sulyid#2633
A deltásokat igazából csak azért raktam be mivel már nem volt ötletem hogy mégis mire használjam őket. :(
Noha már kb 5-6 hónapja olvasom a topikot sajnos nem tudtam eldönteni hogy miből mennyit kéne hozni a panzerwarfare-hoz. De akkor cserélem a páncélosokat nagyobb kategóriára. A német deckem úgy néz ki ki hogy Leo2 A5 + rahedli A4-es és egy kevés A1 tartaléknak. Az M60 itt is csak tartalék lett volna. A németeknél érdemes amúgy a Leo 1-es különböző változatait használni?
A tüzérség "picit" lassú célzása az sajnos feltűnt, elég nehéz volt CA-t adni (Counter Arty) 30 sec-el célzással, de volt amikor nem mozgatta elég gyorsan a tüzérségét (sőt akkor röhögtem egy nagyot mikor sikerült egy HELIKOPTERT(!) megsemmisíteni a tüzérségemmel).
Az ontost nem használtam végül, ki is fogom majd venni.
A felderítésnél megint csak bajba voltam mivel az én logikámban az AH-64D is harcihelikopter, de nekik recon... Végül úgy használtam hogy egy D-s Apacs + 3 A-s Apacs.
A gyalogság első vonalas bevetésétől azért óckodom mivel még nagyon régen voltam a WiC-et (World in Conflict) ahol igazából minimális harcértéke volt városon és erdőn kívül a gyalogságnak, de akkor adok majd neki egy esélyt.