Többen is az iPad-tól várják a megváltást

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Múltkor láttam egy plázában, hogy kb. 20-an áltak sorba, hogy egy kiállított ferrarival fényképezzék le magukat. Ez nem szánalom? Na ugye. Ehhez képest miért nincsenek teli ferrari fikázással a fórumok?
Nem tudom, hogy gondolhatja azt valaki, hogy egy fogysztásra épült társadalomban az a cég a nyerõ amelyik a legjobbat nyújtja. Egy fogyasztói társadalomban az a nyerõ, amelyik a legtöbb terméket eladja. Az égvilágon semmi köze nincs egy cég nyereségességének jelenleg ahhoz, hogy mennyire jó vagy rossz terméket állít elõ. Kizárólag ahhoz van köze, hogy mennyire tudja meggyõzni a vásárlókat a termékének megvásárlásáról. Ez a siker kulcsa jelenleg. Persze, lehet jönni azzal, hogy az apple a minõséggel gyõzi meg az embereket. De kicsit gondolkozva belátható, hogy az MS úgy terjedt el asztali gépeken, hogy egy fos win95-el indított. Szóval ennek a népbutításhoz több köze van, mint a valós értékekhez. Egyébként a legújabb ios-nek is vannak hiányosságai a win7-el szemben és ez fordítva is igaz.
Ez a két rendszer közötti fõ különbség: az egyik a fejlesztõk igényeit teszi az elsõ helyre, a másik a userekét.
Hùù apàm... Te teljesen kèsz vagy.
Van egy haverom, most vett egy ifost az is ilyen agyhalott lett mint Te. Mióta megvette a telefonjàt olyan mintha megvilàgosodott volna , azóta màsròl sem tud beszèlni csak arròl, hogy mennyire jò az ifos ès a többi meg mennyire szar. Vajon az apple csak simàn a marketinggel veszi el az agyatok vagy van valami a kèszülèkeikben? Megveszitek a telòt ès utànna zombivà vàltok. Pff.. Szegènyek :-)

往前看同志

😊))

El is hiszed amit írsz? 😊

Én fejlesztettem 1 éve minden iVacakra, tudom mire képesek, és mikre nem.

Áldom a napot mikor visszatérhettem a szar winfosra. Errõl ennyit. 😄

Boldogok a lelki szegények.
Kicsit okosabban kéne kitalálni az ilyen "aki mondja másraa az mondja magáraaa" alapú visszavágást, mert ez még nevetségesebb mint a többi hozzászólásod. Mindenesetre a "ha nem velünk van akkor biztos az aktuális legnagyobb ellenféllel van" logika megmutatja a fanatikusságot. Ha nem imádja az applet akkor android imádó lehet csak, ha nem fideszes akkor komcsi, ha nem libsi akkor náááczy stb 😄

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

zola2000
Jah és annyi elõnye van az androidnak a windowsal szemben, hogy míg egy android program kiírja a marketen telepítés elõtt, hogy szeretne magának teljes internetelérést/GPSt/el szeretné olvasni a telefonkönyvet (és ilyenkor nem telepítem), addig egy windowsos program ha akarja beolvassa a teljes e-mail címlistát ezt elküldi bármilyen figyelmeztetés nélkül, és ettõl a víruskeresõ/antispyware sem véd meg.

A

zola2000
Na igen, a windows annyira le van maradva, hogy csak majd a win8al jön egy appstorehoz/android markethez hasonló alkalmazásbolt, ja igen "természetesen" a windows8 annyiba kerül amennyibõl egy olcsó androidos tabletet lehet venni, az android/ios meg ingyenes frissítésként jön a géphez.

az android vs ios vitához meg nem tudok hozzászólni, mert nem láttam még iost, mert kiba. drága, de biztos jó (hogy ilyenkor miért kell azt mondani hogy xar?😊

A

A könyvolvasókat könyvek olvasására találták ki, nem újságolvasásra. Aki meg nem csak olvasni akar, és nem akar semmilyen megkötést, az notit tart 😊
bakvarnyu
Az lenne a lényege, viszont a pdf-et szarul viszik,így aki újságot akar olvasni annak marad valami tablet.

iPadon könyvet olvasni elég baromság nem?

Nem éppen az a lényege az eBook olvasóknak, hogy kb nulla a fogyasztásuk és 1 töltéssel akár 1 hónapig is tudsz olvasni? (Mert miután betöltötte az oldalt nem fogyaszt semmit és nincsenek benne felesleges baromságok mint pl a wifi)

legalabbis en tuti nem robbantanam fel magam, es rolad sem feltetelezem. de mivel te feltetelezed rolam, te elobb robbantanad fel magad,azert mert azthitted hogy (paranoia) teged fognak.

ennyi.

sajat magadrol beszelsz.
Naaaaaaaaaa, ne magadbol indulj ki!
Binladen is androidos volt😄
apple termékfejlesztés: http://www.youtube.com/watch?v=sdR7hCjQNwA
😄

mi ebben az újdonság? Már régebben is írtam ezek fel is robbantanák magukat a hitetlenek között ha az apple azt kívánná 😊

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Nincs vallas. Mindenre van racionalis magyarazat.
Csak az lat vallasnak,megmagyarazhatatlannak valamit, aki azt nem érti.

Nem abban rejlik az ereje.
Amit irtal.Ahogy az autonak sem abban rejlik,hogy lenyomod a gázt. Az Apple tud a technikai innovaciok mellett, az erzelmekre is hatni, a design-nal, es annak hianyaval,hogy nem idegeskedsz.
Ennek korlatolt OS az ara, es jo izlés.
nincs ebbe semmi misztikus. az ember vagyik a szep termeszetes designra, es a nyugalomra.
ez csak neked kaosz.
visszaterve az autos peldara es a bazisra, csak a felszint latod. ne azert sikeres,mert bazist epitett ki, az nem az ok, az mar egy okozat. ahogy nem attol gyorsul fel az auto 100km/orara gyorsabban hogy jobban nyomod a gazt, hanem attol,hogy van ehhez megfelelo uzemanyagtartalek, amibol az az energia atalakul mozgasi energiava.

ertsd: az apple ereje abban rejlik,hogy tudja hogy rengeteg olyan ember van,akinek van szeperzeke, es szivesebben beszelget a barataival, megy el kirandulni, mint keresi a googleban a legujabb törest, cracket, es susnya-bindzsit,hogy megbuheralja a toszoli rendszeret.

nincs veluk sem baj,ha ok ezt elvezik,hogy buheralhatnak egy csunya kinezetu fostos nokian vagy winfoson. szenvedjenek.

En inkabb megyek kirandulni.

tegyetek ti is! szerintem jo "vallas"

udv!😊

ja es!

http://db.tt/3VTE3M9d

😊)))
Tipikus apple-droid vagy, valószínûleg már a menthetetlen kategória. Ebben rejlik az Apple ereje, hogy olyan felhasználói bázist tudott kiépíteni, ami istenként tiszteli. Gyakorlatilag vallássá vált a dolog.

Annyira igaz ez a kep amit belinkeltem,mint az hogy most itt vagyok.

javitva: Az Apple a legprogresszivebb ceg.
Legkreativabb, es kepesek modellt alkotni olyan szinten,hogy be is jon nekik.
nem csak az kreativitas,hogy na akkor hologram kivetites, stb, hanem maga az ujito technologia.
A tobbiek nem kepesek ennyire kitalalni mire vagynak az emberek. csak probalkoznak.
csak azzal mernek elojonni, ami mar valahol bevalt.
ez a penzehes, csak a penz,cigi,pia erdekel eletfelfogas.
Az Applet is a penz orientalja, de ugy hgy mellette szep dolgokat alkot, ami szebbe tesz az eletet.

A tobbieknek meg csak ez az unalmas agyonracionalizalt korlatolt moho kapzsisag a motivalo ero.
A legjobb uzlet az ahol mindenki jol jar.
ez a szimbiozis.
es ezert legyozhetetlen az Apple.
mert lassan de biztosan felepitette ezt, amit.
a tobbiek mindig csak mohon akartak a legmagasabb profitot.
de most szep lassacskan utolerte oket a sorsuk.
mert ha valaki hosszutavra tervez, ad is nem csak elvesz, annak a jovedelme az ido fuggvenyeben abszolutertek x negyzet szeru gorbet mutat. csak szeru a lenyeg hgy az elejen alig novekszik,ugy kell elkepzelni.....es aztan dramaian beindul az egesz egymast erosit kb minden tenyezo minden tenyezot a profit es presztizs javara.

az elejen nem megy annyira jol lassacskan novekszik, de aztan az lesz ami most lett!
😊
Az Apple lett a legertekesebb ceg.
nyilvan egy fos androidos vagy fos windowsos ezt csak ugy tudja elkepzelni,hiszen magabol indul ki (penzehes uzletpolitika),hogy tuti csak lehuzas lehetett.
foleg ha az magyar aki egyebkent is ket honapot dolgozik egy mb pro araert.

de nem igy van.
egyszeruen az apple azt adja ami az igenyesebb kavet ki nem lotykolo embereknek kell.
a toszoli igenytelen kavet kilotykolos idiotaknak meg marad a buhera-matyi verzio, hogy azthiszi az Apple szar.

holott mindketto jo, csak az iOS táposabb, es nem csak azert mert o gyartja a hw-t.
hanem az otleteik is progresszivek. (ami az innovativ felett all vagy 3 lepcsofokkal) 😊😉
http://db.tt/3VTE3M9d

Zert hangzik borzalmasan, mert hazugsag!

Az Apple a legprograsszivemm ceg a vilagon!

Vegyel a kezedbe egy iPhone4St vagy iPadet es nezd meg mennyire zsenialisan kezreall!
Az Apple nem kreatív!
Tudom, ez borzalmasan hangzik, de tényleg nem az!

Kizárólag abban jók, hogy a vasat összegyúrják a szoftverrel, ami egy szinte tökéletes egységet képez, és tényleg jól használható így.

Ha megnézzük az úúúj iPadet, hát nem esnék tõle hasra.
Nagyobb felbontású kijelzõ, erõsebb proci és elõlepi kamera...hát nem nevezném valami hihetetlen nagy kreativitásnak a dolgot, már bocs.

Ez nem kreativitás, hanem hiánypótlás.

A dizájnolásban Jobs nagyon jó volt, de, hogy az utódai mit fognak összehozni, az marhanagy kérdés!

Most úgy látom, hogy félnek eredeti ötlettel kiállni, és ha majd eljön az idõ, mikor a nép megunja a ráncfelvarrott termékeket...és el fog jönni ez az idõ, akkor szarban lesznek.
narumon
"Lehet ám olcsón is olvasni, csak be kell iratkozni valamelyik könyvtárba. A könyv nem fog lemerülni, így tölteni sem kell, az "üzemideje" több száz év is lehet. Nem folyik ki az ember szeme, tehát arra sem lehet panaszkodni. Igaz, mostanában nem nagyon trendi könyvet olvasni."

Sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy egy nagy könyvtár mellett lakjon ami tipikusan max megyeszékhelyeken van, és még ezekben a nagy könyvtárakban is meglepõen kevés új könyv érkezik. Tehát ha valaki modern, új kiadású könyveket szeretne olvasni a könyvtár sajnos nem megoldás.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Lehet ám olcsón is olvasni, csak be kell iratkozni valamelyik könyvtárba. A könyv nem fog lemerülni, így tölteni sem kell, az "üzemideje" több száz év is lehet. Nem folyik ki az ember szeme, tehát arra sem lehet panaszkodni. Igaz, mostanában nem nagyon trendi könyvet olvasni.
ennek a 2/3-a hülyeség amit írtál. A MagyarElektronikusKönyvtárat bõvítését a kiadók nyomására 'állították' le, nem anyagi, technikai nehézségek miatt. Ugyan az a képlet mint a lemezkiadóknál akik a 40éves cuccot is sláger áron akarják kisajtolni...
"Többen is az iPad-tól várják a megváltást" - ezt simán elhiszem néhány elvakult Apple-fant elnézve.
Én tisztelem õket, de azért az túlzás, ahogyan egyesek fanatikusan imádják.
Hidd el nincs is ez olyan messze az igazságtól... :S
lpmaskmancick
Cím alapján ítélve: Jézus után az ipad akar lenni az új megváltó?

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Kedves "nehogymáá",

bár érzem az "á" duplázásábòl, illetve az "r" elhagyása is azt érzekelteti, legalabbis hogy probalja,hogy nagyon laza, illetve kemény vagy. Ezzel nincs is gond,de ha nem gond a fanatizmus felreertesbol adodo gyanujanak minimalizasa végett, a legoszintebb baratomhoz a matematikahoz fordulnek, hogy igazoljam hogy felrebeszelsz.

Ugy,ahogy irtad igaz az allitasod. Viszont ezt te talaltad ki.
En ugy sugalltam,hogy Az Apple kreativabb,nempedig csak o kreativ. Erzed a diffit?
Elobbi igaz, utobbi kamu.

marpedig ha ennyire eltulzod az adatokat, nem nehez ugy kiforgatni,hogy ugy erezd jol megmondtad.
Nehogymáá!
😉
Hmm? Ennek mi köze a winhez? Pusztán annyit mondtam, hogy ha képernyõ+bill egyben mobilisan az notebook. Ha billt is hurcol az ember, akkor már ugyanmindegy szerintem, hogy egy sima egyszerû, esetleg átfordítható kijelzõjû érintõképernyõs notebook, vagy egy tablet amihez külön veszel billentyût. Persze lehet más nevet aggatni rá, de a lényeg nem változik tõle. Egyébként egyik oprendszer fanja sem vagyok, mindegyiknek vannak erõsségei és gyengeségei, fura is lenne, ha szaroznám bármelyiket, hiszen többé kevésbé mindegyikkel dolgozok, bár munkámból kifolyólag inkább win-ekkel hoz össze a sors, de ettõl még se a wint, se az osx-et sem az androidot se a többieket nem fogom se jobban sem kevésbé szeretni. Egyébként azt megértem, hogy nálad a szoftver a lényeg. Mert ennek így is kéne lennie mindenkinél, amikor eszközt vásárol. Nem az ezközt vesszük meg és majd utána kitaláljuk mit is fogunk vele csinálni, hanem fordítva. Csak a mostani hype-ban ez a szemléletmód már kezd kikopni, de akkor is ez marad a helyes.
narumon
Vagy nézheted úgy, hogy ha lenne egy levehetõ billes, touchscreenes rohadt vékony notebookot, akkor az már tablet 😊
Szerintem neked a szoftverrel van a fõ gondod, nálam pl kizáró ok egy tabletnél a Win oprendszer, neked meg azzal van bajod, hogy nem win van rajta. Jól értem?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

passatgt
az asus transforer is ilyen ha jól látom, legalábbis a billentyûzetet külön lehet hozzá megvenni

Igaz, helyesbítek: Az az eszköz egy notebook touchscreennel. 😊
Ugyanmàà...
Nehogymà azt kèpzeljük, hogy az almàn kívül semmi nem müködik, senki nem talàl ki semmit!
Na ezt hívjàk fanatizmusnak. A fanatistàk pedig nem tùl okos emberek. Pl. rà lehet õket venni, hogy berohanjanak a tömegbe, magukra szerelt bombákkal...
"Technikailag okos" Ez mit jelent?

往前看同志

skinnyman
Hogy sikerült levonni ezt a következtetést? <#fejvakaras>

Regards,

passatgt
van olyan tok is amiben benne van a billentyûzet, az praktikusabb szerintem, picivel vastagabb mint egy átlag tok, de ha valaki sokat akar gépelni akkor jó:

Gforce9, nem gondoltad át. A gépelésen kívül minden másra jó ha megérintheted a képernyõt. A gépelésre viszont nem árt a billentyûzet, már ha 360-nal akarunk gépelni, és nem 20-szal. Ha valaki szövegszerkesztésre akarja használni a tabletet, kell a billentyûzet, és ha a képen látható konfigurációt magánál hordja (nem nehéz, se súlyban, se méretben), akkor sokkal jobb a felhasználói élmény mint egy netbook-kal.
A 15-ös hozzászólásban lévõ kép lényegében egy notebook. Ha már ott a bill nyilván nem masszírozza az érintõképernyõt az ember. Ha billentyût tartalmaz a tablet, akkor az már nem tablet.
Andr0
most azt használok De számomra csak akkor kell a billentyûzet ha írok(nyilván) de az esetek 98%-ban sokkal praktikusabb lenne számomra egy tablet. Valami hasonló kompozícióban, mint ahogy asgh #15-ben belinkelte. De még kivárok meglátjuk mit hoz a jövõ.
Amúgy a Stargate Atlantis óta szemet vetettem a tabletekre, bár akkor még kb 2 féle volt forgalomban. Aki látta az tudja, hogy amolyan Weir stílusban használnám. Õ is ült az asztalánál dokkolóba csapta a tabletet és gépelt, amúgy meg kézben rohangált vele és nyomkodta.

Armin & Ayu fan

Nem egyszerûbb egy notebook? Mert az ilyen felhasználás esetén a tablet+hordozható bill, nem egyéb mint pénisznövelõ....
Íme:

azt kihagytad, hogy: kussoljal, ha hulye vagy bazmeg.
de amugy +1 😊

killall imagent

Teljesen jok a samsung es az apple tablak is.
egyebkent ha a gordulekenyseget, designt egyszeruseget nezzuk, az Apple tette nepszeruve ezt is.

ahogy a microfos is majmolja alllllandoan az Applet némi faziskesessel.fél-1 néhol szegény csak egy diétás màsolatot tud osszehozni cirka 2 ev alatt)

Az Apple a legkreativabb. a tobbi csak technikailag okos.
otleteik nincsenek.
mert az ollozgatas nem kreativitas.
Itt inkább kiadói oldallal van a gond, legfõképpen. Meg aztán ott az árak is.

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

Ez valami fizetett ifos reklám?
A táblagép nem azonos ifossal.

PS: minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár. (aki nem érti, hogy ezt mire írtam, annak való az ifos).
narumon
"Én egy olyan tabletet akarok venni, amihez egy kattintással lehet hordozható billentyûzetet csatolni. Nekem az úgy bõven elég lenne, kiszolgálná igényeimet... szóljatok ha találtatok 😊"

Öööö mindegyik? Vagy Bluetooth nem jó? Kínából ócsó 😊

"Én egy olyan tabletet akarok venni, amihez egy kattintással lehet hordozható billentyûzetet csatolni. Nekem az úgy bõven elég lenne, kiszolgálná igényeimet... szóljatok ha találtatok 😊"

A legtobb usb host controlleres android-os tablet kepes ra, csak ra kell dugni es megy. Masik megoldas a bluetooth hasznalata, amit ugyancsak tudnak. Gyakorlatilag desktop linux van rajtuk, szoval az eger is megy, meg nagyjabol minden ami a normal linux-okkal kompatibilis. Meg az olcso kinai android-os tablet-ek is tudjak, pedig azok tenyleg nagyon gyenge labakon allnak egy markasabb keszulekhez kepest. A dolog egyebkent nem uj, mar az 1.0-as android is tudta, csak az emberek valamiert nem olvassak a dokumentaciot.

ps: Host controller-es android tablet: Olyan amibe be lehet dugni egy pendrive-ot is. Mar a telefonok kozott is a tobbseg ilyen, csak azokhoz atalakito kabel kell. Vagy marad a bluetooth-os billentyuzet es ragcsalo. Egyebkent hdmi out is van rajtuk, hogy a hdtv-re vagy a monitorra ra lehessen kotni oket, mert otthon/irodaban megis csak jobb. De tobbsegukben van upnp is, tehat a tv-re a jelet ki tudjak kuldeni wifi-n is, ami kenyelmesebb mert nem kell kabelekkel vacakolni.
Andr0
na igen... Android még nem tart ott, hogy kezeljen ilyen dolgokat...😄

Armin & Ayu fan

Asus Transformer 😉
Andr0
ott van: Other 2.7mill
btw: a windows már olyan rég le van maradva... szeptemberben jön ki a windows 8?? srácok nincs mirõl beszélni addigra már iOS6-tal zúzunk iPhone-on és IPad-en ki tudja hanyas Androiddal hasítanak a többiek.

Én egy olyan tabletet akarok venni, amihez egy kattintással lehet hordozható billentyûzetet csatolni. Nekem az úgy bõven elég lenne, kiszolgálná igényeimet... szóljatok ha találtatok 😊

Armin & Ayu fan

Az elõrejelzés szerint kb. nem is lesznek win 8-as tabletek... Nem vagyok egy elemzõ, de szerintem azért 2016-ra egy 20-30 milliós forgalmat csak összehoznak.