glkb0iab9cwfxwfikpr4.png
Wargame series (Red Dragon)

Magyar nyelvű bemutató.
  • molnibalage83
    #2674
    Kb. kéttucat játék után a véleményem. Kevés olyan OP koalíció van jelenleg, mint a GER+NL. Még armored deckkes megszorítással is olyan cuccaik vannak, hogy az ember összeszarja magát.

    2 card VALÓDI top tier hk, Leo2A5. Hosszú játékokban valami atombrutál mennyiség. Vagy ha nem a mennyiségre gyúrsz, akkor is nagyon magas XP-vel van 2 db. A holland L2A4 21 AP-s ágyúval és 19 FAV-val elég fincsi. Emellé jön a L2A1 és alap Leo2.

    Mi az, ami pofátlanul erőssé teszi? Recon tank very good optics stattal. Ráadásul két card és nem T-55 szintű gagyi szarból, hanem a Leo1A5-ből. Azt hk-ként nem nagyon éri meg, de recon egységként kb. az emberiség ellen bűn, amit csinálnak... És emellé jön még jó rec inf.

    Igaz, hogy nem csak hollandnak, de armored deckben vagy végre top tier arty. (Itt az orosz 2 card Mstája az, ami "kicsit" OP).

    Gyalogságnál elérhető Stinger C és kurva jó shock inf.

    A légvédelme az, ami nem túl erős, csak Roland 3, ami Ka-52 ellen gázos ahogy a Gepard is, de anélkül heliknek meszeltek és a legjobb Gepardon van Stinger is.

    A légierőnek komoly csapásmérő képessége nincs is, de nem is szorul rá a deck. A játék legjobb 120 mm-es mortarja van a Nona után, top tier arty mellé nem nagyobb kell repcsi, csak szükség esetére pl. conq-ben öngyilkos módon CV-t lehentelni. A Tornado ECR SEAD támogatásnak jó és a öngyilkos AGM gépek ellen az F-4E KWS/ICE elég jó és 0/3/0/0/2 az elég gyilkos mennyiség.

    VHC részben szükség esetén meg a Wiesel helyett van a hollandus TOW2 platfrom sokkal jobb autonomy értékkel, nem kell még a fuelra sem figyelni.

    Nem véletelnül játszik annyi ember GER+NL armored deckkel és szovjettel is mostanában...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.06.13. 09:54:18