-
Én valami ilyesmire gondoltam.
Ez A deck. Van benne több féle nagyon fejlett és drága hk, de közepes kategória is. A 13-as AP powerrel a legjobb közepes hk talán a berakott Leo I és good a stabilizerje. Ha közel kerül a PACT harkcsihoz, akkor darálós. A légi support bizotsítja azt, hogy erre képes legyél meg füst, ha kell.
A csúcs hk-ból azért tettem ennyit, hogy skálázható legyen a képesség, nem azt jelenti, hogy azok használatát kell erőltetni.
Gyalogságból van ATMG, az egyetlen F2-es Milan és egy német F1-es Milan. A gyalogságból a két legerősebb a US Marine és svéd gyors járművön. A US Marine inkább azért van, a járműve atomdurva, amiből tettem be felderítőtt. 6-os ACC-os gyorstüzelő fegyer, a BMP-ket és légvédelemet ez halomra irtja. Az MI ellen volt olyan, hogy egy olyan jármű, amiven van Bushmaster leszedett veszteség nélkül három felé száguldó BMP-t.
Felderítő gyalogság is heli is van. A heli "tűzoltás" jelleggel, de a csapásmérő erővel együtt kell haladni a járműnek - picit mögöttük, hogy ne nyírják ki, a gyalogság meg épületben és erdőben bujkáljon. Az induló ponton érdemes egyet otthagyni, hogy ne kerülhessen mögéd semmiből az ellen.
Tüzérségből tettem be angol ágyút, a legpontosabb olcsó löveg és csak 40-be kerül. Füsthöz jó lehet. A rakétás az elnyomáshoz kell. Ez mindig két LOG teherautóval grasszáljon, de ne tüzel vele minden szarra. Rakétásból csak egy kell egyszerre, ez nem csöves tüzérség. Baromire eszi a supportot, egy sortűz asszem 250-be kerül. (Ha MLRS lenne bent, abból egy 12 rakétás kerül 500 supply pontba.) Ezzel lehet elnyomni a légvédelmet és jó ütemben behívni a gépeket. (Ez az, ami baromi nehéz.) Jó esetben mozgásra kényszeríti a légvédelmet, a rakétások mozgás közben nem tudnak indítani.
Repcsiből két F-14, ami csak arra jó, hogy folyamatosan őrjáratozzon és fej vagy írás alapon irtsa a bejövő gépeket. Ez a front közelébe nem megy soha, heli vadászat szigorúan tilos neki. Az én F-15 gépeimmel adják a védelmet, az F-15 gondoskodik arról, hogy ne jusson az F14 közelébe néhány mísz PACT vadász.