glkb0iab9cwfxwfikpr4.png
Wargame series (Red Dragon)

Magyar nyelvű bemutató.
  • Kacyking
    #2779
    Yugóknak van GROM-B-vel szerelt repülőjük, ami akkoriban élvonalbeli rakéta volt, elméletileg egy pimpelt KH-66 Maverick fejjel, de ennél sokkal többet nem találtam róla. Ezen kívül a szuper galebnek még remek a fordulása és jó az ECM-e, így egy remek tankvadász gépet ad. De ezen a gépen és egy gyengébb Maverick B-vel szerelt gépen kívül nincs semmi más komolyabb tank elleni rakétád. Az összes jármú malyutkát használ aminek még a legfejlettebb verziója is nagyon gyenge. Hiába 26ap ha kicsi a range, lassú és pontatlan a rakéta.
    Tank vs tank összecsapásban pedig a Vihor gynegébb, mint a NATO top tankok. Az M-91-es sebességét pedig azzal indokolták, hogy ha elkészült volna akkor annak lett volna a legjobb Le/t aránya a nagyon erős motornak köszönhetően.

    Az, hogy a DLC-s nemzeteknek sok olyan egységük is van ami hiánycikk a többinél. (Pl jó felderítő tank) leginkább annak tudható be, hogy így két év után a fejlesztők sokkal inkább tisztában vannak a metával így tudják mik azok a kulcs egységek amiket kedvelnek a játékosok és eszerint balanszolnak. Pl nincs SEAD gép egyik új pirosnak sem. Viszont bővítik az ingyenes patchek formájában és balanszolgatják a régi nemzeteket is. PL.: 2-2 új tank a kínaiaknak és észak- koreaiaknak ez utóbbiak elég egyediek a strela 2-es indítóik miatt. Illetve a csehek is kaptak egy gyengébb SEAD gépet.
    Mostani DLC sok olyan dolog is bekerült ami eddig nem volt egyáltalán. MLRS smoke, napalm rakéta pod, FFAR rakéta 1-1-1 egységnél. Erős a gyanúm, hogy a jövőben más nemzetek is megkapják őket ha a EUGEN elég infót szed össze róluk a közönségtől. Jelen pillanatban viszont a Raketas nem egy csodafegyver ahogy a repülő sem az eddigi próbálgatások alapján, ami viszont nagyon jól sikerült az a Plamen rakétavető gyorsan kilő 16 rakétát egész pontosan közepes lőtávra ami remek support és tud füstöt is lőni. Ha ki kéne emelném 3 egységet ami igazán jó a Jugóéknál akkor az a Super-Galeb, a Plamen-s és a felderítő M-84. Míg a finneknél az F-18 és a felderítő t-55. És mindkét odlalnak jó gyalogsága van gyenge atgm-el illetve jugó oldalon nagyon gyenge AA gyalogsággal.

    Mindent összevetve eddigi játéktapasztalataim alapján balanszos decknek tartom mindekettőt. Bőven van hiányosságuk, amit néhány érdekesebb egységgel és egy erős felderítő frontline gyalog résszel balanszolnak.