10203
  • Fletley9
    Az impek vissza is visznek sen's fortess tetejére, csak beszélni kell vele ott ahol letesz.
  • jarlaxxe
    Warp nélkül, hogy mentél el anor londoból?
  • Fletley9
    1-1 ezekről meg én nem tudtam, de bocs. (mondjuk annyira nem spoiler.)
    Akkor szólok következő sorok spoileresek lehetnek csak az olvassa aki Anor Londo területén jár.
    a mai nap eseményei:
    Tegnap az iron golemnél hagytam abba a játékot. Sokszor leestem lelökött, és meguntam :D. Ma reggel mielőtt dolgom lett volna, volt egy szabad fél órám így nekiültem iron golem elsőre megfeküdt.Elnéztem anor londoba, de az első szentinel megrémített talán nem itt a helyem. (mint kiderült nagyon is csak undorító az az óriási pajzs....heavy attackal 250-300 sebzek.)Így visszafordultam hiszen krábban, sen's fortessen mintha átszaladtam volna csak. Visszatérve elég sok mindent megtaláltam amit addig nem. Árust a leszakadt hidas toronyban, visszafele leesve egy emelvényre mesterlövés számszeríjat, cage keyt, divercory gyűrűt, valamint a cage-be zárt varázslót, illetve a shortcut-ot amivel lehet liftezni (visszafele nem biztonságos volt, hogy 3-szor leestem a villámos kígyó miatt.)Ezután kinyitottam a kaput az erdőbe aminek a kulcsa 20K-ba került, de oh god why?. Így visszatértem anor londóba. Az első sentiel csak helyszűke miatt okozott gondot azonban ha betaláltam nem volt nagy szám. Tábortűznél estus flask +2-re fejlesztve első gargolye első nekifutásra kicsinálva. a citadella szerűségben a bérgyilkosok kellemetlen ellenfelek, ha találnak az fáj. Döntöttem megpróbálkozom painted wordel, de bábú kell hozzá legelső helyről az meg nincs késöbb vissza jövök. Második gargolye második nekifutásra feküdt meg...leestem. innen elindultam a nagy kastély felé ahol az impek bár nem kellemes ellenfelek a villámsebzés miatt a legtöbbet le lehet lökni. valamint két heavy attacktól kidőlnek. És a játékot hol hagytam abba? amikor a mocskos rámpán kell sétálni miközben dárda nagyságú íjvesszökkel lövöldöznek és ha talál bizony hármat lép hátra a karakter (aka leesik a mélységbe a legtöbb esetben) 12K soul nyugszik ott...holnap lecsapom a figurát/kat.
  • Shep
    Ha lehet ezeket spoilerba, szeretem mikor meglepetésként ér, hogy mit kell vele kezdeni. Én eddig pl minden bossnál rettegve léptem át a fehér ködöt és sosem tudtam ,hogy mi is vár ott rám, mert én nem igazán nézegettem videokat, 3 bosst ismertem előre de azokból is csak 1-nek tudtam a helyét. A legelső a diliházban, valami kék oroszlánkutya, meg a nagy farkas a karddal.
  • Shep
    Na ezt nem tudtam, köszi.
  • wedge31
    Üsd ki a falat a lezárt kapu melett és ott is van egy bonfire.
  • Fletley9
    Kovácsnál van ,de a "moly" az egyik legkönnyebb boss....meleevel csak dodge-olsz amíg le nem szál utána kap a fejébe egy három ball klikkes kombót..három ilyentől meg is fekszik
  • Shep
    Na csak elintéztem a hidrát, bár hogy miért is jó ez nekem az nem tudom, mert nem sok vizet zavart ott szerencsétlen. Na de láttam egy nagy molyt a várfalon, az biztos brutál lesz. Lesz hozzá közelebbi tűz vagy csak az ami a kovácsnál van?
  • wedge31
    Már kétszer lenyilaztam.
    A lenti az nem bombázz csak a köveket guritja.
  • Fletley9
    A lenti t fölösleges az újraéled és csak 1000 soult dob. ami pedig a toronyba van szerintem esélytelen íjjal megölni hisz nem tudsz ránézni sehonnan (vagy igen?). Viszont felmész dodge dodge dodge. reménykedsz ,hogy túléled a nagy kombóját aztán kb 6 secig moszgásképtelen lesz szétvered és profit.
  • Shep
    Hát nálam előjött így 18 óra után a kezdek kicsit beleunni dolog, ezért bele is néztem az I'm alive-ba és nagyon kellemes a DS után :)
  • wedge31
    A bombásat mindenképp nyilazd le mert még késöbb is bekavar ha nem teszed.
  • ratgab
    fax kivan már a HC feelinggel... Lehet meglesz a 4. uninstall is... Egyenlőre jegelem, mert általában másnapra szoktam megbánni a dolgot.

Végigmegyek Sen'S fortressen és a tetőn beragadok, amikor a büdös dög megdobál bombával és meghalok... Bonfire csak 2 lépcsősort távolságban volt.
  • Shep
    Ez a retek hidra felidegel, egyrészt kurva nagyot sebez ha elkap a köpedéke, ha meg közel vagyok akkor ha elkerülöm a becsapódó fejeket nem tudom megütni ,mert mire odaérek visszahúzza őket, ha meg eltalál túlságosan sokat sebez meg földre is visz. Mocsok egy dög. Benéztem a farkashoz is hát 2x megsuhintott és vége, közelébe sem tudtam kerülni, az is érdekes lesz vagy uninstall :DDDDDDDDDDD
  • Louis Cyphre
    Így van, annak 100-nak kell lennie.
  • jarlaxxe
    A stabilitytöl még átütik, ha a fizikai ellenállása 100% na akkor nem ütik át könnyen.
  • Louis Cyphre
    Pajzs nem mindegy, hogy milyen. A legfontosabb ott is a stability. Minél nagyobb ez az érték annál jobb(annál kevésbé tántorodsz meg ill. tudják átütni.
    A legjobb pajzs a Sif lelkéből készült Greatshield of Artorias(stability 88). Negatívum az, hogy ez egy nagy pajzs, tehát elég súlyos(16 kg) és nem tudsz vele parry-zni.
    Én pont emiatt inkább a közepes pajzsokat kedvelem, onnan is a legjobb a Silver Knight pajzs(csak 5 kg). Teljesen felfejlesztve stability 76, ez már elég arra hogy sima ellenfél nemigen tudja átütni.
  • wedge31
    Ez a HC feeling...
  • Fletley9
    Anor Londoban érdemes átmenni rögtön a paintd word-ba? vagy majd késöbb jöjjek vissza esetleg?
  • ratgab
    Elmennek ezek a büdös picsába! Egy ilyen mocsok dungeonba baxnak a vár tetejére egy bonfire-t. Ez már azért a szemétség teteje.
  • Hrisskar
    Engem csak majdnem ölt meg, egyik ütését nem tudtam valamiért blokkolni és beledöngölt a földbe, de túl éltem 1mm élettel, gyorsan kihátráltam a toronyból, heal aztán vissza. Eléggé kiszámítható támadásai vannak és köztük elég sok időt hagy, így simán visszatöltődik leengedett pajzzsal a staminám.
  • Lunki88
    Havel nekem is mumus volt sokáig. :D Az ilyen one hit killek kicsit megijesztettek az elején. :)
  • Hrisskar
    Ma sikeres napot zártam:
    Havel
    Capra Demon
    és végezetül egy Black Knight (szemtől szembe)
    Havelt előbb is beválalhattam volna, jól jött volna a gyűrűje a Hydrához közelkerülésnél és akkor nem hiányos öltözetben kellett volna rohangálnom.
  • wedge31
    Ha str builded van toljál ezerrel endre akkor egy jó pajzsal az ilyen szituban is életképes maradsz.

• Laza
    Nem kötelező a páncél ... sőt ... ha arra építesz, hogy el se találjon, akkor minek? :D
    Én is 'knight' módban megyek, csak bőrcuccokban. És így is rajtam van a +20%-os gyűrű meg a súlycipelés könnyítő. Így 100+ súlyt bírok el, de csak kb 20-ig vagyok töltve.
  • ratgab
    Nincs hely!
  • Lunki88
    Vetkőzz le!
  • ratgab
    Egymás után csapnak! Hajamra kenhetem mindkettőt. Nem tudok elgurulni, mert utolérnek (knight remember!)
  • ratgab
    Mindig úgy próbálok és mégis egyszerre jönnek.
  • ratgab
    1-el nincs gondom, de 2 kinyír, mivel nem egyszerre támadnak.
  • Louis Cyphre
    Sen's fortress legelején a két kigyóember: Az egyiket simán ki lehet nyírni, ha a megfelelő pillanatban állsz rá a csapdát aktivizáló cuccra.
    Egyébként meg backstab módszer. Feltartott pajzsal köröztök egymás körül, megvárod míg támad, gyors a háta mögé, szúrás.
  • Laza
    Ha megvan a shadow szet akkor már el is mentél mellette:
    video

10:08-nál ugrik át, szemben van.
  • wedge31
    Iron Golem.
  • MerlinW
    Szerintem a gatekeeper vagy az iron golem..
  • Laza
    Ez mekkora :)

kép
  • davidka003
    Itt a textboxban melyik főellenség van?
  • MerlinW
    Hát ne blokkolj, hanem gurulj el:) Vagy parry és boooom:D
  • Lunki88
    Kivéded az első csapást utána próbálj mögé kerülni és backstabelni. Ha ketten jönnek az tényleg problémás tud lenni, mindig úgy próbálj helyezkedni hogy csak az egyik vegyen észre.
  • Moyko
    Üdv! segítségre lenne szükségem:

- kiprobáltam a "skidrow"-os Dark Soult - tetszett ezért, majd ma meg vettem steam-en.

a betöltö képernyőnél megáll és nem indul, 2,5 órája szenvedek vele
    lépésenként : de sehogy sem láttam még a megvásárolt példányt müködni... csak a lángoló kard és annyi.
    - direct X check
    - Drivers check
    - dfix 9.0 check
    - win live check
    - ati vsync-off check
  • wedge31
    Ott én is lehidaltam, grat annak az elborult elmének aki kitalálta annak a bonfirének a helyét.