10203
  • Fpocok
    Hydra után merre menjek? Az óriáspatkányok felé? Vagy a másik irányba?
  • Gideon Wieth
    Én így ölögettem még a legelején a csontikat a temetőben. Véletlenül rossz irányba indultam el, és csak így volt esélyem ellenük, hogy ki a legkeskenyebb párkányra, és lelökdöstem őket.
  • Gideon Wieth
    A végén kiírja majd valahol hányszor haltam meg ? :D
  • vzajcev
    farmolás :)
  • vzajcev
    "prepare to die"
  • tarti19
    Lányok és Srácok!
    Már 4 napja nincs itthon a kontrollerem s nem bírom már, billentyűzettel s egérrel a próbálkozzon az akinek 3 anyja van!!!!444 :D :D
    Kezdek megőrülni, "elvonási" tüneteim vannak.
  • Fpocok
    Hydra down!
  • mcwolf
    Valaki világoljon már fel pls!
    Indítottam egy Sorcerer-t, de a dark souls wiki-n nem tudok eligazodni. Most akkor ennél mi növeli a sebzést? Az intelligencia?
    "Adds 0,8x your Magic Adjustment stat (NOT Intelligence) magic damage to your weapon" A magic weapon spell-nél ezt írja. Mi a magic adjustment stat, ha nem az intelligenciából veszi a sebzést?
    Valamint ennél a kasztnál mit érdemes fejleszteni? Gondolom INT kell a sebzés növeléséhez. Lassacskán az Attunement-re is érdemes pakolni, hogy legyen slot. DEX kell a varázslás gyorsításához (lvl45-ig). VIT sem árt lassacskán, hogy ne haljak meg a lepkefingtól is. Ez már elég sok hely,és akkor még hol van a RES !?! És én még azt hittem, a Knight-om zabálja leginkább a fejlesztési "pontokat"
  • Laza
    lévén - láván :)
  • Laza
    Ja, közben észrevettem, az átjáró másik felébe kell állni, akkor valamiért nem fúj tüzet csapás közben ... érdekes :)

Persze sok haszna nem volt leverni, mert jelenleg a lévén egyik irányban sem vagyok nyerő ... jött egy Capra, ok ... na de utána 2-3-asával jön ... másik irány meg minotauruszok .... inkább felmentem az erdőbe és levertem a lepkét. Ez igazi easy game volt .... ezt a részt kellene demózni azoknak, akik sírnak a nehézség miatt :D
  • wedge31
    Nem tud csak jó helyre kell állni.

Megállsz a folyosó elején odajön, elfutsz a végébe, odavág egy csáppal, visszaszaladsz és csapkodod a csápot és ezt folytatod mig vége nem lesz.
    Rám tüzet nem is szokott nyomni.
  • Lunki88
    Szerintem épp arra mondja hogy átmegy rajta a tűz. :)
  • wedge31
    Van egy szük átjáró a sziklában ott lehet ügyeskedni.
  • Laza
    Hát basszus, bármit csinálok mindig rám jön a tűz ... még falon át is.
  • Laza
    LOL, mekkora ... a kezembe vettem a Tin Banished Catalystet, de nincs hozzá elég intem ... erre ütnél vele és elkezdi forgatni tanácstalanul, majd megvakarja a fejét :D
  • MerlinW
    Max a Demon Ruins-ból Lost Izalith-ba vezető átjáróért. Ezt a covenant második szintjéért adja, amit 30 humanity felajánlásával érsz el. Nem alarok spoilerezni, de valakinek ez az átjáró élet és halál kérdése:) Persze sidequest, nem muszáj vele foglalkozni:)
    Ja és persze így kényelmesen megszerezheted a Large Flame Ember-t is.
  • MerlinW
    Sok ilyen hely van, tessék ütögetni a gyanús falakat:) Sok-sok bonfire, kincs és shortcut rejtőzik ilyen helyeken:)
  • Laza
    Ide van értelme belépnem, ha nem vagyok pyro?
  • Laza
    Vazze, láthatatlan átjáróóó ... csak odáig néztem, a többit felfedezem magam :)
    Bahhhh ... szerencsére lent van még a mentett bonefirem :)
  • MerlinW
    Miután leverted a pókot, ezt ugye megtaláltad?:)
  • Fletley9
    Az elsőt is úgy öltem ,hogy felmásztam a létrán és leíjjaztam csakhát nem pakoltam semmit se dex-re se az íjam nincs fejlesztve így elég sokáig és sokba tartott. és ez volt a második találkozás. az elsőnél meg leestem. :D
    De máshol is azt írtk a kaput kinyitni még butaság lenne, holnap visszatérek a mélységbe :)
  • wedge31
    Az egyik legkönnyebb boss ha kiismered.
  • MerlinW
    Pedig hátul a páncél mellett van egy beugró ahol nem ér el. HP vesztés nélkül megölhető az a dög is. Kidugod a fejedet, odacsap, ütöd a csápot, visszabújsz. Ha van pajzsod magas tűzvédelemmel, akkor még gyorsabb a buli.
  • MerlinW
    Pedig az introképek átugrása, kurzor alapból eltüntetése kényelmes funkciók.
  • Laza
    Pont itt voltam az előbb ... levertem a pókot, bementem oda hátra, felvettem a cuccot ........ aztán a tüzes genya levert. Alig sebeztem, miközben ő egy fújással 20%-ra leamortizált mindig.

Most kimegyek Blightownból fel, megnézem az erdőt meg a kinyílt kaput.
    Meg vásárolnom is kell, elfogyott a nyílvesszőm meg a gránátom is :)
  • Lunki88
    Ettől az sg-s cikktől megfájdult a fejem... Ideje lenne már hogy olyan értékelje aki kicsit veszi is a fáradtságot és utánajár a dolgoknak mielőtt nekiáll cikket írni.
  • Laza
    Ha a csatorna felől mész be akkor oda kell csalni őket ahhoz a létrához, amivel lemész a fa pallókhoz ... ha odaérnek mássz fel és menj a falhoz, szépen le fognak potyogni egy lyukon :)

Egyébként kva könnyű a Blightown, csak lassan kell menni :)
    A halemberek minden ütése védhető pajzzsal, utána meg halálukig üthetőek.
  • Laza
    Én még a 0.4-eset használom, tökéletes a játékhoz, nem cserélgetem.
  • MerlinW
    Ööö bármilyen erős vagy, bármilyen páncélod van, ha nem védekezel, szinte minden nagyobb dög 2-3 ütésből megöl. Blighttown bejáratánál az oriások pedig nevetséges ellenfelek. Lassúak, ügyetlenek. Lock, majd védekezőállásban mögéjük szaladsz és ütsz. A lényeg egyszerre mindig egyet támadj - csalogasd el őket. Az íjj pl tökéletes erre.

Nem vagy kevés te oda, egyszerűen csak gyáva vagy:)) Ismerem az érzést, én is így voltam ezzel az elején. Aztán rájöttem, hogy itt a statok tulajdonképpen nem is számítanak. Nem véletlen a sok lvl1-es végigjátszás. A fegyvert kell fejleszteni, a többi pedig ügyesség, türelem és taktika.

Használd az elgurulást, vagy a hátraugrást (space) és a pajzsot csak akkor engedd le, mikor támadsz vagy staminát töltesz. Támadni pedig szemből csak és kizárólag akkor támadj, ha a másik éppen befejezte és nem védekezik.
  • wedge31
    Nem érint, én bill+egér tolom és az már közelit a tökéleteshez, kivéve persze a lockot mert az még mindig shit.
  • MerlinW
    Kontrollereseknek nem biztos, hogy ez jó. Lecserélte a srác a direct3d wrappert dxinput-ra.
  • wedge31
    DSfix 0.8
  • Shep
    Na megöltem a sárkányt, de hát a kard amit dobott a farkából már esik szét, csak az árustól vett akármivel tudok javítani?

Másik, a sárkány után bementem az első rácsos kapun, de utána a hátrébb lévőt, hogy lehet kinyitni, mert nem igazán tudok semerre menni?
  • Fletley9
    Mai nap termése:
    Elindulta Blightonw-ba, de az első barbár (aki inkább egy ogre), hogy nem igazán van itt keresni valóm, főleg, hogy utánna rögtön kettő jött belőle. Így utam inkább az erdő felé vettem, hisz ott korábban se ütköztem nagyobb akadályba. Az első fák nem is okoztak gondot (kivéve mikor három jött) a kőkatonákat kikerülve a toronyba érve fogadott az aranyos kis pillangó. első neki futásra megfeküdt pedig nem tudtam mire számíthatok. az érte kapott loot-ból egyik fegyverem divine alakítottam míga másik mace megkapta raw fejlesztést eléggé aláz most mindkettő. Utam így vissza vitt az erdőbe, csak éppen a másik irányba. először tulságosan le akartam menni, ott a fekete lovag leszivatott rendesen. Második alaklommal elértem a nagy nyílt terepre ahol a gyémánt katonák elsőre nehéz ellenfélnek tűntek, másodjára viszont koránt sem. a helyen a hidra okozott nagyobb fejtörést az a köpködő támadás nem volt kellemes. melee rangben azonban nem volt esélye amint levágtam a két közeli fejét 80 íjvessző megtette a hatását biztonságosan el tehettem láb alól.
    A watchtoweri figurával azonban megint kapuba ütköztem éppen ,hogy nem one hitel a lelkem :/. Így most marad a 20K lélek összefarmolása és az erdő kapujának megnyitása. de már csak holnap
  • wedge31
    Tegnap inditotam egy új karit /wanderer / a pyro tapasztalataim alapján.
    Sokkal jobban haladok vele mint elsőre, rengeteget számit a tapasztalat.

Ceaseless Discharge után a kedvenc rongyaimban.

• Seth
    Csak szerintem passzol baromira a játékhoz ez a szám ? :)

• MerlinW
    Jaja, arra gondoltam.
  • Laza
    Mármint a csatornában lévő ajtó, ahol egy npc árus ül? Azt ki lehet nyitni, a Gaping Dragon adja a kulcsot, én onnan mentem le Blightownba.
    Onnan mentem le végig a mérgezett mocsárhoz, az egész aljához.
  • MerlinW
    Jogos.
  • MerlinW
    Hihi:) Ezért kell figyelmesen elolvasni a párbeszédeket:)