glkb0iab9cwfxwfikpr4.png
Wargame series (Red Dragon)

Magyar nyelvű bemutató.
 • Kaeblo
  #2548
  1. A longbow meg a Ka-50 is igy eleg OP-k, semmi szukseg az erositesukre. Nem tudom, hogy eletben milyen durvak ezek a gepek, de itt ha sikerult kitakaritani az AA-t akkor 10 sec alatt le lehet tarolni ezekkel a gepekkel a fel frontot es begyujteni tobb szaz pontot. A helik tenyleg nagyon gyengek egyebkent, de igy is sok ember sir a heli rush miatt, amihez azert kell 400-500 jatek szerintem, hogy ne jelentsen problemat. Szoval osszessegeben en ezzel nem latok problemat.

  2. En elhiszem, hogy neked jo ralatasod van a valos eszkozok kepessegeire, de ez a jatek szerintem soha nem akart szimulator lenni. Ez egy jo strategiai JATEK, annak viszont nagyon jo. A jelenlegi balance szerintem kozel tokeletes, en nem latok tul sok kifogasolni valot benne.
  Az ilyen changekkel azert ovatosan kell banni, mert konnyen felborulhatnak a dolgok.
  Nem mondom hogy a te changeid rosszak lennek, de olyan reszeit valtoztatnak meg a jateknak, ami jelenleg jol mukodik es sok ember szereti oket. Pl az ECM-es dologban meg nem vagyok biztos, hogy barmit valtoztata a jatekmeneten. Kicsit mas lenne a balance bizonyos helyzetekben de annyi.

  3. Azert loszerbol boven ki tudnak fogynak az egysegek, AA-k nagyon hamar, gyalogsag relative hamar ki tud fogyni. Tankok eseten is el tud fogyni a loszer, de altalaban elobb kell oket javitani, es az ujra is tolti oket. Nekem pl semmi kedvem nem lenne a supplyt jobbam microzni, mint ahogy most van.

  4. A deck szerkeszto resze szerintem zsenialis a jelenlegi jateknak, engem reg ota szorakoztat, mint lehet csiszolgatni a deckeket. Persze ez nem jelenti, hogy nem lehetne jobbat csinalni.

  5. Tube artyra van novekvo dispersion, csak nem nagyon latszik, de ha nagy palyan hasznalod akkor azert elojon. Azert vannak jo tube artyk, Caesar, AS90, MSTA, ezek mint teljesen hasznalhatoak. Oszinten az ok, amiert kevesebben hasznaljak oket az az, mert allo haboruban jok igazan, amikor csak lovitek egymast es azt sokan nem szeretik, ezert inkabb hoznak morart, amit kb csak fustre hasznalnak. Volt egy idoszak amikor nagyon nagy mesterei voltunk a Caesarnak, csak meguntuk.

  6. A varialhato loadout repulore nagyon kiraly lenne, viszont deck building teren ott kellene munka a rendszer balanszolasaba.

  Szerintem te egy szimulatort szeretnel igazan, ami mondjuk hasonloan jol kezelheto, mint a wargame. Amivel nincs semmi baj, engem is erdekelne, de a wargame nem az.