• Fletley9
    Mai események: Második harang megkongatva. Blighttown alig vártam ,hogy vége legyen, az első bonfire-t volt a legnehezebb megtalálni. illetve eligazodni az egész helyen sokszor csak random ugráltam ,hogy majd lesz valami (addig amíg le nem esett, hogy a fáklyák jelzik a létrák helyét.) Az elhalálozások legtöbbje, leesésből következett be. a barbár harcosok valóban ijesztőbbek voltak mint amilyen erősek. a köpőcsöves lövedékeket pedig könnyen lehetett elkerülni. Nagyobb gondott okozott az első füst falon való átmenetel után az, hogy megintcsak tanácstalan voltam ,hogy merre is van a helyes út. első alkalommal kikötöttem az anor londo felöli bejáraton. aztán a wiki segítségével rájöttem ,hogy a következő boss az addig csak fura tereptárgynak nézett óriási dombban rejtőzik. Átkelve a mocsárom amit nagyban megsegített a korábban orrba szájba farmolt gyógynövények nálam léte. a dombhoz érve feltünt a turpisság pókháló mindenhol. valóban ez volt az úticél. Pókmama elsőre megfektetett két kiabálós AOE sebzés bekaptam egymás után közvetlenül nem volt menekvésre esélyem se. Második nekifutásra azonban lenyomtam.
    Harang megkongatva. Sen fortess kinyitva a kígyófejüek vagy jól védekeznek vagy tényleg keveset sebeztem, de ennek holnap járok utána. (úgyanis az első átkelő hídon meghaltam és ott nyugszik 16K lélek valamint pár darab humanity :/ ) Capra démon volt az utolsó olyan boss akinek úgy igazán neki kellett feküdni (három nap napi 2 óra játékkal számolva) és ott is a helyszűke okozta a gondot. Most van 20 órám a játékban, és hol van még a vége