glkb0iab9cwfxwfikpr4.png
Wargame series (Red Dragon)

Magyar nyelvű bemutató.
  • Kacyking
    #2781
    Én örülök, hogy nem rendelkezik azonos képességekkel minden deck. Én speciel eddig is nagyon jól megvoltam a kínai és korai national deckkel is. Jugó és finn hk is saját/nyugati optikákkal voltak felszerelve persze csak az újabbak. A ranked-a 10 vs 10 és a sima 3 vs 3 4vs 4 is más dolgokat kíván. Egy sead géppel remek dolgokat lehet elérni és speciel szeretem őket.
    Ami a kínaiakat illeti hát még az észak-kóreaiakat nem tudom, hogy akkoriban egyáltalán rendelkeztek-e ilyennel. A szovjet R-77 is elég jóindulattal van benn tudtommal csak mostanában kezd igazán elterjedni a légierőjükben.

    A hollandusok annyira nem jöttek be annyira nem vagyok tankos játékos bár a koalíciójuk a németekkel nagyon kemény. (Bár nem nagyon szoktam koalíciózni) Az izraeliek nekem nagyon bejöttek. Sok egyedi megoldás és egység nagyon király.

    Kedvenceim kék oldalon a franciák és az izraeliek piros oldalon pedig most már a jugók, kelet-németek és kínaiak. Persze ez nem jelenti azt, hogy ők a legjobbak, sőt. De valahogy velük adja a legjobb játékélményt nekem a játék. Bár benne van az is, hogy szeretek underdog nemzetekkel játszani pl Victoria 2 török, szerb, ausztria kedvenc, hoi3/4-ben meg az olaszok. Valahogy jobb érzés ilyenekkel győzni. ALB-ben 1 vs 1 -ben mindig kelet-némettel vagy franciával mentem.