Azért neked írtam, mert esetedben olvastam, hogy Capra-val, milyen jó barátok lettetek.
"Pusztulgurult" minden egészen odáig, aztán beléptem a ködbe a 2 hülye kutyája beszorított azonnal a sarokba, shield hiába volt up, úgy ütötte át, mint a xart, 1 mp múlva meg halott voltam.
Nem kicsit waddafakkoltam :-D
Aztán ezt különféle verzióba még vagy 10x eljátszottuk, akkor már felültem az ágyba (mer' hogy beteg vagyok) a szívverésem olyan 150 körül. Egyszerűen nem akartam elhinni, hogy ennyire esélyem sincs... vetődtem, gurultam, pajzsot cseréltem, gyűrűkkel próbáltam variálni, de a Capra az úgy elvert mindig, hogy szombat este félre és tettem a játékot. Mert segítséget ugye csak a gyengék hívnak, egyedül akartam... de végül újra átéltem, hogy megfeküdt és újra nagyon jó érzés volt győzni. Amúgy összesen valami 20k lelkem ment el ott a semmibe :-D
Nem akarlak visszacsábítani, de hidd el tartogat még a játék meglepetéseket számodra én pl. most ismerkedem a Path of The Dragon covenant-al és a hajam az égnek áll micsoda különleges dolgok vannak náluk.
Amikor hétvégén elkezdtem már akkor pár óra után találtam benne olyasmit, amit előtte nem... van itt felfedezni való bőven :-)
Az gond, hogy te most pont a játék legszemetebb harcánál voltál, ha az megvan, akkor már bármire képes vagy :-)