• ratgab
    Baromi gyors ütemben le lehet verni bármilyen boss-t egy +5-ös lightning fegyverrel (vagy akár egy lightning lándzsával) első végigjátszásban.

Egy ilyen jolly jokerrel szerintem baromi gyorsan gyűlik a soul a másodikban!

Aztán mivel sok fegyvernél van parameter bonus (értsd a statjaid befolyásolják a sebzést), ezért 2. végigjátszásban sem kerülsz sebzés hátrányba. Főleg, hogy a boss-ok nagy részénél, ha meg tudnak ütni, akkor valamit rosszul csinálsz.

Kíváncsi lennék amúgy egy Smough és Ornstein harcra elementális fegyó nélkül (ez már valljuk be a pros szintet súrolja!). Kissé hosszadalmas lenne.

Egyébként rém kíváncsi lennék hogy teljesítenék egy új karakterrel, így már, hogy ismerem az ellenfeleket (gyakorlatilag az összes mozdulatukat!) Valószínű elég jól haladnék. Következő karakter egyébként egy Bandit lesz, mondjuk a Thief is vonzó számomra.

Amire baromira kíváncsi lennék, hogy hány soul-t és humanity-t buktam eddig és hányszor haltam meg. Nagyon érdekelne! Kár hogy nincs ilyen statisztika sehol.