• ratgab
    És mi történt az eluntam szöveggel? XD

Már tovább jutottál mint én! Most vagyok Sen's Fortressben, az Iron Golem jön a kihalásra ítélt fajok listáján.

Nem voltam még Abyss-ban (út még zárva mert nincs Lordvessel), Anor Londo ugye Sen's után jön, ahogy Duke's Archive is, tehát itt se voltam.

Londo Ruins-hoz kéne az artorias kard avagy Sif-et kéne likvidálnom és kovácsoltatni egyet.

Valley of Drakes-en csak átutaztam (kéne már az a warp, de nagyon). Valamelyik nap meg úgy kibabráltam magammal mint a szél: Lementem Hollow-n keresztül ash lake-be és akkor vettem észre, hogy onnan nincs kijárat, csak warp-al, így szépen baktathattam vissza azon az eléggé kockázatos úton Blighttownba (én hülye ashlake-ben aktiváltam egy bonfire-t, így teleport csont már nem volt opció a kijutáshoz.

Catacombs és Tomb of Giants szintén még kimaradt.

Asylumban sem voltam még.

Amúgy Sen's Fortressben van egy Black knight ami újratermelődik, igaz, hogy Mace van a kezében, de farmolásra jó lehet (large titanite-ot dobott az item discovery-s gyűrűvel).

Eddig megöltem már vagy 5x, és csak 3x nyírt ki, de az is figyelmetlenségből volt, mert baromi szűk helyen van a mocsok.

Ui.: Imádom ezt a DSFix 0.8-at tükörsimán megy tőle a játék és gyönyörű!