• Fletley9
    Mai nap termése:
    Elindulta Blightonw-ba, de az első barbár (aki inkább egy ogre), hogy nem igazán van itt keresni valóm, főleg, hogy utánna rögtön kettő jött belőle. Így utam inkább az erdő felé vettem, hisz ott korábban se ütköztem nagyobb akadályba. Az első fák nem is okoztak gondot (kivéve mikor három jött) a kőkatonákat kikerülve a toronyba érve fogadott az aranyos kis pillangó. első neki futásra megfeküdt pedig nem tudtam mire számíthatok. az érte kapott loot-ból egyik fegyverem divine alakítottam míga másik mace megkapta raw fejlesztést eléggé aláz most mindkettő. Utam így vissza vitt az erdőbe, csak éppen a másik irányba. először tulságosan le akartam menni, ott a fekete lovag leszivatott rendesen. Második alaklommal elértem a nagy nyílt terepre ahol a gyémánt katonák elsőre nehéz ellenfélnek tűntek, másodjára viszont koránt sem. a helyen a hidra okozott nagyobb fejtörést az a köpködő támadás nem volt kellemes. melee rangben azonban nem volt esélye amint levágtam a két közeli fejét 80 íjvessző megtette a hatását biztonságosan el tehettem láb alól.
    A watchtoweri figurával azonban megint kapuba ütköztem éppen ,hogy nem one hitel a lelkem :/. Így most marad a 20K lélek összefarmolása és az erdő kapujának megnyitása. de már csak holnap