10203
-
ratgab #2715 Ezt nagyon nem kéne csinálni! Van egy ilyen játék, ahol mindenki vért pi...ál eleinte és akkor bedobnak egy easy módot. Ez esetben simán besüllyedne az átlagos játékok közé. Kár lenne érte. -
ratgab #2714 Undead burg nincs messze. -
ratgab #2713 Totál ugyanígy érzem! Grafika alapból vállalhatatlan, moddal már vállaható, történet totál érdektelen, legtöbbször teherbe szívatnak a mob-ok és mindig valahogy mindig arra sarkall.... valami, hogy menjek tovább, lássak többet, váljak ügyesebbé és küzdjem le a játékot!
Nálam ez már gyakorlatilag presztízs kérdés lett, hogy a Dark souls-t végig kell játszani és kész! Period!
És én is el szoktam unni hosszabb idő után a játékokat, itt meg 35 óra után még a felénél se járok. Egyenlőre van motiváció, de csak kis dózisokban fogyasztom a stuff-ot....:-) Ma például Darksouls szünet nap van. -
ratgab #2712 Akkor az nekem ugye knight-ként pont ideális! Meg amúgy minden kasztnak szerintem a fő védelmi eszköze kell, hogy legyen, mert irtózat mennyiségű damage-t be tud nyelni egy jó pajzs (100 %-os közelharci resist-eset javaslok mindenképp!) -
ratgab #2711 Néztem wiki-t és ott azt írták, hogy ne menjek le, mert úgyse tudnék haladni, így még nem mentem. -
#2710 "amúgy a modellek is a moddal lesznek csak tűrhetőek"
Akkor ezt most gondold újra végig ...... mert hogy a mod a modellekhez semmilyen módon hozzá nem nyúl, és nem is tud, az is biztos. -
#2709 valamelyik már rajta van asszem :) azzal tökéletesen megy 1920ba :) -
#2708 Egy ilyen játéknál ez a pályadesign tökéletes és jól néz ki ... nem tudom mi a fenét akartok, állandóan megy a grafika buzulás. -
#2707 Karakterek még úgy ahogy de a többit nézd már meg, vicc az egész de szerencsére ide ez is elég. -
#2706 Ezt azért nem árt rátolni -
#2705 Nem tudom miről beszéltek, és semmit nem moddoltam vagy húztam, és nekem tök szép a grafja. nem egy KRÁJZISZ. de teljesen jó és nem kiáltottam fel h mi ez a ratyi szar. :D -
#2704 Elfogadtam már rég :D de attól még picit húzhatom a szám. :D -
#2703 "Leginkább divat fikázni a grafikáját"
van divatfika is, de itt valóban igaz, ne csak 1-2 modelt nézz, hanem pl a pályát...ilyen a ps2-őn volt kb...amúgy a modellek is a moddal lesznek csak tűrhetőek. -
#2702 Kb abban a pillanatban veszíti el a játék az értelmét ....... és nem érnek el vele semmit, mert utána majd azt fogják fikázni, hogy újratermelődnek a monszták a bonefire után, stb-stb. Mert még így is néna-béla lesz egy rakás hülyegyerek. -
#2701 "fos a grafika"
ezeket a beszólásokat még mindig ne értem ... nézd már meg milyen részletesek a modellek, a szörnyek, a terep is jó néz ki, az animációk beszarás jók, még durvábban kihozzák a grafika és a karaktermodellek részletességét. Kevés olyan játék van, ahol a karakter tényleg úgy 'kocog', hogy elhiszem neki :)
Ráadásul mindezt bugok nélkül, ami egy PC porttól igencsak jól hangzik.
A grafikai moddal meg pláne ...
Leginkább divat fikázni a grafikáját ... és nagyon uncsi már. -
r4pt0r #2700 A cégek pénzből élnek, és nem szeretetből. El kéne már fogadni. -
#2699 Ne már... Komolyan csinálnak egy jó réteg játékot amivel csak az játszik aki TUD játszani és tudja mi az a játék erre a sok idióta tizenéves vérpistike miatt elbaltáznák :( -
#2698 +1 -
#2697 Úgy látszik szarul fogy a játék ha már a készítők is elgondolkoznak az easy módon. A sok casual pistike inkább menjen skyrim-be félistenkedni. -
#2696 Ezért sírtatok, tessék :) -
#2695 Köszi, ezekre akkor egyelőre nincs szükségem. Egyébként azzal ,hogy a lovagot behívtam a vízköpők ellen ellőttem egy szövetségest, vagy őt amúgy is csak oda lehetett volna beidézni? -
#2694 Az egyik felszabadít a bűneid alól - (felpiszkált NPC-ket megnyugtatja), a másik kiléptet az aktuális szövetségedből. -
#2693 Szerencsére ott van mellette a másik, Andrei-nél:) -
#2692 Azt hittem idegbajt kapok amikor 25000 soulsal visszajöttem firelinkbe a második harang után és nem volt működőképes tűzhely :D -
#2691 A harang megkongatása után volt lent egy pap, nála mire jó az a két lehetőség amiket választani lehet, nem a vásárlásra gondolok, kipróbálnám őket csak hát ugye :) -
#2690 Minden karakterrel minde fegyver ugyanúgy kezelhető, ha megfelel az adott fegyver által felállított követelményeknek. -
Fletley9 #2689 A rendes bossok illetve minibossok nem élednek újra. (az hiányzik még :D) -
Prof William #2688 A főbb bossok nem termelődnek újra? Az Undead Burg-ban lezúztam egy fekeze lovagot de később ő nem termelődött újra.
Lehet hogy Spearos lesz a pyro-m. Már eleve nagyon gyors és ha még kap egy alapból gyors fegyvert akkor ő lesz Chuck Norris.
Vagy vele a balták-kardok is könnyen kezelhetők? -
#2687 Ja, remegő kezekkel, és lábakkal. Az nagyon adja -
#2686 Hát de tudod mi a durva, legalábbis számomra, hogy nincs benne semmi igazán jó, fos a grafika, nincs történet, szóval semmi amire azt mondanám ,hogy hú na ez igen ez már valami és ennek ellenére van benne valami ami mégis arra készteti az embert, hogy tovább játsszon, tovább próbálkozzon ott ahol előzőleg mondjuk már párszor meghalt. Úgyhogy én azt mondom, hogy szar játék de mégis be tud szívni, igaz nálam olyan 20+ óra környékén van egy határ amikor is a legtöbb játékra ráunok (vannak persze kivételek), kíváncsi leszek ezzel is meg fog -e történni. -
#2685 Egyébként rettentően tetszik az is, hogy itt a 2 kezes fegyvereknél opcionális a 2 kezes használat ... azaz x erővel egy kézzel lehet használni, annak feléért 2 kézzel ... nincs az, hogy kötelezően csak 2 kézzel lehet ... mondjuk az 1 kezes használatnak néhol elvetemült str igényei vannak :) -
#2684 Ja, igen. A legjobb méreg ellenállással ellátott szett a gameban. -
#2683 Van értelme fejleszteni a pajzsot mert nővekszik a stabilitija, ami annál számit hogy mennyi staminát vesz le egy sikeres blokkolás. -
#2682 Én bevallom nagyon féltem a második résztől. Az első nagyon nem jött be. Főleg a központi helyről megyek mindenhova rendszerrel. Ez sokkal jobban tetszik. -
#2681 Annak méreg ellen jó a resistje. -
#2680 "Tattered Clothes" - ez a pyro kezdő hacuka :) -
#2679 Quelag után nem mentél le a lávához? Le a harangnál, ott van kint a lávaszörny, amit szintén egyszerűen, bekapott sebzés nélkül lehet ölni.
Ott nála van az a jó tűzvédelmes szet, ami úgy néz ki mint egy halál maskara :) -
#2678 Azért az igazi gamerek, csak rákattantak a szerre
/jó olvasni
-
ratgab #2677 Én valahonnan zsákmányoltam egy Black Leather set-et és sokkal jobb védelmet ad, mint a Shadow Armor, legalábbis méregre, ami ott sokkal fontosabb, mint bármi más.
Aztán alsó szinten találtam egy Tattered Clothes set-et, na az még több ellenállást adott, szóval most azt viselem. Még el kell mennem az alsó szint nyugati végét felfedezni és utána megyek a fához (Hollow).
Elementális fegyverem nekem sincs még, csak a videókból indulok ki, amiket láttam és abból, hogy amikor gold resin-el bevontam a fegyverem milyen hamar szétvertem a gargoyle-okat, anélkül meg szenvedtem.
Amúgy mivel Knight vagyok én elite knight páncélban mászkálok (nincs rajtuk fejlesztés) mocsáron kívül. Fő fegyverem a kezdő knight fegyver a Broadsword, de már +10-es, így olyan 180-at oda lehet vele vágni (sárkánykard is megvan de valahogy a broad-ot jobban kedvelem). Emellett a kezdő Tower shield még mindig az elsődleges pajzsom, ő most +3-as (van egyáltalán értelme a pajzsot fejleszteni???)
Most így visszagondolva új játékban szerintem azért lennének gondok: Black knight-oknak tuti nekimennék rutinból, ott szerintem párszor otthagynám a fogam. Lehet, hogy Taurus is megcsapna 1x-2x. Havel-t is meglátogatnám tuti level 10 alatt a sárkánykarddal (taktika megvan már Havelhez, nem kell hozzá túl sok stat, csak kiváló időzítés).
Gaping dragon valószínűleg elsőre elhullana, ahogy a Giant Rat is.
Capra lehet okozna ezúttal is pár kemény percet, de ellene is megvan a taktika. (alacsony szintén szintén dragon sword javallott ellene).
Hellkite-al nem akasztanék ezúttal bajuszt (még level 50-es vagyok, de nem tudtam lenyomni, lehet gyáván leíjjászkodom majd!), nála elvertem pár 10000 soul-t az biztos.
Pillangó ritka gyenge boss, alacsony szinten is verhető.
Titanite Demon az erdő előtt szintén szétkapható és ott nem is gáz, ha megpusztulunk, mert ott van nem messze a bonfire.
Channeler szintén könnyen menne. Gargoyle-okra lehet hoznék be egy segítőt (legutóbb is úgy ment).
Quelag egy könnyű boss, másodjára szerintem elsőre fűbe harapna (ott csak a tűzre kell vigyázni és amikor lávát "ásít" a pók akkor kell potrohon birizgálni a dögöt, amúgy meg futkározni kell mint az üregi nyúl).
Jelenleg ezeket küldtem el az örök szörnymezőkre még eddig. -
#2676 Én már alapból bőrruhákban megyek a gyorsaság miatt, viszont pajzzsal és karddal. A Blighttownban található Shadow Armor setben megyek (ninja cucc), csak sipkának a Gargoyle sisakja van rajtam. Még jól is néz ki :)
Elementális fegyverem még sehol :)
egyébként mikor az elején 6-7 óra játékidő után újrakezdtem, 2 óra alatt értem el ugyanoda, szóval szerintem most egy újrakezdésnél sokszorosan leredukálódna a játékidő ..... bár azt kell mondjam, hogy most, hogy rutinszerűen megy a harc, egyáltalán nem haladok lassan, inkább csak a bossok okoznak fejfájást és halált :)