• steweee
    74es szintű vagyok......

nem érek rá egy egy szörnnyel perceket babrálgatni, mert most vagyok itthon betegszabin, és már évek óta várok rá hogy végigvigyem az első részt. csak mindig elakadtam a fejlesztgetésben, mert egy kis piromágia - ami nagyon hasznos a combustion mondjuk a sánta titánok ellen - egy kis papi varázslás, egy kis ez egy kis az, aztán a végén mire kellett volna sose volt meg a 24es erő a zweihanderhez. a divine claymore +x meg nem elég hatékony az óriáscsontik ellen korábban vázolt okok miatt.....

persze amikor az ember rájön a játék mechanikájára, egyből sokkal könnyebbé válik minden. a főszörnyek is. a támadási mintázatukat kell kitapasztalni , aztán győzhetőek könnyen, kivéve persze a "baleseteket" mert elég nagyokat sebeznek és dobnak rá kombót is hogy ne tudj elgurulgatni ha beszopod néha

pont ez a klassz ebben a játékban. a retkes kék villámsárkányok is tudnak még néha halálesetet okozni lent, ha a hármas kupacból egyszerre ketten is jönnek, vagy van olyan repülős villámos kombójuk, amivel becseleznek, de csak ritkán sütik ezt el