• gforce9
    Hmm? Ennek mi köze a winhez? Pusztán annyit mondtam, hogy ha képernyő+bill egyben mobilisan az notebook. Ha billt is hurcol az ember, akkor már ugyanmindegy szerintem, hogy egy sima egyszerű, esetleg átfordítható kijelzőjű érintőképernyős notebook, vagy egy tablet amihez külön veszel billentyűt. Persze lehet más nevet aggatni rá, de a lényeg nem változik tőle. Egyébként egyik oprendszer fanja sem vagyok, mindegyiknek vannak erősségei és gyengeségei, fura is lenne, ha szaroznám bármelyiket, hiszen többé kevésbé mindegyikkel dolgozok, bár munkámból kifolyólag inkább win-ekkel hoz össze a sors, de ettől még se a wint, se az osx-et sem az androidot se a többieket nem fogom se jobban sem kevésbé szeretni. Egyébként azt megértem, hogy nálad a szoftver a lényeg. Mert ennek így is kéne lennie mindenkinél, amikor eszközt vásárol. Nem az ezközt vesszük meg és majd utána kitaláljuk mit is fogunk vele csinálni, hanem fordítva. Csak a mostani hype-ban ez a szemléletmód már kezd kikopni, de akkor is ez marad a helyes.