glkb0iab9cwfxwfikpr4.png
Wargame series (Red Dragon)

Magyar nyelvű bemutató.
  • Kacyking
    #2786
    Ami a kína-é-korea dolgot illeti, lehet nincs igazam, mert annyira nem ástam be magam, de nagyon úgy néz ki, hogy az időpont szerencsés mindkét új deck számára. A finnek és jugók is nagyon jól álltak abban az időben katonailag és fejlesztésekkel is. Jugó pl negyedik legnagyobb sereg volt Európában, persze nagyon sok elavult felszereléssel amik amúgy szerepelnek is a játékban (pl.: STG, davaj gitár és még sokan mások), de a játék jellemzőiből adódóan ez nem jön ki. Mivel mindenből elég keveset lehet csak behívni így nem jön annyira ki, hogy Vihorból meg sok egyéb prototípusból tényleg csak annyi volt az egész seregben.
    Visszatérve az RD-re, mert kicsit elkalandoztam de akkoriban eléggé le voltak(utóbbi van) maradva mindketten az új fejlesztések meg még nem értek be. Szerencsétlen időpont.
    Ami engem jelenleg leginkább irritál az-az, hogy szinte minden top vadászból valami zseniálisan elbaszott döntés miatt 2x2-őt be lehet hozni a régebbi 1x2 vagy 2x1 helyett. Így kb értelmét vesztette A deckben az összes régebbi vadászgép.