-
Gyalogságban pont fordítva látom. A szovjet katonák olyan szintű rejtőzködési képességgel bírnak, hogy az már hihetetlen. Az én gyalogságomat valahogy kiszúrják, de a városban - nem erdőben (!) - levő oroszkat sem látom, nemhogy az erdőben levőt. Nem Specnazt,konkurszos gyalogságot. 20 fős infantrymat a fele akkor orosz gyalogság úgy nyiffantotta ki, hogy ihaj...
Az első multis gyakorlaton egy kis facsoportban csücsülő specnazt 100 méterről nem látott sem heli, sem gyalogság, de semmi sem. Még amikor mozgott akkor is kb akkor, mikor a mező közepén volt már.
A harckocsiknál a T-64 túlságosan félisten a legmodernebb M1-nek és Leonak úgy el kellene nyomnia, mint egy rajzszöget a 120 milis löveggel. T-80-nal egyszer találkoztam, de nem sok vizet zavartak. A T-64-től szabályosan frászt kapok, eddig csak légierővel tudtam kilőni őket. Tank nem találta el nyílt terepen úgy, hogy a saját állt, az T-64 mozgott. Illetve egyszer igen, akkor röhögött egy jót rajta... A Gazelle 8 indításból 0 volt 60%+ hit chance mellett, más helivel még nem tudtam rámozdulni.
A repülők terén hiába a stat és minden más, a VSZ gépek olcsók, sok van belőlük és gyengébb stat ellenére valhogy nemigen akarnak leesni. Volt, hogy két Hawk nem tudott egy MiG-23P-t leszedni. Nekem meg a F-4 WW-t és F-15-öt egy szaros MANPAD vagy már IR leszedi. A NATO oldalon nincs igazán olcsó vadászgép, aminek van légiharcrakétája.
A TOW-os NATO járművek azok, amik tényleg ütnek, azt aláírom. T-72 támadást állítottam már meg mísz M2-esekkel. Ezért van az, hogy mindig M2-es gyalogságot veszek, nem is igazán a gyalogok miatt. A szállító heliket semmire nem lehet használni, ha kirakták a gyalogságot, és mivel a gyalogok is hullanak ezért hegyekben állnak. Ha meg az ellen megtalálja őket és szétszedi őket, egy rakás ajándék pont neki. A felderítési képességük 0, tűzerejük semmi, már attól is lezuhannak, ha csak rájuk néznek... (Az orosz helik meg a vadászok támadásait is jól állják...)