Samsung Galaxy S III kép és részletek
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bill géc: 640kbyte mindenre elég...
WTF? 😮 ilyen hardverrel mit kezdesz?😄 12mpixel kamera 4 magos egyenként 1,8-as proci? elfut rajta bármi...😄
amúgy 4,7" az szerintem nagy.
amúgy 4,7" az szerintem nagy.
Armin & Ayu fan
szépnek tûnik ez a 3-as. nekem a kettes is túl nagynak és vékonynak tûnt, amíg kézbe nem vettem egyet. azóta olyanom van, jó lesz ez a 3-as is 😊
Számomra a 4,3" pont az ideális méret. Most Optimus 3D-m van, de volt elõtte X10-em ami 4"-es volt, azelõtt egy 3,5" inches droidom volt, elõtte Samsung Omniám, LG Arenám. Az Arena volt az elsõ telefon aminek 3"-en 800x480-as felbontással rendelkezett, magyarul rohadt jó volt a PPI-je, és az addigi készülékeimhez képest nagyságrendekkel nagyobb élmény volt a szövegbevitel és a görgetés is a nagyméretû kapacitív kijelzõ miatt. De aztán láttam, hogy a 3,5"-es telókon még faszább mindez, volt 2 ilyen telefonom is. Majd az X10, aztán Optimus 3D. Kisebbet már nem is akarok többet.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Ha van gyarto, amelyik jobb, ha csendben marad, az a Nokia 😊
A 4,7 koruli meret szerintem pont idealis. Egyszer volt a kezemben egy Galaxy Note, az mar tenyleg picit tulmeretes az 5,3'' kijelzojevel, bar nem mondom, hogy nem fogadnam el... A 4,7 viszont pont az arany kozeput a Note es az atlag kozott.
A 4,7 koruli meret szerintem pont idealis. Egyszer volt a kezemben egy Galaxy Note, az mar tenyleg picit tulmeretes az 5,3'' kijelzojevel, bar nem mondom, hogy nem fogadnam el... A 4,7 viszont pont az arany kozeput a Note es az atlag kozott.
Az én telefonomban 680mhz-es 1 magos proci van.
Symbiannal és 1500 mAh-s akkuval
4-5 napig elmegy egy töltéssel...
Nokia errõl beszél 😊
Viszont cserébe symbiannal fõleg telefonálni lehet, meg alap dolgok...
Media telefonnak nem igazán alkalmas...
Symbiannal és 1500 mAh-s akkuval
4-5 napig elmegy egy töltéssel...
Nokia errõl beszél 😊
Viszont cserébe symbiannal fõleg telefonálni lehet, meg alap dolgok...
Media telefonnak nem igazán alkalmas...
A 4,3" is nagy egy telefonnak (szerintem), nemhogy egy 4,8" az már MINEK???
← ElőzőOldal 2 / 2