hammerjoe#138
Ez a hit kérdés egy dologra jó! Aki hisz Istenben az gyenge ember. Hiszen szüksége van egy bátorító "erőre", valakire, aki túllendíti a nehézségeken. Akire mindig számíthat, és erőt merhet belőle, támasza lehet.
Nincs ezzel semmi baj!! Tőlem higgyen, a fenét sem érdekli! Csak engem hagyjanak békén (lsd: hittérítők tömkelege). Hagy döntsem már el én magam, hogy hiszek a mesékben, vagy sem! Ezek után meg jön az, hogy ha nem ismerem el, akkor én szar ember vagyok? Már megbocsásson a világ, akkor az evolúciót hová rakjuk? Tényleg higgyük el, hogy valaki 7 nap alatt teremtette a világot? De felteszek egy pár igen egyszerű kérdést a hívőknek:
-Ha van Isten(a létezése -ahogy állítják- feltételezi, hogy valahogyan csak lett), akkor, mi volt Ő előtte? Mert akkor is kellett lennie valaminek? Nem?(Azt nem fogadom el, hogy mindig is volt. Neki is létre kellett jönnie valahogy)
-Mi lesz utána? (mert egyszer csak el kell tűnnie a süllyesztőben)
-Ha annyira szeret bennünket(engem tuti nem), akkor hogy lehettek keresztes szent háborúk?? Engedte volna, hogy Isten nevében öljék egymást a népek? Azok nem az Ö gyermekeinek a leszármazottjai?
-Ha van, akkor miért szarik a fejünkre? Mi fontosabb dolga lehet, mint a "teremtménye" fejlődésének megfigyelése?
-A Mennyország soha nem telik meg? Nem fog túlnépesedni?
Ha valaki értelmesen meg tudja őket válaszolni, esküszöm hívő leszek én is!!!(Pap még nem akadt, aki válaszolt volna. Pedig van két Református pap ismerősöm. Azt mondták, hogy ne törődj ezekkel, ergo: nem tudják a választ!!)
morden:Azért van Isten, hogy legyenek ünnepnapok? Ez a Ti ünnepetek, Ti szerveztek "csuhás bulit" a templomban, nem mi(ateisták)! Mi csak élvezzük a mesétek "gyümölcsét"(szabadnap)!! Ja, és nem csak keresztény (nem keresztány!!!) ünnepek vannak. Olyankor Te mindig elmész dolgozni?? Mert így volna reális!!
Ugyan már, szállj már le a földre!!!Lásd, hogy mekkora hülyeséget írsz!!
Akkor én most Troll vagyok?? Mert leírtam a véleményem? Ha igen, akkor ezért legalább 1500 évet kapok! Csak nehogy Viktorunk is "elcsábuljon" ez irányba!!!
Nem lepődök meg, ha megint jön -a magát minősítő hsz.-, hogy :anyád.
Csak, ez egy szegénységi mutató lesz akkor......