10203
  • Solid Snake
    Most mi bajod? Elegáns divatos viselet. Ez nem baba zsúr.
  • Laza
    omg, hogy néz ez ki :D
  • Solid Snake
    Ej,kevés horror filmet néztél látom. Mindig a feka az első áldozat.
  • Laza
    Ja, és nem tudom figyeltétek e karaktergenerálásnál, de egyedül a feka 'arc' megy csak széles vigyorral az arcán a halálba :)
    Megnézném játék közben, ahogy kilóg a sisak alól a vigyor :D

• Solid Snake
    Dark souls best armor
  • Laza
    Egyébként nem kell a nehéz páncél a 'lovagnak'. Én is 'lovagként' megyek (fegyver, pajzs), csak éppen bőr szerkóban ... és így nem néz ki úgy a gurulásom, mint aki beveri a 100 kilós seggét a sarkon és azon lendül át :)

Mondjuk el sem tudom képzelni, hogy ebből a szempontból mi a különbség a knight meg a fighter között. A wardener egy dolog, mert az dex-es fegyverrel kezd. De az előbbi kettő nem. Illetve van még barbár is ha jól rémlik.
  • Solid Snake
    Használd ezt. Így bármit,bármire,bármikor :)
  • Laza
    Váá, abból a legolcsóbb, a 3 lélek/db-os van nálam mindig min 500db :)
    Kötelező :D
  • Fpocok
    Játékon belül valahogy át lehet konfigurálni a gamepad gomjait?
  • Laza
    Egyébként még most a Painted World után 65-ösen is azt a Spideres pajzsot használom, fel van húzva 5-6-osra, nagyon baba kis pajzs.
  • Laza
    "Aztán a másik amin nagyon ledöbbentem, hogy a Depths mennyire könnyen ment, így, hogy az emlékek még nem fakultak meg. Szegény Giant Rat boss ráadásul úgy halt meg, hogy a Buthcer mögötti kis lejáratba legurultam -ott van egy frankó fireproof spider pajzs is- és egy párkányra esve ásítva lelőttem íjjal... alig kellett neki pár lövés ^^
    Na ez utóbbi trükköt pl. nem tudtam!"

Én valahogy direkt arra mentem elsőre, meg is lepődtem a patkányon, így nálam rögtön így lelte halálát :)
  • Solid Snake
    Ratgab hol vaty? Merre csavarogsz? :)
  • Fpocok
    [brutálnagy]LE KELL GYŐZNÖM A JÁTÉKOT! EZ ELVI KÉRDÉS! RAAAAGE!
  • Fpocok
    Most egy warriort fogok csinálni, kemény str build, full nehézpáncél.
  • ratgab
    Nincs meg a játék, nincs meg a mentés, nincs meg az idegrendszerem...XD
  • ratgab
    Erről ez jut eszembe:

Lali (unottan):.... És itt a vége fuss el véle!
    Sanyi (idiótán): Mégegyszer!
    Lali (részegen és unottan): Nincs az az isten!
    Sanyi(lelkes elmebeteg módjára): Hozok sört!
    Lali (felcsillanó szemmel): Akkor van!

XD
  • Solid Snake
    Itt az idő a kezdésre
  • ratgab
    Egyébként biztos egy új karinál teli lennék nyílvesszővel! Sokszor jól jött volna, de nem volt!
  • Solid Snake
    Pro evolution focis matyiság
  • Fpocok
    Mi az a Pes?
  • Fpocok
    Én is visszaraktam :D
  • ratgab
    By the way eddig a Pes 2012 volt nálam a rekorder: 4 uninstall egymás utáni napokon, aztán másnap újra felraktam...XD

Dark souls most jár azthiszem 4. törlésnél. Ha még egyszer felrakom a közeljövőben, akkor új rekordert ünnepelhetek...XD Sőt akkor még az 5. rageuninstall is elképzelhető...XD

De most biztos nem fogok bele újra az 100 %, merthogy mentést is ledaráltam, így még kisebb a kísértés!
  • Solid Snake
    Majd visszarakod. /volt már ilyen/
  • ratgab
    Végeztesd ki az informátoraidat, mert tévednek. Írmagját is írtottam a gépről.:-)
  • Solid Snake
    Ja, backstab rejtély megoldva. Na tehát: ellenség lockolva /végig így is marad/ pajzs előtartva mögé kerülés, ha mögötte vagyunk jön a lényeg PAJZSOT leengedni/lock marad/ és döfés mint állat. Ez bejön 10-ből 10-szer tuti módszer. Egyébként aki nem lockol az is így járjon el,és tuti a siker. Csak lockal jobban rajta marad a karakterünk.
    A másik buli Parrying Backstab na ez húzósabb, mert figyuzni kell mikor akar ütni a "barátunk". Ebbe kell belevédeni, és utána szúrni. Erre rá kell érezni,és az sem nehéz. Jó gyakorlást kalandorok! /kivéve Ratgab kolléga. Ő áruló lett./ Hírek szerint már újfent telepíti a játékot.
  • Tinman #3610
    Warrior alap páncélban egész fürgének mondható... ráadtam az első komolyabb páncélt (csak torso) és azt hittem rám esett valami malomkő. Olyan lomha lett, hogy visítva tettem rá vissza az alap páncélt.

Knight esetében, akivel korábban konzolon végigtoltam azzal se volt valami móka és kacagás az élet, mint valami mozgássérült. Persze bírta az ütéseket durván... vele Capra is 2-3 próbából meglett.
  • wedge31
    Nem tudom, még egy végigjátszás biztos benne van. A NG+ annyira nem vonz de majd meglátjuk.
  • Solid Snake
    Komoly fegyver,jó páncélzat,hatalmas szakmai rutin= ugráljon az ellen. xDD
  • Shep
    Mikorra szól az időpontod az elvonóra? :D
  • Shep
    Mik a DLC területek?
  • wedge31
    Megvolt a második végigjátszásom. Most inditok egy nehéz páncélos, nehéz fegyós karit, már elöre sejtem, hogy nehezebb lesz a lassú mozgás miatt.
  • Solid Snake
  • Tinman #3603
    Nagyon várom :-)))
  • MerlinW
    A DLC területeken néhol vért fogsz izzadni:)
  • Tinman #3601
    Jogos! :-D
  • MerlinW
    Vissza.
  • Tinman #3599
    :-DDDDD

• Tinman #3598
    Azért neked írtam, mert esetedben olvastam, hogy Capra-val, milyen jó barátok lettetek.

"Pusztulgurult" minden egészen odáig, aztán beléptem a ködbe a 2 hülye kutyája beszorított azonnal a sarokba, shield hiába volt up, úgy ütötte át, mint a xart, 1 mp múlva meg halott voltam.

Nem kicsit waddafakkoltam :-D

Aztán ezt különféle verzióba még vagy 10x eljátszottuk, akkor már felültem az ágyba (mer' hogy beteg vagyok) a szívverésem olyan 150 körül. Egyszerűen nem akartam elhinni, hogy ennyire esélyem sincs... vetődtem, gurultam, pajzsot cseréltem, gyűrűkkel próbáltam variálni, de a Capra az úgy elvert mindig, hogy szombat este félre és tettem a játékot. Mert segítséget ugye csak a gyengék hívnak, egyedül akartam... de végül újra átéltem, hogy megfeküdt és újra nagyon jó érzés volt győzni. Amúgy összesen valami 20k lelkem ment el ott a semmibe :-D

Nem akarlak visszacsábítani, de hidd el tartogat még a játék meglepetéseket számodra én pl. most ismerkedem a Path of The Dragon covenant-al és a hajam az égnek áll micsoda különleges dolgok vannak náluk.

Amikor hétvégén elkezdtem már akkor pár óra után találtam benne olyasmit, amit előtte nem... van itt felfedezni való bőven :-)

Az gond, hogy te most pont a játék legszemetebb harcánál voltál, ha az megvan, akkor már bármire képes vagy :-)
  • Solid Snake
    A nagy csapat :)
  • ratgab
    Gondolkodtam már hogy elmegyek elvonóra...XD