Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valóban nem valami szép, de elég hangulatosra sikerült (a 30 fps stabilan megvan egyébként). Csak az elsõ "pályát" csináltam meg, mivel még nem lehet menteni. Egyelõre bejött, és szemet hunyok a grafika felett, ha végig ilyen hangulatos (és nehéz <#vigyor>) lesz! <#smile>

Laza
Ezt nem õ dönti el ... errõl már elég régóta megbizonyosodhatott bárki ... mivel a játék már jóideje a piacon van 😊

Kis olvasnivaló:
http://www.metacritic.com/game/xbox-360/dark-souls

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Lunki88
Már megy a pre-load steamen.
Jaka923
Nem õ dönti el, de a szaksajtó is így látja.

"is one of the greatest RPG's to ever be made"
...és ezt õ dönti el? /troll

IMYke2.0.0.0
Ugyanitt:

"It's fun to see that almost all the whiners here on the forum completely focuses on the graphics, and that NO ONE seems to care about the fact that the game is one of the greatest RPG's to ever be made..."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jaka923
Nem tudom, de hátha 😊 De mint mondtam, nem különösebben fog zavarni, mert ennél a játéknál a grafika nem fontos tényezõ.

ÉS ELINDULT A PRELOAD, JEEE! 😄

Laza
"Na meg lehet, hogy az eredeti verzió ennél szebb."

Az nem valószínû ... max kevesebb benne a bug, de mitõl lenne szebb? 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Jaka923
Lehet, hogy elmaradott vagyok, de nem zavar különösebben, hogy ilyen csúnya. Na meg lehet, hogy az eredeti verzió ennél szebb.

Laza
Ennél a játéknál igaz az tökéletesen, hogy nem a grafika a lényeg, hanem a tartalom. Már a King's Field 4 sem számított PS2-n jól kinézõ játéknak, mégis olyan frenetikus hangulata volt és olyan jó, igazi dungeon crawler, hogy simán bele lehetett tenni 100+ órát.
Ettõl sem várok többet, hiszen régóta tudni hogyan néz ki a játék (konzolos verziók). Hozza azt a szintet, és beletesszük a 100+ órát 😊

Hozzáteszem a fejlesztõk nem ígérték, hogy feltupírozzák csili-vilire, csak azt, hogy a játékosok kérésére kiadják PC-re is ... ugyanazt!

wesker24
Még azt sem üti meg ! 😄
Shep
Nem igazán 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ps2 szintet megüti. (?)

Prince23
2004-ban azért ez MÉG elfogadható szint lenne 😄😄

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jaka923
A grafika számomra kicsit sem lesz fontos tényezõ. Ha legalább hozza a konzolos verzió kinézetét, az teljesen jó számomra. A lényeg, hogy a framerate legyen stabil 30 és akkor teljes a boldogságom. Képeket majd teszek fel, de ez a fránya Steam nem engedi elõre letölteni a játékot, pedig éjfélkor már játszanék vele :@

Hoho! Most jut eszembe neked megvan eredetibe! Akkor légy oly kedves és tegyél fel képeket (ha már megjelent természetesen), mert már nem tudjuk sokan mit higyjünk a játékról!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
A preview képek alapján, lehet senki se várja 😄 Batmant butítsd már le alap beállításokra, még úgy ismkenterbe veri ezt a gamet- Persze senki sem vár el Crysis szintet. Sztem eszünkben sincs ilyet elvárni egy ilyen mûfajú játéktól, de azért a képek alapján ez már a pofátlanság határa.

A Warez verzión puffogunk egy másik topikban. Botrányosak ugyanis a képek!

Most vagy egy korai build lett megszelõzztetve, vagy nagyon lefosnak minket a fejlesztõk, ezzel a borzadállyal.

Jaka923
7 órára vagyunk már csak a megjelenéstõl és csak éppen hogy lélegzik a topik? Vagy már mindenki pihen felkészülésképpen a halálra? 😄

hehe, mindenkinek van laposa 😄, nem mintha túl sok idõnk lenne játszani de kipróbáltuk volna 😄
Laza
2012-ben LAN ... mikor vagy Te egy helyi hálózatban a barátaiddal? 😄

nem baj én ezt nem tudtam, csak 1-2 videót néztem, azok alapján tetszik 😄
wedge31
Itt egyébbként se potyognak ki a monszták seggéböl a full armor szettek.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

nem baj, de egy kis coop lant elviseltem volna, mert az ilyen szerepjátékokkal jókat lehet mókázni(kizárolog összeszokott társasággal), fõleg ha valaki összeszedd mindent a többiek elõtt és megy a "takarodj már mindent felveszel elõlünk" hatalmas fun 😊
IMYke2.0.0.0
Hál' Istennek ez nem a klasszikus értelemben vett multis játék. Utálom már, hogy minden játék multira van kiélezve, vér- és cheat-pisikékkel tömve.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jarlaxxe
Normális coop nincs benne. Bizonyos területeken be tudsz hivni társat de folyamatosan együtt nem lehet.

Kár, de azért kösz 😄
IMYke2.0.0.0
Nem lesz.
"Drop In" multi van benne - ami azt jelenti, hogy a játékodba egy megidézett szellem alak (másik játékos) beléphet, és vagy segít neked, vagy megtámad.
Ennyi.

Sziasztok 😊 Ebben lesz coop, hogy a haverokkal lanba tudjuk tolni a kampányt?
Jaka923
Nem lenne rossz, ha már végre tölteni lehetne Steamen...

A Steamen szereplõ Gamescom trailerben lévõ zenék melyek? Mert az érezhetõ, hogy ez több zene, engem a legelsõ érdekelne.

jarlaxxe
Ez a játék nem a zenéjérõl ismert alig van benne és ez is ad neki egy különleges atmoszférát.

Akik már játszottak vele, de másoknak is ajánlom:
Dark Souls Hitler Parody
Ez a Firelink Shrine-nál megszólaló zene. Szerintem elég hangulatos és szép is, megadja azt a hangulatot, ami a játékot körüllengi: a reménytelenséget.
Firelink Shrine
Ezt nem is kétlem, én csak zeneileg hoztam fel azt, de mondhattam volna akármit, aminek dúdolható zenéje van.

És igen, olvasok gyakran Wikipediát, hogy tudjam, az is a Form Software terméke. Régebben meg elég gyakran SG-ztem, csak pár hónapja nem voltam erre, ettõl függetlenül naponta többször olvasok játékhíreket, szóval képben vagyok a Dark Souls-szal kapcsolatban is valamennyire.
Ettõl függetlenül kösz a tájékoztatást 😊

Laza
Ennek elvontabb hangulata van, mint egy popcorn Darksidersnek ...

Laza
És ha bármilyen hasonlóságot vélnél felfedezni a stílus és a hangulat terén a King's Field játékokkal, akkor ez sem a véletlen mûve, mivel ez a Souls játékok azok spirituális folytatásai.
Hogy ne menjek messzire, pl ebben is megtalálható a Moonlight sword, mint a King's Fieldekben ... sõt, kb úgy is néz ki 😊

Utoljára a King's Field 4-el játszottam, iszonyat komoly, már-már depresszív hangulata volt ... tényleg érezted ahogy egyedül egyre mélyebben haladsz az ismeretlen õsi katakombákba, és tudtad hogy nincs segítség ... ugyanezt a hangulatot várom ettõl is 😊

De van olyan instrumentális zene, ami mégis dúdolható, a Darksidersnek is van fõcímdala, simán dúdolható, meg még egy hétig sorolhatnám.
De ennek csak egy zûrzavar minden zenéje, önmagában hallgathatatlan, játék alatt persze jó ez, harc közben.
Na de mégis...

IMYke2.0.0.0
Miért kéne "refrén" egy dalba?
Az instrumentális zenék ütõsebbek a játékokban.

Hát nem tudom, ott is egy lovag megy harcolni mindenféle démonok ellen, útja során bejár egy birodalmat, extra erõket adó cuccokat vesz fel és a végén legyõzi a varázslót.

Ez meg majdnem olyan, csak 3D-ben, kicsit kibõvítve azzal, hogy szintlépés is van, meg ilyenek.

Mellesleg van ennek a játéknak valami fõcímdala? (theme-je) Csak mert az összes zene, amit eddig hallottam belõle kb hallgathatatlan, legalábbis dúdolhatatlan, nincs refrén egyikben sem.

Jaka923
Igen

Üdv mindenki!

Csak nekem hasonlít ez a játék a régi NES-es Wizards & Warriors játékra? 😄

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Jakuza001
Hardcore elkerulom ezt a jatekot azt hiszem.

Shep
Lehet direkt, hogy végkép elmenjen mindenkinek a kedve a játéktól és senki ne vegye meg, így majd elmondhatják ,hogy a warez ezt is megölte és PC-n nincs vásárlóerõ. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
Az egész PC prezentáció,amit eddig leadtak, mind nagyon égõ. Totál más képet mutatnak a játékról,mint ami valójában

PSN ID.: Beegabor

jarlaxxe
Lehet is mert nagyon égö volt.

Lunki88
A fickó el is hallgatott egy pillanatra, biztos ciki volt neki. 😄