Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Knight majd másodjára ha már jobban vágom a játékot.
Mire rakjak nála?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Mozgékonyság hiánya miatt viszont az O&S harc vérpisálás vele... minden más egy idõ utána napi rutin :-D
Abban viszont igazad van, hogy szerintem is kezdjen Pyro-t.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Knight-al ne akarj nagyon gurulni, fõleg gyors ellenfelekkel szemben. Õ inkább tank, szóval a monstra pajzsokkal tud operálni. Mindenképpen staminát kell neki nyomatni, hogy sokáig tudja tartani a pajzsot és védeni vele.
A Taurus elõtt persze vele is akkor jársz jobban, ha levetkõzöl annyira, ha a load 50% alatt legyen, az már elég ahhoz, hogy elõle elgurulgass miután fejbe vágtad a toronyból.
Ha meleevel akarsz menni, akkor a Warderert ajánlom, ugyanaz, csak bõrszerkóban van ezért gyorsabb.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
2. Jól sejted.
3. Után.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hát ez a játék nem osztogatja az elismerést. :)
Undead Burg. Megyek az egyik irányba, és pár halál után eljutok egy Taurus Demon nevû lényig aki kivasal. Na mind1 gondolom elindulok a másik irányba, ahol meg egy nálam kétszer nagyobb kardot viselõ úremberbe boltok borítékolható végeredménnyel.
Kérdések.
Knight-el mit érdemes fejleszteni?
Bonefire merre van még? Jól sejtem hogy majd csak a Taurus D után lesz még1?
A Dragon Sword a taurus elõtt vagy után lesz?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Viszont muszáj megölni valamikor, mert kell a gyûrû amit dob a továbbjutáshoz.
[merlinw.org]
Viszont nála megtaláltam a nekem való rongyos csuhát egész jó kis statokkal.
[merlinw.org]
Taurus Demon
Bell Gargoyle
Capra Demon
Gaping Dragon
Moonlight Butterfly
Chaos Witch Quelaag
Great Grey Wolf Sif
Stray Demon
Iron Golem
Pinwheel
Ceaseless Discharge
Four Kings
Ornstein and Smough
[merlinw.org]
1. Mert soha nem érzed magad félistennek.
2. Mert mindig van kihívás.
3. Mert mindig van felfedezni való.
4. Mert magadnak akarsz bizonyítani, hogy képes vagy rá.
5. Mert magad fejlõdsz és ezt a játék észre is veteti veled.
6. Mert mindig valami ismeretlennel, valami szokatlannak kecsegtet és mindig van benne felfedezni való.
7. Mert a legtöbbször nem is tudod, mire számíts! Hiába megy könnyebben már az addig megtett út... jól tudod, hogy ami még elõtted áll ott bármi megtörténhet.
8. Mert keci' jól néz már ki PC-n.
9. Mert látni akarod az újabb és újabb szörnyeket/Boss-okat.
10. Mert be akarod írni a játék topikjába, hogy xy Boss-t is leverted végre :-D
[merlinw.org]
Aztán majd várjátok a következõ hasonló játékot ... csak igen sokáig nem kapjátok meg ....
CSALÓ!!!! <#ravasz1>#ravasz1>
Igazából a portnak egyedül az irányítás a baja (a grafika szerintem úgy jó, ahogy van), de mint a mi példánk is mutatja, abszolút megszokható.
[merlinw.org]
Volt, hogy mikor nem volt kedvem játszani leültem és néztem a videóit, mint esti filmet:)
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Van még kérdés?
Értsd: Ne vedd meg.
Van egy kereskedõ Undead Burg-be ahol tudsz venni ellenszert. Nem olcsó!
Majdnem megdöntötted a rekodom! 48k soul bukta 1x :-D
Viszont ezekkel az új fixekkel is megnéztem a fenti tévén és: BE-SZA-RÁS!
Kegyetlen jól néz ki a konzolos verzió után... nagyon, de nagyon pöpec és ahogy már elõttem írták, csak az értékeli eléggé ezeket a grafikai upgradeket, akik végigtolta a konzol verziót és a retinájába égett a DaS külleme.
Akinek nincs erre szüksége játsszon mással ... nem értem miért fáj egyeseknek, hogy 10 casual, 0 kihívást tartalmazó játék mellé kiadnak egy ilyet is. Nem kell vele játszani ...
"Ez örök tény marad ,hogy az ember (az épeszû ember) játékot szórakozás céljából vesz nem pedig szenvedni."
Mirõl beszélsz? Ez nem egy könyv, amit elolvasol aztán helló ... 20+ éve játszom, és mindig is mozgatott a kihívás, a logikus, jól felépített játékmenet, taktika. Ha Te valamin szenvedsz, nem élvezed, akkor nem kell vele játszani ... de hagyjuk már meg másnak azt a lehetõséget, hogy ezt szórakozásnak élje meg.
Hozzáteszem, nagyon nem szenvedés a játék, minden percét élvezem a taktikus, kiforrott harcrendszerének.
Nem kell mindennek tömegeket ellátó népkonyhának lennie ... nem is annak szánták és nem is lett az. Akinek ez erõs az menjen és játsszon mással.
Egyébként meg teljesen jól tanulható és játszható. Az hogy manapság mindenki béna mint a tök, nem a játék hibája. Emlékszem még mikor a játékok többsége közel hasonló kihívást, egyeseknek szopást nyújtott ... csak mostanában divat ez a nyávogás.
Miért bánt ez Titeket? Menjetek játszatok mással ...
Nem szeretnék vele dolgozni.
Hidd el nagyon sokan a game felé sem néznek már csak a netes sírások miatt sem.
Ez örök tény marad ,hogy az ember (az épeszû ember) játékot szórakozás céljából vesz nem pedig szenvedni.
Az hogy legnehezebben ilyen legyen oké mert akkor lenne állítási lehetõség úgy már lenne értelme,mert kb senki nem tolná legnehezebben :D
Ezt a játékot ezzel "rontották el".
Mert ha egy ilyen világban csak mondom valamit Skyrim, szintû lenne csak a nehézség biztos hogy sokkal többen játszanák.
Meglehet nézni itt is (jó igaz ez csak SG) kb 8-10 ember (csak mondtam egy kis számot) aki tolja.
Next PC upgrade: 2022
Jó játékot nektek.
Sajna vannak akiknek szar ... én meg attól vagyok ki, hogy egy Skyrimben halálunalom mindenkit egy ütéssel ölni a legnehezebb fokozaton is úgy, hogy a játék 1/3-át láttam csak (nem is kovácsolok), hogy egy Kingdom of Amalurban alul kell öltöznöm, kovácsolást messzire elkerülöm (konkrétan a kezdõ Mass Effectes szettel játszom) ... stb.
Régóta nincs már egy olyan játék, amiben nehéz de játszható a harc, okosan kell küzdeni, taktikázni, trükközni kell ... csak most :)
Egyáltalán nem olyan nehéz a harc a DS-ben, csak meg kell tanulni kezelni és játszani és gondolkodni és taktikázni ... nem ész nélküli 'hack 'n slash' módjára játszani :)
Pl 50eFt alatt van már Dell U2212HM.
Másfél éve vettem 24"-os Samsung BX2450-et, akkor 68eFt-ért. Azóta ennyiért ugyanilyen méretû IPS paneleset olyat vehetnék, hogy megszólal (akkor bõven 100 fölött voltak).
Ha most vennék valamit a következõ évekre, tuti ilyet vennék ... sokkal szebb a képe (legalábbis szerintem :) ).
De persze mint mindenben, az egyedi igények a meghatározók. De már megfizethetõ a jobb minõség is :)
Úgy látom már itt is hackelik a statokat... Mi ebben a jó nem értem?