10203
  • Fletley9
    MEGVAN!!!!!!!!!!!!!!!!! Ornstein and Smough !!!!!!!!!!!!!!!!!!MEGVAN
    6 óra szenvedés után egy olyan izgalmas összecsapásban, de megfeküdtek
  • Gideon Wieth
    Hát ezt a hydrát én sehogysem fogom megölni :D Majd visszalátogatok később Ash Lakehez. De a sárkány kard amiért jöttem, megvan :D
  • Fpocok
    Szar a link.
  • Laza
    Van benne 1-2 Dark Soulos hivatkozás is :)

Vicces képek
  • Seth
    Nem lehet arra menni.Az a valami a zomboid sárkány alsó teste :D Ha sokat ütöd feláll, de nem bánt
  • Fpocok
    A festményben, ahol megöltem a sárkányt... ott a hídon át lehet majd menni? Mert valami elállja az utat.
  • Fletley9
    Még mindig O&N spoilerek.
    Az mekkora pofátlanság már, hogy ha O&N közül megöljük az egyiket hírtelen a másik full hp-n lesz. annyira felkúrta most az agyam...kicsináltam a lándzsást. a másiknak volt harmad hp-ja (npc segítővel voltam megintcsak) Erre jön a cutscene...Dagikánk hírtelen villámsebzésre tesz szert és hp-ja a maximumra ugrik...
  • Zozo0122 #3188
    Ez mekkora már Blighttownban vagyok és találtam 1 OSTORT:D Hihetetlen mik vannak:D Tökéletes a kis szúnyogok ellen egyből eltalálja őket.
  • Gideon Wieth
    Közbe rájöttem...
  • Gideon Wieth
    Na ott vagyok a tábortűznél de ott meg azt írja hogy insufficient attunement slots. :)
  • Gideon Wieth
    Érdemes amúgy ezt is fejlesztgetni?
  • Gideon Wieth
    Áh értem, köszönöm.
  • Seth
    Tábortűznél Attune magic
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!

Hogy kell használni a primonacy varázslatokat ? Most kaptam egy kesztyűt firelinken egy sráctól akit megmentettem, azt fel is vettem, vettem tőle két varázslatot, de nem tudom betenni a felső slotba :)
  • Fpocok
    Na megtaláltam az utat magamtól. Éljen.
  • Laza
    Elsőre kinyírtam mindet :) Másodjára, mikor már ismertem a terepet, nem tököltem velük. Egyébként ezért zseniális a játék, mert mikor először mész végig egy terepen, akkor feltartott pajzzsal, lassú léptekkel mész mindenhol és folyamatosan kémleled a terepet. És ha ez megvolt egyszer, akkor legközelebb már végigrohansz rajta ... főleg ahol simán leesnek a bénabéla monszták :)

A kígyófejűek bazi nagyot oda tudnak sózni, viszont kiszámíthatóak, nagyon könnyen hagyják, hogy a hátuk mögé kerülj. És még megrúgni sem lehet őket sajna.
  • ratgab
    Az AMD-t köztudottan nem szereti, nekem meg ugye az van.

De mint mondtam 0.8-al már szép is jó is, nem kell már nekem az az SMAA sem. Így is elég szép.
  • Solid Snake
    Ilyen egy tapasztalt kalandor átlagos napja. Semmi különös,csak a szokásos, megmentettem a világot. Na persze majd a tábor tűznél legendázgatva,ezek már nem biztos szerepelni fognak:"a kígyókat nem is öltem, csak hagytam fussanak utánam, úgyis leesnek majd :)" "a guruló köveknél meg a kővel intéztem el őket"
  • Laza
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    This area is accessed via the giant painting on the bottom floor of the chapel in Anor Londo; the area below where you crossed the ceiling rafters. You need to have the Peculiar Doll to enter the painting - you obtain this by going back to the room you started in on your return to the Undead Asylum.
  • Fpocok
    A gargoyle után? Ne mondj többet, visszamegyek oda.
  • wedge31
    Azt a forgó hid összekötöt sikerült már müködtetned?
  • Laza
    Na, halál nélkül felmentem Sen fortress tetejére, erre keresném a bonefiret, nagy biztonságban érzem magam, majd jól telibeégette az egész tetőt a gólem :)
    Szerencsére úgy, hogy már egyszer feljutottam, kb 3 perc volt felfutni a kovácstól ... a kígyókat nem is öltem, csak hagytam fussanak utánam, úgyis leesnek majd :) másodjára meglett a bonefire :)

A kígyófejűek nem okoztak vhogy problémát. Drake sworddel vagyok még mindig, ha egyedül jön akkor simán hátba lehet szurkálni. Ketten max lent jönnek meg a guruló köveknél. A lentieken át lehet szaladni, a guruló köveknél meg a kővel intéztem el őket :)
  • Fpocok
    Visszamentem, de semmilyen festményt nem találtam, pedig nagyon jól körbenéztem. Nem értem...
  • wedge31
    Szebb lett, teljesitménybe igazad lehet ezt nem tudom megmondani mert eléggé jó kis hardvert pakoltam össze igy nálam nincs akadozás.
  • Fpocok
    Megvan.
  • ratgab
    Az valami élsimítás féle nem? Az valószínű nálam csak rontana a futási teljesítményen.

Amúgy vettél észre valami grafikai változást a 0.9-essel a 0.8 után?
  • wedge31
    Á, tényleg nincs csak SMAA tett bele a srác...
  • ratgab
    Effekteknél se lassul be végre (fáklya, füst, semmi nem zavarja, csak szépen fut, ahogy kell).

Andre-től a kovácstól, amikor kijöttem Undead parish felé, akkor mindig akadozott. Most semmi.

Betölt a játék, kicsit még gondolkodik 1-2 másodpercet (tölt, ekkor van némi szaggatás), de aztán gyönyörűen fut.
  • ratgab
    Abban már nincs teljesítmény javítás. A 0.8 óta fut nálam ilyen jól a játék.
  • wedge31
    Már van dsfix 0.9 is.
  • ratgab
    És mi történt az eluntam szöveggel? XD

Már tovább jutottál mint én! Most vagyok Sen's Fortressben, az Iron Golem jön a kihalásra ítélt fajok listáján.

Nem voltam még Abyss-ban (út még zárva mert nincs Lordvessel), Anor Londo ugye Sen's után jön, ahogy Duke's Archive is, tehát itt se voltam.

Londo Ruins-hoz kéne az artorias kard avagy Sif-et kéne likvidálnom és kovácsoltatni egyet.

Valley of Drakes-en csak átutaztam (kéne már az a warp, de nagyon). Valamelyik nap meg úgy kibabráltam magammal mint a szél: Lementem Hollow-n keresztül ash lake-be és akkor vettem észre, hogy onnan nincs kijárat, csak warp-al, így szépen baktathattam vissza azon az eléggé kockázatos úton Blighttownba (én hülye ashlake-ben aktiváltam egy bonfire-t, így teleport csont már nem volt opció a kijutáshoz.

Catacombs és Tomb of Giants szintén még kimaradt.

Asylumban sem voltam még.

Amúgy Sen's Fortressben van egy Black knight ami újratermelődik, igaz, hogy Mace van a kezében, de farmolásra jó lehet (large titanite-ot dobott az item discovery-s gyűrűvel).

Eddig megöltem már vagy 5x, és csak 3x nyírt ki, de az is figyelmetlenségből volt, mert baromi szűk helyen van a mocsok.

Ui.: Imádom ezt a DSFix 0.8-at tükörsimán megy tőle a játék és gyönyörű!
  • Solid Snake
    Szöges mace legjobb fegyó,az egész játékban
  • Fletley9
    utat* ,te jó ég fail. késő van fogjuk rá.
  • Fletley9
    Nem is az a baj, jó pár próbálkozás után biztos meglesz. hanem az ,hogy az odavezető útat bár majdnem teljesen biztonságosan (1 imp és az íjász silver knight kivételével, őket nem lehet sunyin kicsinálni) meg lehet tenni. csak lassú nagyon. 10-15 perc így a boss (jelen esetben bossok) ritmusából kiesek mire odaérek.
  • MerlinW
    Jaja, az odafigyelős, türelmes, taktikás boss:) Rohangálj a terembe és csalogasd őket ide-oda.
  • MerlinW
    Végig? Nem, csak ami kellett:) Fog ring és red tintanit.
  • Fletley9
    Anor londo spoilerek
    Mai nap: Végig mentem a városon. a felső és a kastély belső része kicsit húzos volt a szürke lovagok miatt. O&N fight is megvolt párszor, de második neki futás után el kellett mennem farmolni egy kicsit kifogytam mindenből (sentineleket biztonságosabb mérgező nyílvesszővel megölni három egymást követő találat és meg is haltak) illetve megcsináltattam a a Quelaag's Furysword-öt, de nem vagyok vele megelégedve. (lehet itt a monszták pl impek-nek pont nem ellenszere. de ezzel 70-et sebeztem míg az raw+5-ös szöges macém 300-at, nem mindegy)
    Az occult sebzésű fegyver kik ellen jó? ma mimic dobott egy occult macet, de annak se éreztem az erejét. Bossok ma nem haltak . ha viszek segítőt az egyiket addig meg kell ölni míg ő él aztán nem lenne para. De ha a gyorsal vagyok elfoglalva akkor egyszer kapok egy kalapácsot a képembe...és ugyanez fordítva. Lesznek még itt gondok (eddig 5 tryból a gyorsnak fél hp-ját tudtam leszedni mindig és ott lett game over) talán majd holnap.
  • Laza
  • Laza
    Egyébként bebuktam itt 10 humanitym :(
    A gödörben hagyja halál után.
  • Laza
    Na, visszamentem Asylumba, ez a bazi nagy dög a sima fejlesztés nélküli bandit knife-től úgy döglik, mint az állat ... olyan fegyverrel menjetek ami gyors és bleed van rajta!