10203
-
ratgab #2675 Baromi gyors ütemben le lehet verni bármilyen boss-t egy +5-ös lightning fegyverrel (vagy akár egy lightning lándzsával) első végigjátszásban.
Egy ilyen jolly jokerrel szerintem baromi gyorsan gyűlik a soul a másodikban!
Aztán mivel sok fegyvernél van parameter bonus (értsd a statjaid befolyásolják a sebzést), ezért 2. végigjátszásban sem kerülsz sebzés hátrányba. Főleg, hogy a boss-ok nagy részénél, ha meg tudnak ütni, akkor valamit rosszul csinálsz.
Kíváncsi lennék amúgy egy Smough és Ornstein harcra elementális fegyó nélkül (ez már valljuk be a pros szintet súrolja!). Kissé hosszadalmas lenne.
Egyébként rém kíváncsi lennék hogy teljesítenék egy új karakterrel, így már, hogy ismerem az ellenfeleket (gyakorlatilag az összes mozdulatukat!) Valószínű elég jól haladnék. Következő karakter egyébként egy Bandit lesz, mondjuk a Thief is vonzó számomra.
Amire baromira kíváncsi lennék, hogy hány soul-t és humanity-t buktam eddig és hányszor haltam meg. Nagyon érdekelne! Kár hogy nincs ilyen statisztika sehol. -
#2674 A farmoláshoz még annyit, hogy a fegyvereket egyébként nem feltétlen kell neked az első végigjátszásban maxra fejlesztened, ugyanis ezekben több végigjátszásra van potenciál ... mivel az NG++++++ -okban is csak a monszták HP-je és sebzése skálázódik, mint nehézség, a tárgyak mind ugyanazok maradnak. Kvázi a későbbi végigjátszások nehezítésére a fegyverfejlesztéssel tudsz Te magad is felfejlődni, a szintlépéseken túl :) -
#2673 Én is mostanában szorulok rá, mert kezdem érezni, hogy a drake sword kezdi végnapjait élni :) egy jó fegyverrel rögtön jobban megy a játék, eléggé felturbózott anno a drake sword, már kéne valami új :)
Lvl 40 körül vagyok, Blighttownból feljöttem leverni a pillangót (na meg bevásárolni nyílvesszőből meg gránátból), de megyek vissza, mert a Great Hollowot kihagytam odalent.
Olyan 13 óra játékidőnél tartok. -
ratgab #2672 35 óra nem farmolásból van, hanem halálból...XD Capra szerintem felemésztett ebből 5-öt biztos! -
ratgab #2671 Rájöttem, hogy a Darksouls alapja a jó fegyver! Azt meg farmolás nélkül nem nagyon lehet kivitelezni.
Hollow formában farmolás nélkül,hogy te nem szedsz össze 10 large titanite-ot sem az hulla biztos! Márpedig ez kell a +10-es standard fegyverek fejlesztéséhez.
Még csak a titanite shard kivitelezhető a +5-ösökhöz. Csak hogy el ezen kívül minden fejlesztéshez titanite kell. Lightninghoz is.
Fegyverfejlesztés nélkül meg elég nehéz a játék.
Szerintem fejlesztés nélkül még senki nem vállalkozott a végigjátszásra.
Level 1-es walkthrough-kban is azért bőszen fejlesztgetik a felszerelést, anélkül elég kilátástalan lenne a helyzet. -
#2670 Aki ennyit farmol ... :)
Nem szeretem a farmolást :) -
#2669 Akkor lehet nincs így ... -
ratgab #2668 Nálam ez nem így volt sajnos. -
ratgab #2667 Azért az vicces, hogy én 35 óra után még csak most megyek Sen's Fortressbe. XD -
ratgab #2666 Blighttownba vedd fel a fekete bőr cuccodat! Később az alsó részén lesz egy jó kis ruha, amiről nem is gondolnád, de Blighttownban minden lovagi páncélnál többet ér (méregellenálás!) -
ratgab #2665 Számolatlanul tudod Depths-ből begyűjteni, ha megvan hozzá a felszerelésed.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Covetous Gold Serpent Ring Sen's Fortress-ből +200 item discoverty + ember forma (1 humanity) és 10 humanity a mutatónál (jobb oldalt). Úgy fog potyogni a humanity mintha dézsából öntenék XD
Amúgy ember forma+ 10 humanity: Depths bonfire-től kiindulva elmész jobbra le a lépcsőn, majd egyenest. Jobb oldalt van 5 patkány, visszamész a főelágazáshoz mész egyenest, lemész a lépcsőn + 4 patkány, elmész a arra felé, ahol a nagy patkány volt. Arra amerre a channelert kellett lenyomni van összesen 6 patkány. Lemész a bonfire melletti létrán, abba a teremre, ahol blighttownba vezet az ajtó ott van 2 patkány és egy elágazásban még + 4. Ez így összesen 21 db patkány.
Ember formában+ 10 humanityvel (összesen 210 item discovery-t ad, tehát 2 x annyi mintha hollow formában lennél) a 21-ből legalább 2 dobott humanity-t.
Egyébként a slime-okból meg ugyanezzel a módszerrel átlagban 1 large titanity kinyerhető.
Most ehhez még hozzáadjuk azt a +200 id-t és rájövünk, hogy átlag 4 humanity farmolható és 2 large titanite (esetenként akár zöld is eshet).
Titanite shard meg a templom körüli elite undead-ekből és sima zombikból esik előszeretettel Andre kovács előtti területen!
Ennek fényében maga a humanity is totál elvesztette az értékét a szememben. Visszamegyek a megfelelő helyre és rommá farmolom magam, ha kell (50-es készlet és megyek újra kalandozni). Ezalatt meg ráadásul befigyel laza 20k soul biztosan, ha nem több. Amúgy soul gyűjtésre is van gyűrű, ha az kell. Így már igazából pont letojom, hogy vesztek valamennyit, mert nagyon hamar vissza lehet farmolni, csak idő kérdése a dolog.
-
#2664 Gyógy üdülő az -
#2663 Anyám, most nézem hogy lehet lejutni a The Great Hollow-hoz ... hát azt Én úgy otthagytam, mint a sicc ... ezek a buzernyák láthatatlan átjárók :)
Mennyi mindent otthagyhattam eddig :) -
#2662 A leírásod alapján úgy tűnik türelmetlen játékos vagy :)
Érdekes, hogy nekem Blightown - ugyan nem szerettem - de nem okozott nagy fejtörést. Szépen lassan végigsétáltam rajta, nagyjából egyértelmű volt hol merre kell menni, a monszák is gyengék voltak (drake sworddel). A mérgező mocsár sem problémás, ugyanis gurulva gyorsan át lehet rajta menni a kis föld szigeteken keresztül. Mocsok egy hely ez ...
Egyébként az a legrövidebb út, ha valaki rögtön a forgó kerekek környékén megy be. A 'normál' irány a Gapling Dragon felől van, ami sokkal hosszabb. Viszont jó pár cucc van arra (bőr páncél szett mérgezés resisttel, katana, sasos pajzs, csomó lélek).
Egy kicsit türelmesebben kell játszani :D -
#2661 Ember formában. Ha az megvan akkor a Gargoyle bejáratánál lesz a földön egy narancssárga jel, arra ráállsz és már írja is mit kel nyomni. -
#2660 Azt hogy tudok amúgy? -
#2659 Akkor idézz egy segítőt ... az lefoglalja míg felszedd :) -
#2658 Sajnos nem, bent hagyja :( -
#2657 Ha bent halsz akkor kiteszi a fehér bejáraton kívülre a cuccaid ... ha jól rémlik. Egyébként human formában tudsz a bejáratánál idézni NPC segítőt. -
Fletley9 #2656 Mai események: Második harang megkongatva. Blighttown alig vártam ,hogy vége legyen, az első bonfire-t volt a legnehezebb megtalálni. illetve eligazodni az egész helyen sokszor csak random ugráltam ,hogy majd lesz valami (addig amíg le nem esett, hogy a fáklyák jelzik a létrák helyét.) Az elhalálozások legtöbbje, leesésből következett be. a barbár harcosok valóban ijesztőbbek voltak mint amilyen erősek. a köpőcsöves lövedékeket pedig könnyen lehetett elkerülni. Nagyobb gondott okozott az első füst falon való átmenetel után az, hogy megintcsak tanácstalan voltam ,hogy merre is van a helyes út. első alkalommal kikötöttem az anor londo felöli bejáraton. aztán a wiki segítségével rájöttem ,hogy a következő boss az addig csak fura tereptárgynak nézett óriási dombban rejtőzik. Átkelve a mocsárom amit nagyban megsegített a korábban orrba szájba farmolt gyógynövények nálam léte. a dombhoz érve feltünt a turpisság pókháló mindenhol. valóban ez volt az úticél. Pókmama elsőre megfektetett két kiabálós AOE sebzés bekaptam egymás után közvetlenül nem volt menekvésre esélyem se. Második nekifutásra azonban lenyomtam.
Harang megkongatva. Sen fortess kinyitva a kígyófejüek vagy jól védekeznek vagy tényleg keveset sebeztem, de ennek holnap járok utána. (úgyanis az első átkelő hídon meghaltam és ott nyugszik 16K lélek valamint pár darab humanity :/ ) Capra démon volt az utolsó olyan boss akinek úgy igazán neki kellett feküdni (három nap napi 2 óra játékkal számolva) és ott is a helyszűke okozta a gondot. Most van 20 órám a játékban, és hol van még a vége -
#2655 Na jól beszívattam magam, elfutottam a vízköpőnél a tetőn, mondom a sarokban nem talál el kicsit szusszanok, hát a szart nem, simán átüt a falon ráadásul le is tüzel, jól meg is ölt, asszem oda is lesz a 9 humanitym, meg az a pár ezer lélek :( -
#2654 A nagy gombák olyanok jah:) Viszont lassúak. Csak arra kell figyelni, hogy ne kerítsenek be:) -
#2653 Én meg leküzdöttem magam Blight Town-on kerasztűl The Great Hollow-ba, de jöttek a gombák és 2 pofontól megfeküdt a 70-es lovagom. Egyébként hangulatos ez az óriás fa.
-
#2652 A csapkodó fa 2-3 ütés, csak nagyon közel ne menj hozzájuk:) Sok méreg ellenszert dobálnak, szóval farmold csak, kell az még később:) -
#2651 Na megöltem a pincei fejetlen rémet, a vízköpő még várat magára, viszont a csapkodó fának már a látványától is megijedtem, iszkiri lett belőle :) -
#2650 Az az 5-600 lélek aztán baromi sokat ér:) Csak amíg Andrei-hez átugrasz több, mint 1000 lelket kapsz (3 lovag (2 ütés/lovag) és a 3 kis katona (1 ütés)) :) -
#2649 Köszi, hát erre én sem jöttem volna rá az tuti. :) -
#2648 Szerintem is butaság beváltani egyszerre annyit, aztán ha véletlen meghalsz útközben a hulládhoz akkor lesheted. -
#2647 A Large-t is érdemes, az alapból 400-at ad, ő szintén 500-at. -
#2646 Na, akinek vannak még lost undead felhasználatlan cuccai, ami 200 leklet ad, az inkább etesse meg a nagy 'fejjel' ... ő 500-at ad érte :D -
#2645 Még annyit, az"így lehet hozzáférni a Prepare to Die extra tartalomhoz" -, hogy ez nagyon mocsok. Magamtól sosem jöttem volna rá. Ha valaki menet közben talál utalást arra, hogy "menj vissza a hydra-hoz, majd menj végig egy nem útnak tervezett szakaszon..." az szóljon nekem kérem:)
-
#2644 De Londo-ból éred el. Két nagy központi hely van a játékban. Firelink és Anor Londo.
Egyébként csak írtam egy számot:)
Londo-ból éred el az alábbi monsztákat:
Crossbreed Priscilla
Dark Sun Gwyndolin
Gwyn Lord of Cinder
Seath The Scaleless
Iron Golem
The Tower Knight
The Channeler
Undead Dragon
És még 4 nagy boss meg egy pár kicsi a PtD DLC helyeken. -
#2643 Seath the scaleless pl. már nem Londo hanem Duke's archives. -
#2642 20 boss? Sorolj már párat, nekem ott az Ornstein & Smough páros volt meg eddig. -
#2641 Nito a katakombákban van az Tomb of Giants-ban.
Londoban és környékén akövetkező 20 boss vár rád:) Ott kezdődik a játék második fele. Aztán még vár rád a 10+ órás DLC is:)
spoiler: így lehet hozzáférni a Prepare to Die extra tartalomhoz -
#2640 Ott melyik van, Nito? -
#2639 Londo? -
#2638 Na megvan Sif! Lehet nektek könnyű volt de én rendesen megizzadtam vele, néha még a lábai között sem voltam biztonságban. Most már elindulok leölni valamelyiket a 4 lord közül. Szerintetek hol kezdjem? -
#2637 Capra megölése Gargolye előtt:) -
vzajcev #2636 No no /capra demon/