Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Manapság már mindenre rámondják, hogy rpg,amiben már egy stat képernyõ is van

PSN ID.: Beegabor

Shep
20 mega asszem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

tarti19
Grafikai javító csomag mekkora méretû?

Shep
Nem tudom de szinte mindenhol ezt láttam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ott ahol a karaktert "készíted".

Tinman
Hát öö... hogy...hmmm... ööö.

KÖSZI :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wedge31
Világ legjobb rpg-je? ezt a marhaságot vajon ki terjeszti.

Seth
Ilyen rövid idõ alatt ezt nem tudod megítélni szerintem. Az említett játékokkal meg nem kell összehasonlítani. Ez nem olyan rpg, ez hack&slash játék rpg elemekkel

Azt csinálod rosszul, hogy bemásolod a crack-et! <#vigyor> Nem kell semmilyen crack! Feltelepíted, esetleg bemásolod ezt a grafikai fix-et, utána meg elindítod a darksouls.exe-vel, majd a játékban csinálsz egy GFWL offline profile-t! <#wink>

Tinman
Az a baj, hogy ez nem RPG :-DDD

Dark-fantasy akció-RPG. RPG elem kb annyi benne, mint a Diablo 3-ba :-D

A világ legjobb RPG-je, meg a Baldur's Gate duó <#schmoll2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Amúgy tegnap lefekvés elõtt rálestem egy kicsit és a grafika még csak csak de tényleg ez lenne a világ legjobb RPG-je, ez? Nem akarok senkit megbántani de számomra ez a játék sehol nincs pl. egy Witcherhez (mindegy, hogy 1 vagy 2) vagy Wizardry 7-hez de még hosszasan tudnám sorolni.

Shep
Legfelül azon az oldalon a hosszú üres sávnál.

Tinman
Mit csinálok rosszul?

Újratelepítettem már 2x is. Természetesen az uninstall után a játék könyvtárában levõ maradékot is kitöröltem.

Újra feltettem, crack bemásol és ugyan úgy csak a data.exe-vel indul és ugyan úgy nem tudok menteni.

Segítenél?

Empty
Azt hol tehetem meg?

Nem látszódik a felirat, ha rányomok! Ugyan ez a helyzet az elõhívható jobb felsõ menûvel is, mert alatta írná, hogy melyik menûpont mire szolgál, illetve a gombokat.

Nevet is adtál a karakternek? Illetve biztos minden tulajdonságát beállítottad? Mert addig nem engedi elindítani.

Empty
Hát már csak az érdekelne, hogy hogyan indítható el? Accept nem pirosodik be karakterállítgatás után? Valamit nem jól csinálok?

wedge31
Ez a graf már teljesen rendben van.

Tinman
Feliratok a földön? Ha rájuk nyomsz neked minden ok?

Igen, közben válaszoltak NeoGAF-en, hogy az AA-t nem kapcsoltam ki. <#falbav> Jól el is felejtettem. <#vigyor>

mcwolf
Én simán tudtam csinálni képet normál Printscreen-nel.
Valami nem jó a linkkel,nálam legalábbis nem jön be semmi.
Be van kapcsolva a játékban az AA és a Motion blur? Mert az elbaxxa a képet, ha fent van a fix.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Én most írok/írnék, mert nálam nem mûködik! <#shakehead>

Ilyen lesz a kép: http://i.imgur.com/C5gcd.jpg

Telefonnal csináltam, mert a képmentõk nem csinálnak róla képet!

wesker24
Mint mondta az illetõ késöbb még lesznek hozzá javítások ha valami gond van csak irjunk neki és javitsa %
Tinman
Tyûûû! Tényleg van új crk!

Viszont van egy kis gond: Mióta feldobtam ezt a graf módosító fix-et, azóta a földön levõ üzenetekre ha rányomok semmilyen szöveget nem jelenít meg!

Ezzel JELENLEG a wrz verzióban semmi gond.

De élesben??? Mások üzeneteit sem látod és ha jól tippelek a meghívást sem.

Nem. <#smile> Egyszerûen, csak rakjátok újra a játékot, is a Darksouls.exe-vel indítsátok! Máris lehet offline profilt létrehozni! <#vigyor>

Tinman
Steam-es mi? :-)

Sajna nekem még valahol a postán kavarog <#rinya>

Tinman
Most rögtön letöltöm és továbbviszem... öööö izé... elõröl elkezdem, elviszem a 2. bossig és meglátjuk. ;-)

Mennyire eszi nálad a gépet egyébként?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

És ha itt már nem is esik majd az fps? Egy próbát megér szerintem simán! Fõleg ilyen grafikával!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tûrhetõ??? Vigyázat tõlem nem megszokott módon csúnya szavak következnek, amelyekre nem vagyok büszke, de kikívánkoznak: Bazzeg ez murvajó!!!!!<#wow1><#taps><#eljen>

Haha, már tudok menteni! <#vigyor>

wesker24
Hát én ezzel a Graf fix-el nem láttam még sehol se frame esést de majd meglátjuk !
Tinman
Pesszimista vagyok.

Nagyon kellemes lett így a graf valóban, de ahogy a készítõje is írta gyak. csak az elsõ fél órát próbálgatta.

Erõsen félek attól, hogy komolyabb küllem jobban is terheli magát az engine-t, ami miatt a kiélezett boss harcok, majd rosszul sülhetnek el, mert az FPS lezuhan a fenébe.

Saját szememmel láttam, ahogy a még módosítatlan(!) grafika mellett
20 alá beesett a frame pár kis effekttõl.

Fpocok
Szerintem kurvára gáz, hogy milyen az eredeti... és még egy nap sem telt el és így megcsinálták a modderek. Lenyûgözõ.

Parasite Eve 2, best game EVER!

cataflam02
<#eljen>

One more story

wesker24
Na ezzel a Graf Fix-el már egész türhetõ !

Csak egy müködö release kellene már csak !

cataflam02
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Türelem mûködõ relaset tereme 😄

One more story

jarlaxxe
Már csak egy rendes release kellene.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Skidrownak ma nagyon termékeny napja volt csak éppen nem ezzel foglalkoztak...<#nevetes1>

cataflam02
Kösz! Ment a + 😊

One more story

Fpocok
13 kommentel lejjebb volt, de azé köszi. Akár banner alá is be lehet rakni 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

jarlaxxe
Jaka923
Hajnali 1-kor lesz elérhetõ nálunk. Ezért ebbõl már csak reggeli játék lesz számomra, ezt már nem várom meg.

wedge31
Az kb 2 óra.

Hmm... Addig nem lesz fix, míg a Steam-en nem lesz elérhetõ, azaz feloldva (unlock)!

Seth
De kedves 😄

"Please refrain from disrespectful remarks like "lol Japanese development". There are plenty of Japanese developers that deliver technically excellent PC games"

Laza
Mé a Namconál? Az csak a kiadó ... From Software játék 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

cataflam02
Na ezt a játékot már vártam ! Kíváncsi vagyok tényleg nehéz lett-e 😊

One more story

Tinman
Jogos lehet... viszont fura, hogy jó ideig gyak. nem ingadozik, varázslásnál, spec effektnél leesik a frame.

wedge31
Nagyon tud a srác, elnök lehetne a Namconál...