glkb0iab9cwfxwfikpr4.png
Wargame series (Red Dragon)

Magyar nyelvű bemutató.
  • Kaeblo
    Hmm a BD hawk tényleg 35kmphs, én főleg a skandi hawkokat nézegettem azok viszont lassabbak, az új hollanddal együtt, ami végülis az EOTS másolata.
    Ezt a nem kell lemenni az útról dolgot én is próbáltam, de vannak olyan pályák, amin nem műküdik túl jól.
    A rolanddal az a baj, hogy az nem fog két rakétát kilőni egy repülőre általában, a rapiert meg elég jól el lehet helyezni úgy, hogy ez elég gyakran megtörténjen. A tűz sebesség meg a kicsivel nagyobb lőtávolság itt pont sokat számít.
    A patch előtti NATO deckemben a rapiert használtam AAnek, próbáltam a rolandot is meg a hawk pip IIIat is, de nekem ez jött be leginkább.
    Egyébként őszintén szólva ezek mind jó eszközök, pont az a jó ebben a játékban, hogy nem egyértelmű a válszatás az ilyenek között, szóval innentől kb személyes preferencia, hogy melyik illik legjobban valaki deckjébe és játékstílusához.
    Én csak annyit mondok, hogy lehet hogy a rapier nem néz ki jól papíron, de meglepően jól tud működni. Igazából én se használtam soha korábban, csapattársam volt rákattanva egy időben. Aztán láttam, hogy jobban szedegeti a dolgokat vele, mint az én rolandjaim, így végül én is kipróbáltam és tényleg jó volt.
    Utoljára szerkesztette: Kaeblo, 2016.05.21. 10:05:29