Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
AA = antialiasing - Nem?
blur = motion blur - Nem?
Az, hogy Te azt hiszed, hogy tudod mit csinál a játék, az egy dolog - de közöld tényként, kérlek...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem írom "eleve" rosszul. Az lehet, hogy TE úgy hiszed, hogy igazad van, de az még nem jelent semmit.
Ha úgy írtad volna, hogy szerinted nincs benne élsimítás, akkor nem is lenne gond - de ez az ex catedra kijelentés bicskanyitogató lehet másoknak.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
AA = antialiasing = élsimítás
blur = motion blur = elmosódás
Ugye, érzed a kettõ közti különbséget?
Parasite Eve 2, best game EVER!
blur = motion blur
"IMPORTANT: turn OFF the in-game AA/blur option"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Egyébként a legnagyobb szarság a játékban, hogy vannak olyan támadások, amik "célkövetõk". Hát kösz basszus, miért nem lehet ezek elõl elgurulni?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Slv 1 végigjátszásnál nem használtam varázslatot, csak fegyvert. És csak Orstein/Smough meg a végsõ boss-nál hívtam be segítõt. Four Kings volt a legnehezebb, azt hittem már sohanem sikerül, de aztán csak összejött. 😊"
Ezért ezt itt nem tudom olvastátok-e?
A Soul Level 1 azt jelenti, hogy az 1. szinten maradsz, nincs maxolt HP, meg nagyobb stamina, SEMMI. Gyak. onehit-el szinte bármi, ha nem vagy elég ügyes. DURVA!
Na és persze tengermély respect neked!<#worship>#worship>
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Hivatalos: Ez a srác egy félisten!
Aki ezek után azt mondja, hogy szar a PC-s Dark Soul külleme, az menjen el szemészhez.
Nekem még mindig 99%-ban fix 30 fps mellett DRÁMAIAN szebb a játék mint korábban.
Én az esetek 90%-ban HP-nek használom a humanity-t. Ad ugyan egy kis buffot az ha ember vagy, de nem létszükséglet.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
- Talán venni is tudsz valamennyit bizonyos npc-tõl (Firelink Shrine).
- Magas item discoveryvel (pl. sok humanity-vel, vagy egy gyûrûnek is van ilyen hatása:Covetous Gold Serpent Ring) patkány leöléssel (farmolás) van nagyobb esély, hogy humanity-t dob.
- PVP-ben lenyomsz valakit és kapsz.
Nagyon addiktiv a játék de érdekes modon nem tudom megmondani miért.
Nincs story nincsenek küldetések, nincsenek párbeszédek, gyak semmi olyan nincs benne amiért egy rpg-t / vagy ez esetben rpg szerüséget/ kedvelek.
Utálom a farmolást de itt valahogy el tudom viselni. De a legjobb az egészben amikor az ember meglát egy új monsztát vagy bosst és már elöre parázik, hogy fogja megölni.
Was: Én is jobb híján gamepaddal nyomom... de még így is nehézkes
De nincs rossz megoldás, csak megoldás!
Én egyébként nagy rpg-s vagyok. Itt nincs semmi küldetésrendszer, sem a klasszikus fejlõdésrendszer, vagy történet, de mégis mûködik: olyan nincs, hogy én ne tudjam végigjátszani!
Na adok neki még egy esélyt.
Ha nem is csináltak forradalmat a fejlesztõk, de párat megfertõztek.
Slv 1 végigjátszásnál nem használtam varázslatot, csak fegyvert. És csak Orstein/Smough meg a végsõ boss-nál hívtam be segítõt. Four Kings volt a legnehezebb, azt hittem már sohanem sikerül, de aztán csak összejött. 😊
PSN ID: Lord_Mortanius