Csak hát annyit elveszíteni kva nagy szopás, főleg bossnál, ahol nem garantált, hogy újra fel tudod venni (Capra ugye). A monszták meg akkorákat ütnek minél jobban haladsz előre, hogy fogalmam sincs mit ér ez a védelem. Ha most visszamegyek ~70-esen a játék elejére (+3 -as bőr szettben), akkor szinte alig tudnak megsebezni, de pl Anor Londo-ban ha egy silver knight rám csap kettőt ugrik a 70% HP-m (~ 1400 HP-m van).
100 humanityt kb 3-4 óra lehet 410-es item discovery-vel összeszedni ... háát, csinálja akinek 6 akármije van :)
Egyébként is úgy játszom, hogy ne nagyon találjon el senki, vagy ki tudjam védeni.
Mondjuk 100 humanityből csücskösebb részeken, ahol szükség lehet a több HP-re inkább feltolnám a bonefiret 20 Estusra :)
A franc se tudja. Egyébként is ritkán járok 10 humanityvel, mert ilyenkor megy el könnyen. Egyébként nem nagyon szoktam elveszíteni a zöld moszatot.
Pl mikor visszamentem a kezdőhelyre és a boss-nál bent maradt a 10 humanitym esélyem nem volt felszedni, kb 4-5x mentem neki mire sikerült, első kettő kb instant halál :D