• ratgab
    Én valahonnan zsákmányoltam egy Black Leather set-et és sokkal jobb védelmet ad, mint a Shadow Armor, legalábbis méregre, ami ott sokkal fontosabb, mint bármi más.

Aztán alsó szinten találtam egy Tattered Clothes set-et, na az még több ellenállást adott, szóval most azt viselem. Még el kell mennem az alsó szint nyugati végét felfedezni és utána megyek a fához (Hollow).

Elementális fegyverem nekem sincs még, csak a videókból indulok ki, amiket láttam és abból, hogy amikor gold resin-el bevontam a fegyverem milyen hamar szétvertem a gargoyle-okat, anélkül meg szenvedtem.

Amúgy mivel Knight vagyok én elite knight páncélban mászkálok (nincs rajtuk fejlesztés) mocsáron kívül. Fő fegyverem a kezdő knight fegyver a Broadsword, de már +10-es, így olyan 180-at oda lehet vele vágni (sárkánykard is megvan de valahogy a broad-ot jobban kedvelem). Emellett a kezdő Tower shield még mindig az elsődleges pajzsom, ő most +3-as (van egyáltalán értelme a pajzsot fejleszteni???)

Most így visszagondolva új játékban szerintem azért lennének gondok: Black knight-oknak tuti nekimennék rutinból, ott szerintem párszor otthagynám a fogam. Lehet, hogy Taurus is megcsapna 1x-2x. Havel-t is meglátogatnám tuti level 10 alatt a sárkánykarddal (taktika megvan már Havelhez, nem kell hozzá túl sok stat, csak kiváló időzítés).
    Gaping dragon valószínűleg elsőre elhullana, ahogy a Giant Rat is.

Capra lehet okozna ezúttal is pár kemény percet, de ellene is megvan a taktika. (alacsony szintén szintén dragon sword javallott ellene).

Hellkite-al nem akasztanék ezúttal bajuszt (még level 50-es vagyok, de nem tudtam lenyomni, lehet gyáván leíjjászkodom majd!), nála elvertem pár 10000 soul-t az biztos.

Pillangó ritka gyenge boss, alacsony szinten is verhető.

Titanite Demon az erdő előtt szintén szétkapható és ott nem is gáz, ha megpusztulunk, mert ott van nem messze a bonfire.

Channeler szintén könnyen menne. Gargoyle-okra lehet hoznék be egy segítőt (legutóbb is úgy ment).

Quelag egy könnyű boss, másodjára szerintem elsőre fűbe harapna (ott csak a tűzre kell vigyázni és amikor lávát "ásít" a pók akkor kell potrohon birizgálni a dögöt, amúgy meg futkározni kell mint az üregi nyúl).

Jelenleg ezeket küldtem el az örök szörnymezőkre még eddig.