Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Na, kíváncsi leszek, mennyire megy neked a hardcorte gaming - nekem biztosan nehezen menne.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Na holnap jön az ígért javítás a graf fix-hez és ebben már javitva lesznek a missing text szövegek is !
Mivel hosszas huzavona után megkaptam a kért 3 nap szabit, ezért holnaptól indul a nagy Darksouls teszt!!!! Már alig várom!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Lunki88
Megvan a gond, routeren nem volt neki port nyitva... :)
wedge31
Annyira nem nyitott mint a Skyrim de több fele indulhatsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Empty
Nem a Win altt fut ablakban hanem játékban a látható rész a bal ablakos. Remélem érthetõ?

Shep
Hát ahogy én levettem ez nagyon messze van a skyrimmtõl, vannak szerteágazó "csövek" és azokban mehetsz csak úgy van eladva mintha mekkora nagy tér lenne de ha tévedek javítsatok ki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Mondjuk azért az biztos rohad nagy munka lett volna, hogy ha billel akarsz mégis játszani akkor a box gombok helyett a billentyûzet megfelelõ gombjait jelenítse meg. Értem né ,hogy 1-1 port, meg nem értenek hozzá de azért ennyire legyenek már igényesek, ha már szinte mindenbe szartak bele legalább ezt megcsinálhatták volna. Na de lényegében nekem úgyis mindegy, mert nem hiszem ,hogy én ezzel a játékkal komolyabban játszani fogok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fehercsoki
Világ mennyire nyitott? Tehát olyasmi mint a Skyrim?(tudom hogy maga a játék nem, csak a világ nyitottsága érdekel)

Tûzfalon kiengedted? Más ötletem nincs.

Shep
Nekem is ezt csinálta ha nem a data.exevel indítottam.

Lunki88
Beírtam, de utána csatlakozni akar ami valami oknál fogva nem sikerül.
A kulcsot is beírtad?

Lunki88
Nektek csatlakozik a windows live-ra? Nekem valamiért nem megy, pedig eredeti steames verzió.
jarlaxxe
Ebbe nem értünk egyet. Ez egy TPS nézetü játék tökéletesen átírható bill+egérre, rengeteg példa van rá.

Seth
100 órákat öltél bele,akkor tudhatnád, hogy egér-bill irányítás eleve halott ügy ennél a játéknál (kezdõdik az oltás mindjárt).Néztem twitch tv-n egyéneket egérrel játszani, kamerát kapkodják össze vissza,célozni nem lehet rendesen billel, a levegõbe kapálóznak, borzalmas

PSN ID.: Beegabor

jarlaxxe
Ezt tartom is de attol még szar.

wedge31
Tegnap még azt írtad jobb lett az irányitás mint vártad...

IMYke2.0.0.0
Írták, hogy megoldották a PC-s irányítást? Írták és mondták.
Írták, és mondták, hogy ennek ellenére a kontrollert ajánlják elsõdlegesen? Igen.
Hol itt a kérdés?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jarlaxxe
Most ne azt nézd amit az userek rende tesznek hanem azt ahogy kiadták.
Az only kontrolleres irányitás meg egy pc-és játéknál minden csak nem okés / érdekes, hogy a Darksidernél ezt majdnem tökéletesen sikerült megoldani /

Tinman
Karaktergeneráláskor? Simán! <#idiota>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
Volt valahol 30 fps ?? :D

Tinman
Konzolon se emlékszem 30-nál nagyobb FPS értékre... tévednék?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
Graf jobb, irányítás kontroller-el ugyanolyan, fps lock már asszem kiiktatva...

wedge31
Lesz még ehhez egér patch is.

Tinman
Télig ezt simán kijátszom :-)

Seth
Még nincs konkrét dátum, de telet emlegetnek. Mondjuk fizetõs dlc lesz

jarlaxxe
Mint pc-és játék? mindenben. Szar graf és szar irányitás, 30fps lock stb.

Tinman
Mikor?

Seth
bár azt a konzolosok is megkapják

Tinman
<#falbav>

Seth
Mivel ad kevesebbet?

Tinman
Nem hiszem el, hogy akkor pont téged ne érdekelne a kibõvített tartalom, a pár új helyszín a plusz bossok...

jarlaxxe
Nekem is 100+ órám van benne de csak akkor vettem volna meg pc-re ha többet nyujt mint konzolon de ez sajnos nem jött be mert kevesebbet ad.

Érdekes, hogy corrupted-nek érzékeli. Fogalmam nincs, hogy miért. <#nemtudom>

Seth
AZ irányításon túl nincs különösebb gond vele,az meg kiküszöbölhetõ egy gamepad-dal, superior verzió minden téren

Tinman
Nekem úton van... elõrendeltem, de amíg nem ér ide, addig muszáj látnom/játszanom vele!

jarlaxxe
Akinek egy pici esze is van az elöbb kiprobálja mert ez a pc port elég karcsú lett.

Seth
Százvalahány órát rakott a konzol verzióba és még nincs elege belõle, szerinted ? :D

Shep
Nem ér ennyit a játék, mint amit szenvedsz vele :D

Tinman
Clean instal.. indítom az exe-vel és ezt kapom:

Shep
Át kell állítani a menüben

mcwolf
A sok warezhuszár pont a legjobb dologból marad ki.
Ilyen ötletes multi nem sok más játékban akad.
Dehát meg is érdemlik <#levele>

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhûtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

wedge31
Na végre egy normális release.

Hmm... Vajon minek, mikor nem is kell hozzá crack?!

Empty
Ez nem teljes képernyõs? Bal felsõ sarokban van egy ablak játék közben csak?

Shep
Akkor én kevertem a crackel :)

Shep
Ez is igaz :)

Tinman
155 kb kibontva :-)

Shep
Van már Fairlight verzió is.