alacsony szinten is, az Ember ami utána fellelhető, meg a 20k lélek, ajándék ilyenkor.