• Tinman #1163
    Imádom az ilyen leírásokat! Ilyeneket vártam :-))))

Próbálj meg ráérezni, hogy merre érdemes menned... mivel divine fegyvered még nem igen van, ne a csontik felé lehetőleg, hanem olyan irányba ahol úgy érzed esélyed is van.

Amúgy talán emlékszel, hogy írtam, nekem a DaS/DeS-be összesen már lassan 200 órám van, DE SOHA nem ütöttem meg ártatlan NPC-t! Mindig úgy haladok, hogy lehetőleg relatív nagy távolság legyen köztem és a bizonytalan ellenséges/baráti karakter között, mert így ha támad van esélyed védekezni és máris büntetlenül láthatod, hogy mit tud! Nem kell meghalni minden új mob esetében, csak tarts némi tisztes távot.

Másikra:

Eredeti XBOX controllerrel nekem a lock nem ugrik el... nem értem nálad mi van.
    Amin viszont megakadt a szemem: LVL9 vagy és olyat írsz, hogy 3 ellenfélnél?

1 at a time! Rutinosnak gondolom magam, de a játék elején Undead Burg-be, amikor az első 3 zombit meglátod én már náluk pull-ra megyek. Minek kockáztassak? Meg tudnak ám azok is szívatni... ha meg nem is ölnek, de leverik a HP-d kegyetlenül. Az 5 Estus Flask meg nem olyan sok ám ;-)