Kaeblo#2598
Rapierek mostanaban meglepoen jol mukodnek. Kicsit jobban mint ahogy azt a statok alapjan gondolna az ember. AMX13ban az a jo, hogy eszi az infantryt olcso kis cucc, ki lehet tenni barhova. Volt olyan is hogy ket btr90et szet szedett, mert nem vettek eszre a medium stealth miatt. Elegge recon tank meta van mostanaban.
Jarmuves ATGMet annyira nem szeretem a WZ550 kivetelevel. Van bennuk potencial, de nagyon kell vigyazni rajuk, azt nem szeretem.
Az F14-el amugy az a helyzet, hogy nem kell feltetlenul head on-ban hasznalni, tavolrol elkuld par fonixet, aztan ha mar egy betalat az is jo, utana valami mas el tudja kapni konnyen, de ha nem az se rossz. Bombereknel teljesen eleg a stun, utana AA net mar leszedi a stunnolt repcsit. Nekem eleg jol mukodik mostanaban. Nem egy Rafale nyilvan, de vannak elonyei azert.
Nekem voltak jo koreim ezzel a deckkel, nyilvan vannak hianyossagai, igazabol amit eleg jol lehet jatszani vele, az az hogy beveszel erdo/varos reszeket, aztan szorakozol a sok repcsivel. De en amugy elegge general deck parti vagyok, ritkan jatszok specializaltat. A mostani kedvencem is egy NATO general. Utoljára szerkesztette: Kaeblo, 2016.04.23. 00:32:47