Aha, kicserélik garisan, mikor már lejárt a gari... Azért ha jól saccolom, akkor az 1 évet kihúzzák, de más készülékek élettartamának kb. talán a felét fogják bírni. Ez persze csak durva becslés, meg függ a felhasználástól is, de kb. ennyit jelent az, hogy a készülék nem 35-40 fokon jár, hanem 60-on...
Meglepődnél, milyen komoly cégek kérnek FLASH menüt a honlapjukra. Nem csak itthon, külföldön is. FLASH alatt nem csak izgő-mozgó, feleslegesen agyon animált dolgokat lehet csinálni, hanem pl. olyan előnézetet, mely akkor jön elő, ha a menüpontra mész. De lehet egész jó oldaltérképet is csinálni, és még sorolhatnám, hány olyan alkalmazása van, amit több nagy cég előnyben részesít.
Hivatalos statisztikát egy nemhivatalos dologról...? Hát ez elég érdekes probléma lenne... Amit tudok, az az, hogy egyre több cég keres Androidra fejleszteni tudó embereket, mivel saját appokat akarnak. Amit szintén tudok, az az, hogy van a neten egy olyan közösség, akik egymás között cserélgetik a saját appjaikat, amiket ők maguk készítenek. Ezek javarészt kisebb játékok, alkalmazások, de valamilyen oknál fogva nem ütik meg a Google mércéjét, így nem is kerülnek fel a Market-re.
Megnéztem az általad linkelt oldalt, azt kell, hogy mondjam, nem reális a teszt. Ugyanis valóbamn, vannak ennél komolyabb melegedési problémákkal küzdő tabletek is, de az elég vicces, hogy pont azt a 3-at választották ki, amiknél már fel is merült ez a probléma... Érdekes módon a Samsung Galaxy nem szerepel benne, se a Concorde tabletjei, hogy a Prestigio-t ne is említsem...
Over the air telepítés? Ez komolyan reális dolog nálunk? És most senki ne jöjjön azzal, hogy nem csak nálunk kell nézni, magyar fórumon talán a magyar viszonyokat nézzük, ne az amcsit... Szóval, egyszer kifizetem, hogy az alkalmazást mobilon telepítem, de nálam nem lesz telepítő készlet, tehát ha valamit sikerült elszúrni és neajisten újra kell telepíteni, akkor vegyem meg újra? Ezt nem tartom reális megoldásnak.
De tovább mennék: kérdem én, az iOS-t hogyan lehet frissíteni? Biztos lehet, nem tudom, de valahogy elég faramuci megoldásnak tippelem a dolgot. És ha frissítesz és utána nem megy a már egyszr kifizetett, over the air módon telepített alkalmazás, akkor komolyan ismét ki kell fizetned, hogy újratehesd?