• Fletley9
    1-1 ezekről meg én nem tudtam, de bocs. (mondjuk annyira nem spoiler.)
    Akkor szólok következő sorok spoileresek lehetnek csak az olvassa aki Anor Londo területén jár.
    a mai nap eseményei:
    Tegnap az iron golemnél hagytam abba a játékot. Sokszor leestem lelökött, és meguntam :D. Ma reggel mielőtt dolgom lett volna, volt egy szabad fél órám így nekiültem iron golem elsőre megfeküdt.Elnéztem anor londoba, de az első szentinel megrémített talán nem itt a helyem. (mint kiderült nagyon is csak undorító az az óriási pajzs....heavy attackal 250-300 sebzek.)Így visszafordultam hiszen krábban, sen's fortessen mintha átszaladtam volna csak. Visszatérve elég sok mindent megtaláltam amit addig nem. Árust a leszakadt hidas toronyban, visszafele leesve egy emelvényre mesterlövés számszeríjat, cage keyt, divercory gyűrűt, valamint a cage-be zárt varázslót, illetve a shortcut-ot amivel lehet liftezni (visszafele nem biztonságos volt, hogy 3-szor leestem a villámos kígyó miatt.)Ezután kinyitottam a kaput az erdőbe aminek a kulcsa 20K-ba került, de oh god why?. Így visszatértem anor londóba. Az első sentiel csak helyszűke miatt okozott gondot azonban ha betaláltam nem volt nagy szám. Tábortűznél estus flask +2-re fejlesztve első gargolye első nekifutásra kicsinálva. a citadella szerűségben a bérgyilkosok kellemetlen ellenfelek, ha találnak az fáj. Döntöttem megpróbálkozom painted wordel, de bábú kell hozzá legelső helyről az meg nincs késöbb vissza jövök. Második gargolye második nekifutásra feküdt meg...leestem. innen elindultam a nagy kastély felé ahol az impek bár nem kellemes ellenfelek a villámsebzés miatt a legtöbbet le lehet lökni. valamint két heavy attacktól kidőlnek. És a játékot hol hagytam abba? amikor a mocskos rámpán kell sétálni miközben dárda nagyságú íjvesszökkel lövöldöznek és ha talál bizony hármat lép hátra a karakter (aka leesik a mélységbe a legtöbb esetben) 12K soul nyugszik ott...holnap lecsapom a figurát/kat.