Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Szerk.korr.jav.: de közöld tényként, kérlek...---> de ne közöld tényként, kérlek...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Szokásos sértegetõ hangnem, amikor nincs észérve a tisztelt fórumozó társnak.

AA = antialiasing - Nem?
blur = motion blur - Nem?

Az, hogy Te azt hiszed, hogy tudod mit csinál a játék, az egy dolog - de közöld tényként, kérlek...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szokásos mellébeszélés, mikor fingod nincs valamirõl. <#eljen>

IMYke2.0.0.0
"Csak eleve rosszul írod." - Nem írom rosszul. Terminusokról beszélünk. Tényekrõl.

Nem írom "eleve" rosszul. Az lehet, hogy TE úgy hiszed, hogy igazad van, de az még nem jelent semmit.
Ha úgy írtad volna, hogy szerinted nincs benne élsimítás, akkor nem is lenne gond - de ez az ex catedra kijelentés bicskanyitogató lehet másoknak.

Tinman
Jó lesz ez, ne hagyjátok abba!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Csak eleve rosszul írod. AA jelen esetben nem jelent élsimítást, hanem egy blur filtert enged a képre, amit a fejlesztõk AA-nak nevezenek. Konkrét példát is írok. A GTA 4-ben, ha megnyomod a P betût, akkor nem AA-t tesz a képre, mégha úgy is látszik, hogy az élek simábban lesznek, hanem egy blur filtert. Ugyan ez van itt is. A motion blur pedig mint a nevébõl is látszik motion, tehát mozgási elmosódás. Nagyon nem ugyan az a kettõ.

IMYke2.0.0.0
Akkor kifejtem magyarul is:

AA = antialiasing = élsimítás
blur = motion blur = elmosódás

Ugye, érzed a kettõ közti különbséget?

Attól még igazam van, még ha fáj is. <#rolleyes>

Fpocok
Jó, hagyjad már ezt az okoskodást... blur=motion blur az emberek 99,9%ának.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jesszus. Úgy látom te se érted! Az aa=blur, mert nem rendes AA és ezért nevezi az író blur-nek. A motion blur egy másik opció.

IMYke2.0.0.0
AA = antialiasing
blur = motion blur

Így van. Ez csak az AA, ami végülis egy Blur, és nem egy rendes AA. Ne keverjétek a Motion Blur opcióval!

Akkor idézem a readme-t:

"IMPORTANT: turn OFF the in-game AA/blur option"
Nem! Õ csak az AA-t írja, hogy ki kell kapcsolni!

Fpocok
Nem mi írtuk, hanem aki a programot.

A blur-t nem kell kikapcsolni, csak az AA-t! Ne írjátok már folyton az Blur-t is.

wedge31
Majd találsz hozzá pyromancy flamet onnantól már tudsz varázsolni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
semmi

Carpa demon eléggé fölbaxott most. Nem elég, hogy ótvar nagyot sebez még vannak kutyái is.... Köszi Darksouls.

Egyébként a legnagyobb szarság a játékban, hogy vannak olyan támadások, amik "célkövetõk". Hát kösz basszus, miért nem lehet ezek elõl elgurulni?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Beugratós kérdés: Hogy dobok fireballt? Látom, hogy a felsõ slotban ott van, de nem vágom... most kezdtem pyort.

wesker24
Kapcsold ki az AA-t és a Blurt !
AA, motion blur kikapcs?
Empty
Hát szerintem egy ....... betöltéskor a bal fölsõ sarokban egy kis kép stb. Részemrõl kimarad.

Tinman
Csak az ütéseket kell elkerülni és nem lehet gond <#hehe>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wedge31
A játékosnak egy nagy grat de a játéknak egy nagy minusz ha lv1-es karival végig lehet szenvedni egy játékot, szvsz.

Tinman
"Én már 9-szer végignyomtam a játékot Ps3-on. Legutóbb slv 1-en!
Slv 1 végigjátszásnál nem használtam varázslatot, csak fegyvert. És csak Orstein/Smough meg a végsõ boss-nál hívtam be segítõt. Four Kings volt a legnehezebb, azt hittem már sohanem sikerül, de aztán csak összejött. 😊"

Ezért ezt itt nem tudom olvastátok-e?

A Soul Level 1 azt jelenti, hogy az 1. szinten maradsz, nincs maxolt HP, meg nagyobb stamina, SEMMI. Gyak. onehit-el szinte bármi, ha nem vagy elég ügyes. DURVA!

Na és persze tengermély respect neked!<#worship>

Tinman
Egyetértek. Ha õ Pyro-ként íjászkodik és erre a játék "szabályrendszere" lehetõséget ad, tegye.

balee4
Lehet, hogy egy kicsit félreértelmezhetõen fogalmaztam, szóval én nem PC-n tolom a játékot, hanem továbbra is PS3-on.😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Megnéztem 0.4-es fixet is.

Hivatalos: Ez a srác egy félisten!

Aki ezek után azt mondja, hogy szar a PC-s Dark Soul külleme, az menjen el szemészhez.

Nekem még mindig 99%-ban fix 30 fps mellett DRÁMAIAN szebb a játék mint korábban.

Bocs, hogy megint ezzel jövök, de még senki nem talált megoldást arra, hogy ne fixálja le az fps-t 15 fps-re, külföldi fórumokon is többet olvastam hogy hd 7970-el meg notis gtx 675-el stabilra belövi a 15 fps és megse moccan, nem találtam semmit, senki se tudott biztos megoldást, hogy lehetne megcsinálni, lehet várni kellesz egy kiadós patchre ez ügyben 😞
tarti19
Ezeket légy kedves s legközelebb spoilerbe tedd. Köszönöm

MerlinW
Farmolsz (kis ellenfelek dobnak néha, illetve van gyûrû ami megnöveli a loot esélyét), illetve ládákban is találsz. Sok helyen twin csomagban dobálja. Egyébként Humanity-nek eddig 3x láttam értelmét. A gorgolyaknál, a butterfly-nál és annál a tûzes póknál (swamp boss volt talán) A többinél nem láttam summon lehetõséget.
Én az esetek 90%-ban HP-nek használom a humanity-t. Ad ugyan egy kis buffot az ha ember vagy, de nem létszükséglet.

[merlinw.org]

MerlinW
Híd alól nem lehet lelõni, regenerálja magát. Csak a farkából lehet kicsalni a kardot. Magát a dögöt csak a hídon lehet levadászni.

[merlinw.org]

MerlinW
A hydra könnyû, beállsz pont elé és vagdosod mikor a vízben vannak a fejek, elugrassz a lövedékek elõl. Ha a középsõ két fej nincs meg, utána akár íjjal is lövöldözheted õket a partról.

[merlinw.org]

MerlinW
No, adtam a játéknak még egy esélyt. Elõlrõl kezdtem, felszereltem magam ügyesen (Elite Knight szett, sárkány kard, favor of protection és az ugrabugrás dex gyûrû). Most öltem meg Abyss-ban a 4 királyt. (lvl 45)

[merlinw.org]

- Hát bossok után kapsz.
- Talán venni is tudsz valamennyit bizonyos npc-tõl (Firelink Shrine).
- Magas item discoveryvel (pl. sok humanity-vel, vagy egy gyûrûnek is van ilyen hatása:Covetous Gold Serpent Ring) patkány leöléssel (farmolás) van nagyobb esély, hogy humanity-t dob.
- PVP-ben lenyomsz valakit és kapsz.
wedge31
Hát igen ráérek.

Nagyon addiktiv a játék de érdekes modon nem tudom megmondani miért.
Nincs story nincsenek küldetések, nincsenek párbeszédek, gyak semmi olyan nincs benne amiért egy rpg-t / vagy ez esetben rpg szerüséget/ kedvelek.

Utálom a farmolást de itt valahogy el tudom viselni. De a legjobb az egészben amikor az ember meglát egy új monsztát vagy bosst és már elöre parázik, hogy fogja megölni.

Fpocok
Ha elfogy a humanitym amivel embörré tudok válni, hogy tudo kszerezni?

Fpocok
Megtaláltam, hogy ha gombot nyomok, akkor level upnál meg tudom nézni, mi mit jelent. ÉJÓÓÓ

Was: Én is jobb híján gamepaddal nyomom... de még így is nehézkes

Ez b@zmeg kitartás! Pedig csak közel kell menni hozzá. Egy kicsit várni, néha csapni.
De nincs rossz megoldás, csak megoldás!
wedge31
Tudom nem férfias, de végül pontosan 234 nyilal / ez pontos adat / sikerült a hydrát is letudni.

Tudod, én kontrollerrel játszom, úgyhogy az irányítás nekem nem gond. Szerintem, ha egy-két boss harcon túl jutsz és még mindig tetszik, akkor a te játékod, ha nem, hát nem.
Én egyébként nagy rpg-s vagyok. Itt nincs semmi küldetésrendszer, sem a klasszikus fejlõdésrendszer, vagy történet, de mégis mûködik: olyan nincs, hogy én ne tudjam végigjátszani!
Fpocok
Nem éppen neked ment igazából... csak úgy kijött 😄
Na adok neki még egy esélyt.

értem
Fpocok
Meg sem merem kérdezni, hogy meg lehet oldani, hogy ha egérrel megyek a menüben, ne forogjon a háttér?

Fpocok
Nem hogy kiemelkedõ nem lett, de még jó sem. Nagy szar. Még szerencse, hogy PCn azért bele lehet nyúlni.

Azért annak örülök , hogy a hc gamereknek (most nem írok neveket, de mégis: ratgab, wedge31, balee4) azért PC-n is bejön a cucc.
Ha nem is csináltak forradalmat a fejlesztõk, de párat megfertõztek.
Lunki88
Na túl vagyok az elsõ invade-emen is, eddig nem sikerült kapcsolódni sehova csak azért nem jött össze. Tûzbombával megszórtam az ellenfelem, kicsit aljas taktika de kellett a humanity. 😊
laptopon próbáltam 10 fps a javított felbontású dll-el. Ez mindenkinek ennyi vagy csak nálam ilyen szar?

Én már 9-szer végignyomtam a játékot Ps3-on. Legutóbb slv 1-en!
Slv 1 végigjátszásnál nem használtam varázslatot, csak fegyvert. És csak Orstein/Smough meg a végsõ boss-nál hívtam be segítõt. Four Kings volt a legnehezebb, azt hittem már sohanem sikerül, de aztán csak összejött. 😊

PSN ID: Lord_Mortanius