himihumi27#8
Szvsz, a Nokia nem tudott új életet lehelni a Symbian-ba, avagy inkább csak a Symbiant letarolta az iOS meg az Android. Továbbá a Nokia későn ébredt - nem is értem, hogy miért igazából - és addigra a piac többi szereplője már nagyon komoly, ha nem behozhatatlan előnyre tett szert.
Eleinte nekem sem tetszett a WP7, nem is próbáltam még sehol, de amiket olvasok róla egyre szimpatikusabb. És valószínű, hogy a Microsoft, csak a szárnyait próbálgatja a WP7-tel, igazából pedig a W8-ra koncentrálnak, mint multiplatformra, csak már annyira elterjedt az iOS és az Android, hogy muszáj volt a köztudatba hozni a dolgot még időben a WP7-tel, illetve azért sok tapasztalatot is szereznek menet közben.
És, hogy nem szerepel jól az egyértelmű, hosszú távra rendezkednek be szerintem - megjegyzem lehet, hogy nagyon okosan. Az Apple termékek a "státuszukkal" hódítanak elsősorban (átlagjúzernél), az Android meg a készülékdömpinggel ér el olyan pozíciót amilyet. De ha pár éven belül az Apple - így Jobs nélkül - elveszti azt amitől "menő az alma" az Android meg még jobban széttördelődik a frissítések meg mi egyebek miatt, akkor a W8-as telókkal lehet nagyon is előkelő helyre kerülnek a redmondiak. Meg az is lehet, hogy gondolnak egyet és megveszik a Nokia-t úgy, ahogy van.
Ui.: "skinnyman" fórumtársnak pedig köszönöm, hogy elvette az étvágyamat az ebédemtől ami egy tál spagetti volt. Javaslóm a szóforgatásban jeleskedjen a inkább - lévén ez egy fórum - semmint a gyomorforgatásban.