Én csak a multiról tudok véleményt mondani de sokat számít milyen deck-et raksz össze és azt hogyan használod ki. Taktikázás már ott kezdődik, hogy milyen terepen milyen típusú egységet vetsz be sokan ész nélkül rohannak befoglalni a pontot hozó városokat holott a fontos csomópontok elfoglalása ennél is fontosabb lehet.
Nagyon összetett a játék és sok múlik a csapattársadon is de számomra ez az első játék ahol ha veszít is a csapat attól én még jót játszottam mert az én általam védett területen nem tört be az ellenség.
Szerintem nem túl gyors a játék de az biztos, hogy hozzá kell szokni mert eleinte a sok egység miatt eléggé zavarossá válhat, sokat kell gyakorolni és akkor nem lesz gond vele. Azt javaslom eleinte csak az 1-ik oldalon játssz és tanuld meg melyik egység mire jó (akár úgy is, hogy csak 1nemzetes paklit csinálsz) rakd össze a neked passzoló legjobb paklit (odafigyelve a bónuszokra és az ár/érték arányra) és ne add fel 2-3 vesztes csata után próbáld meg a vesztes csatából is a maximumot kihozni és akkor élvezni fogod a játékot.