Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megoldás:
- Berohansz. -> Megúszod a tüzes bombákat.
- Bent a 3 közül az egyiket kiválasztod, a másik kettõt a szemed sarkából figyeled. Igen figyelsz, és úgy mozogsz, hogy ne tudjanak megcsapni.
- A választottaddal szembe pajzzsal úgyis védve vagy.
- Parry és backstab ilyen helyzetekben priceless (lásd a korábbi képeket azon láthatsz parry-t és backstab-et is), de nyilván ez még nem megy. Tanuld meg, gyakorolj n00b zombikon.
- A fenti 2 technika nélkül 1 fegyvered marad: Folyamatos mozgás!
- De csinálhatod azt is, hogy berohansz, majd azonnal vissza ki és a bombáktól távol rendezed le õket, akár a közeli lépcsõn... ez utóbbi elég coward módszer, de ha ló nincs ugye...
Ha akarod levideózom neked... faék egyszerû, sebzõdés nélkül simán megoldható.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gameshopból rendelte valaki? Nem úgy tûnik, mintha megérkezett volna hozzájuk.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kérdés: Hogy szedsz ki onnan 1-et is úgy, hogy nem vágnak az arcodba egyszerre 3 bombát.
Megfejtéseket postafiókomba várom, ahol kisorsolok egy hatalmas Lol-t a megfejtõknek.
Másik... ez milyen bug már, hogy leülök a tûzhöz 5 mp-re és az összes mob poppol mögöttem...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1. A javítás nélkül gázos... de van javítás, azzal már simán a superior verzió. Szebb a látvány, stabilabb az FPS, meg ki a fene akar várni télig a plusz tartalomra? :-)
2. Mivel te is konzolon játszottál vele, nem is kérdés: controllerrel szigorúan. Sokan írják, hogy megy ez billentyûvel + egérrel, de azt hiszem erre késõbb ráfáznak, mert az elején még ok...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Billentyûzettel is igen jól lehet vele boldogulni, azt kell mondjam.
Nem emiatt haltam meg eddig már vagy 10x.
Most nincs idõm visszaolvasni 410 hozzászólást (tegnap óta), ezért kérdezem, hogy
1. mennyire lett jó szerinted a PC-s verzió
2. és billentyûvel is jó, vagy Xbox-kontrollerrel játsszam?
Úgy szoktam, ha van pár perces elintéznivaló, hogy gyorsan visszarohanok kicsit olyan helyre ahol tudom, hogy nincs enemy, mert már letakarítottam a terepet. Feltétlenül undead alakba vagyok, controllert kikapcsolom (!!!) és intézem a dolgom.
1x szívtam csak be, amikor már órák óta ember alakba voltam és már 2 invadert is levertem. Ki kellett mennem pár percre, mert jöttek hozzám... elbújtam, de mire visszajöttem harc nélkül levert a parasztttttyaaaa -.-
Tudom "free frag", de akkor is a murva anyját én becsületbõl megvártam volna <#schmoll2>#schmoll2>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ott simán megesett, hogy ha nem nyírtál ki x karaktert, akkor mire visszatértél a "bázisodra" leverték a tárgytárolós ürgét, meg a kovácsot.
Finomságok ezek, kicsiknek és nagyoknak :-D
Próbálj meg ráérezni, hogy merre érdemes menned... mivel divine fegyvered még nem igen van, ne a csontik felé lehetõleg, hanem olyan irányba ahol úgy érzed esélyed is van.
Amúgy talán emlékszel, hogy írtam, nekem a DaS/DeS-be összesen már lassan 200 órám van, DE SOHA nem ütöttem meg ártatlan NPC-t! Mindig úgy haladok, hogy lehetõleg relatív nagy távolság legyen köztem és a bizonytalan ellenséges/baráti karakter között, mert így ha támad van esélyed védekezni és máris büntetlenül láthatod, hogy mit tud! Nem kell meghalni minden új mob esetében, csak tarts némi tisztes távot.
Másikra:
Eredeti XBOX controllerrel nekem a lock nem ugrik el... nem értem nálad mi van.
Amin viszont megakadt a szemem: LVL9 vagy és olyat írsz, hogy 3 ellenfélnél?
1 at a time! Rutinosnak gondolom magam, de a játék elején Undead Burg-be, amikor az elsõ 3 zombit meglátod én már náluk pull-ra megyek. Minek kockáztassak? Meg tudnak ám azok is szívatni... ha meg nem is ölnek, de leverik a HP-d kegyetlenül. Az 5 Estus Flask meg nem olyan sok ám ;-)
Az biztos, hogy Namco nem hazudott. Megmondta hónapokkal ezelõtt, hogy nagyon gáz lesz a port. Igazat mondott😊
[merlinw.org]
És mit ad is Isten, az is hardcore RPG.
PSN ID.: Beegabor
[merlinw.org]
Nem lenne rossz, de ettõl már nagyon el vagyunk szokva. Ami a legjobban zavar az az állandó lock elugrás. 3 ellenfélnél összevissza csapkodsz.
Ráadásul nálam még nem is fut valami jól...:-(
Jó játék, érdekes játék, kellemes oldschool hangulata van, de annyira nem jó, hogy elölrõl szenvedjem megint. Türelmem sem a régi, idõm sincs ennyi😊 5 órát játszottam vele és a második bossig jutottam el (lvl10). Mindennek vannak határai😊
[merlinw.org]
Nem az a lényeg! Én nem akartam megölni, de nem hagyott békén.
Amúgy mentem tovább Firevalamiben. Sima ellenfelek már csípõböl mennek, összefutok egy knight-al 2 ütésbõl kinyír. Oké mennék vissza a soul-ok egy részéért, basszus leestem a rámpáról....<#falbav>#falbav>
Megyek vissza, felfeledezni, átmegyek egy fehér kapun, nézem hosszú ívelt várfal... basszus rosszat sejtek... hát jött is a minotaurusz... 0 flaska volt nálam, életem 30%-on 1 csapás halott vagyok.
Mondom ok, erre még nem jutunk tovább visszafordulok, elmegyek egy részre, ahol leesek, de találok 4 ládát, teli van jó cuccokkal, szuper.
Visszamászni nem tudok, hát leesek, amerre tudok... Temetõben vagyok. Jön az elsõ csonti... 2 ütés + 40 health neki... életerõ mutató, majdnem meg se mozdult, na jó akkor spuri vissza a tûzhöz...
Jelenleg itt tartok level 9-es szinten. Fosok már bármerre is menni...XD
Parasite Eve 2, best game EVER!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ha kinyírod véletlen? 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**