Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
KÖSZI :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
PSN ID.: Beegabor
Dark-fantasy akció-RPG. RPG elem kb annyi benne, mint a Diablo 3-ba :-D
A világ legjobb RPG-je, meg a Baldur's Gate duó <#schmoll2>#schmoll2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Újratelepítettem már 2x is. Természetesen az uninstall után a játék könyvtárában levõ maradékot is kitöröltem.
Újra feltettem, crack bemásol és ugyan úgy csak a data.exe-vel indul és ugyan úgy nem tudok menteni.
Segítenél?
Valami nem jó a linkkel,nálam legalábbis nem jön be semmi.
Be van kapcsolva a játékban az AA és a Motion blur? Mert az elbaxxa a képet, ha fent van a fix.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Ilyen lesz a kép: http://i.imgur.com/C5gcd.jpg
Telefonnal csináltam, mert a képmentõk nem csinálnak róla képet!
Viszont van egy kis gond: Mióta feldobtam ezt a graf módosító fix-et, azóta a földön levõ üzenetekre ha rányomok semmilyen szöveget nem jelenít meg!
Ezzel JELENLEG a wrz verzióban semmi gond.
De élesben??? Mások üzeneteit sem látod és ha jól tippelek a meghívást sem.
Sajna nekem még valahol a postán kavarog <#rinya>#rinya>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nagyon kellemes lett így a graf valóban, de ahogy a készítõje is írta gyak. csak az elsõ fél órát próbálgatta.
Erõsen félek attól, hogy komolyabb küllem jobban is terheli magát az engine-t, ami miatt a kiélezett boss harcok, majd rosszul sülhetnek el, mert az FPS lezuhan a fenébe.
Saját szememmel láttam, ahogy a még módosítatlan(!) grafika mellett
20 alá beesett a frame pár kis effekttõl.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Please refrain from disrespectful remarks like "lol Japanese development". There are plenty of Japanese developers that deliver technically excellent PC games"
PSN ID.: Beegabor
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**