Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Több fajtát dobnak az egyik jó a toxikus mérgezésre is.
Farmolni kell öket.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Lunki88
Van nálam már jó sok ilyen moha, viszont a köpõcsöves fazonok ha eltalálnak akkor még azzal sem tudom kikúrálni magam...
wedge31
De farmolhatsz enteket is azokból esik méregtelenitö.

wedge31
Én ebben tolom egy ideje.

Mellesleg a boss akinél van / Ceaseless Discharge / nagyon látványos.

Lunki88
Valaki adjon valami hasznos tippet. Megint lementem blight town-ba de most már 39-es szintû vagyok, viszont még mindig nem boldogulok az ott lévõ mérgezõ hollowokkal. Mit kéne kitalálni hogy ne patkoljak el 5 percenként odalent? Valami jó poison resistance-os armor kéne gondolom.
MerlinW
100-200 óra biztos van benne.

[merlinw.org]

MerlinW
Ha nem lett volna a boss szájában a bonfire, lehet kihagyom ezt a dögöt..😊 Kezdett felb*szni, pedig engem nehéz😊

[merlinw.org]

wantonly
Amúgy milyen hosszú a játék? Valaki már végigvitte PC-n?
wantonly
Elkezdtem ismét, gondoltam adok neki még egy esélyt. Az elsõ boss-t alig bírtam legyûrni. 😄 Viszont úgy-ahogy ráéreztem már a billentyû+egér irányításra, és így már tudom élvezni is a játékot. Úgy érzem több van ebben a játékban, mint elsõre gondoltam.
Lunki88
Én csak most jöttem rá hogy ha fantomként más világában vagyok segíteni akkor a healing varázslattal tudom magamat gyógyítani, mert ugye az estus flask ilyenkor nem mûködik. Érdemes volt a faith-et 12-re húzni miatta. 😊
wedge31
A paintig world ütni fog, nekem legalábbis tetszett a megvalósitása.

MerlinW
Legyûrtem a Stray Demon-t... nem volt könnyû szülés.. ~30. alkalomra meglett😊

[merlinw.org]

Laza
hogy kell döfni ha az ellen háta mögött vagyok?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

MerlinW
Nem.

[merlinw.org]

Capra-nál is volt? Mert én nem találtam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem azért,de ez 5...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
A négy legkönnyebb boss amivel találkoztam (elsõre megvoltak, pia használat nélkül):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Forest hidra
Ash hidra
Depth sárkány
Moonlight Butterfly
Chaos Witch Quelaag

[merlinw.org]

MerlinW
A történetvezetõ nagy boss-oknál vannak idézhetõ offline npc-k. Buták, de arra tökéletesek, hogy eltereljék a csúnyaságok figyelmét😊

[merlinw.org]

MerlinW
De bizony😊 lvl 52 vagyok és rettenthetetlen😊

[merlinw.org]

Lunki88
Túl van tárgyalva, tes világához nem érdemes hasonlítani nehézségben. 😊
Tinman
:-DDD

Van benne valami ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
Vannak idézhetõ NPC-k is, szinte minden boss elõtt, szóval offline módban is kaphatsz segítséget, persze kevésbé hatékonyak mint egy valós ember , inkább csak csalinak,meg figyelemelterelésnek😊

PSN ID.: Beegabor

Lunki88
Úgy értelemszerûen nincs, csak ha online vagy a windows live-on.
Offline módban is van?

Lunki88
Hát a segítõ alatt úgy értettem hogy online idézel valakit hogy segítsen megölni. Ha ember vagy akkor látnod kéne a ködös ajtó elõtt summon jeleket. Nekem ott sorakozott egy csomó.
Segitõt? hát cagy el néztem és nem láttam ,hogy lehet (akkor-1 humanity) vagy nem is lehet.
Lunki88
Pedig lehet nekem is úgy sikerült megölni.
Szerintem ott pont nem lehet idézni. De lehet tévedek.

Én is.

Nekem ezzel úgy szaggat a játék, mint az állat.

dante3
Sajna nem xbox kontrollerem van, ezzel próbálom beállítani a sajátom, de a jobb analóg karon a kamera irányítás még mindig nem jó, fordítva mûködik, tudna valaki segíteni a beállításhoz! köszi

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Lunki88
Emberként menj oda és idézz magadnak egy segítõt, ez a legkönnyebb megoldás, de ha mindenképp egyedül akarod megölni akkor amint belépsz az ajtón gurulj el a csapása elõl és rohanj fel a lépcsõn, ott ha gyorsan végzel a kutyákkal akkor a démon támadásai elõl már el lehet gurulgatni és hátulról csapkodni.
Capra ellen tippek trükök? már vagy 15-sözr megölt és még megütni se tudtam...sõt...ha eldodgelol az elsõ hitet beragadok és szétszednek a kutyák...
Lunki88
Hát csak ennél a játéknál hihetetlennek tûnik hogy képesek vagytok billen játszani. Próbáltam billen de 5 perc játék után nyúltam is a kontrollerért.
wedge31
Miért, ki nem?

Fpocok
lvl 22-n merre menjek? Eddig halott a gargoyle meg a lábatlan démon.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lunki88
Nem mondod hogy te billen játszol? <#wow2>
MerlinW
Ha ugrasz, akkor túlugrasz😊 Egyébként sprint közben space.

[merlinw.org]

wedge31
Akkor bele trafáltam.

Thx.

Nem kell ugrani, csak simán nyomd az elõre gombot 😛

Gideon Wieth
Sziasztok! Hogy lehet a játékban ugrani? Az egyik vidiben láttam, ahogy a csaj leugrik a bástyáról egy minotaurusz fejére csapva. Az okés hogy ha esek akkor ha RB-t nyomok ütök is, de hogyan ugrok neki ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

dante3
Aki kontrollerrel játszi, légyszi segítsen! Hol tudom beállítani, hogy a jobb analóg kar ne fordítva mûködjön? Felfelé nyomom, akkor balra fordul a kamera...stb.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Laza
Ezt is látod szintlépéskor jobb oldalon a jobb kéz fegyver 1-2 meg bal kéz fegyver 1-2 mutatóknál (mindig a slotba berakott cuccokra értendõen írja ki a változást).

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Pl a szablyám str E, dex B ... ha szintlépéskor str-re teszek akkor 1-es nõ a sebzése, ha dex-re akkor 5-el.

MerlinW
Ellenfél befogása (Lock on): középsõ egérgomb😊

[merlinw.org]

MerlinW
A kezdõhelyrõl 4-5 helyszínre is lehet menni😊 Menj fel a lépcsõn (ha a tûznél a szakadék fele állsz, akkor jobb oldalt)

[merlinw.org]

Laza
Ha a sima item menüben vagy meg tudod nézni a fegyveren módosítóit (kontrolleren X). Ott van, hogy melyik stat hogyan hat az adott fegvyerre (str,dex,int,faith). Betûkkel vannak jelölve, úgy mint A,B,C,D,E. Értelem szerûen ha az erõnél E vagy a dexnél meg B, akkor azt azt jelenti, hogy az erõ ad némi módosítót, de a dex adja a legtöbbet, tehát annál a fegyvernél dexre kell gyúrni. Egyébként a használathoz szükséges statok is nagyjából behatárolják a módosítókat (jobb oldalon).

MerlinW
Én karddal és kétkezes vasállattal aprítok, így én az str-t fejlesztem.

[merlinw.org]

Laza
Van key bindings menü, abban nem írja hogy mi micsoda?
Nem voltam még benne csak láttam 😊

MerlinW
Akármi. A karakterosztályok csak az induló statok és tárgyak tekintetében számít. Ezután akár mágust is faraghatsz a lovagodból, vagy lovagot a mágusból.

[merlinw.org]