• donceleger
    Ezen most meglepődtem! Még hogy nem média telefon????
    Nekem Nokia N8-am van és ha mutatsz még egy nála jobb médiatelefont, akkor megtapsollak. Kzedjük ott, hogy HDMI-s és ezen keresztül 720p anyagot játszik át, ami több mint megfelelő minőséget jelent, ráadásul viszi az avi, a bdrip, mp4 és mkv formátumokat is. A hangminőség meg dolby digital plus, ugyanis rendelkezik a támogatással telefonok közül egyedülállóan, szóval esélyed sincs jobbat mondani nála. Ott az FM Transmitter is, ami szintén nincs más mobilban, és jól is működik, sztereoban továbbítja a mediát. Pl autóban kiváló, és egy netrádió programmal már kész is az internetrádió az autóban, vagy akár otthon egy mezei hifi segítségével. Ezt melyik más teló csinálja meg, mert én nem tudok olyanról!
    Szóval a média terén pont verhetetlen a Nokia!
    A fényképező része szintén verhetetlen, és ezt viszont a Symbiannak köszönheti, mivel a kameramodul feldolgozó egységét ez a rendszer tudja kiszolgálni tökéletesen. Elég csak megnézni a házon belüli összehasonlítást a Nokia Lumia 800-al, hiába Carl Zeiss az, förtelem a kamera rész a Winphone-fos miatt.

És kedves Gergrey, ha valakinek csöndbe kell lennie, akkor az a többi gyártó! Ugyanis a fenti dolgokat a Nokia egy 680 MHz-es proci mellett 256 MB RAM-al röhögve zökkenőmentesen oldja meg! Pont az android esetében, amelyik optimalizálatlan, fordul elő, hogy két magos csodák is meg-megakadnak, és ezt SGS2 tulaj mondta, nem az én kitalálmányom.

Mind a teljesítmény, mind a méret teljesen felesleges az SGS3 esetében, már ha ez lesz egyáltalán. Semmi értelme, mert nincs program ami kihasználná ezt a hw-t egy telefonban!
    Én nem vagyok megőrülve attól, hogy minél nagyobb számokat lássak a specifikációban, akit ez érdekel, az fogja venni ezeket egy kis e-pénisz növelésre, máskülönben nincs értelme! Nem mintha erre meg értelmes dolog lenne, de nem vagyunk egyformák.