glkb0iab9cwfxwfikpr4.png
Wargame series (Red Dragon)

Magyar nyelvű bemutató.
  • Molnibalage
    Pár user egyébként felismert a Falcon világából. :)

Mondjuk elhinthetnék, hogy nem vagyok noob a haditechnika világában...

Az vörös vadászokon tegnap átfutottam. Az eredmény sokkoló. MiG-21bisz R-27 és R-73 rakétával. Vicc... Nem is értem, hogy miért nincs Sparrow vagy mindjárt AMRAAM F-5 gépeken. Midenféle idióta és 21-es variánssal van telepakolva meg L-39 iskolagéppel, de az eszükbe sem jutott, hogy legyen MiG-23MF, ML és MLD...

Az A-10 vadásznál én elvárnám az ára miatt, hogy legyen rajta két AIM-9, ahogy a valóságban is.

Az F-15E és F-111F meg kapjon igenis LGB-t és vörös oldalon legalább proto Su-24M változat is lehessen LGBs.

(Az orosz levegő-föld rakétákat nem próbáltam ki, de egyetlen AGM-65 változat teljesítményétől sem vagyok elájulva. Azokat körözés közben használja egyáltalán a gép? Mert ez lenne a minimum szerintem.)

Az F-14 6xAIM-54 helyett legyen 6xAIM-54 2xAIM-9L vagy AIM-9M. Vagy 4xAIM-54, de mindenképpen kell kis hatótávolságú AIM-9. A MiG-31-nél dettó ugyanaz, 4xR-33 és mehet mellé 2xR-60.

A MiG-29 változatok teljesen idióták. MiG-29 9.12 vagy 9.13 kellene bele, csapásmérő képesség nélkül, mert valóságban igen elméleti ez nekik. Fegyvereznek meg jó a 2xR-27 és 2/4xR-73. Esetleg mivel a NATO oldalon kevés a BVR vadász érdemes megfontolni azt, hogy csak R-73 lenne rajta.

F-4G-n mi a frászkarikát keres gépágyú?