glkb0iab9cwfxwfikpr4.png
Wargame series (Red Dragon)

Magyar nyelvű bemutató.
  • Kacyking
    #2543
    Valószínűleg lesz köze elvégre ha az ember játszik ALB-ve és RD-vel akkor egyértelmű a rokonság. Nem lesz belőle egy bázisépítős AoA ( Lekopogom biztos ami biztos.) Szóval elég megalapozott, hogy a játékmechanika hasonló lesz elvégre az előző részek is mind hasonlítanak egymáshoz.
    Új nemzetnek és egységeknek pedig mindig van értelme. Először is az újdonság varázsa miatt, másodszor pedig képzeld el azt a flamelést ,amit azért kapnának ha nem raknának bele új egységeket és nemzeteket így kényszerítve is vannak rá a közösség által.
    Szerencsére a prototípus egységek nem zavaróak, nem egy WoT-ról beszélünk és számuk is korlátozva van, valamint nemzetspecifikusak is. A 91 után tervezett beszerzésekkel sincs különösebben bajom csak egyedibbé teszik a nemzeteket.
    Nem mindenki rohangálna ugyan olyan eszközökkel. Mindenkinek van néhány egyedi egysége még a románoknak is. Ezen kívül nem csak az új egységek száma számít hanem a nemzetenként specifikus összeállításuk is. Elvégre ha nem lenne ANZAC deck soha nem használnál M108-ast vagy vadász phantomot.
    Az pedig, hogy az egyedi cuccaik nem a legjobbak az nem baj. Nem kell mindennek a legjobbnak lenni rakjanak rá egy jó árcédulát meg mellé fair mennyiséget és kész,

    Ha te logikádat követnénk minek raknánk bele az USA-n és az oroszokon kívül bárkit is. Hiszen nekik vannak a legjobb cuccaik és a legtöbb is belőlük néhány kivétellel sőt a Varsói szerződés országai még nagyrészt ugyan azt is használják. Kicsit hamar unalmassá válna a játék.
    Nekem például az USA deck sosem volt szimpatikus egyszerűen nem tetszenek a cuccaik, az orosz meg nem rendelkezik azzal, amit kifejezetten szeretek jó és egyedi gyalogsággal.
    Ezért a kedvencem a vörös oldalon a német és a kínai deck míg kék oldalon a svéd, francia, angol és norvég (Ott nagyobb a választék és ezek a nemzetek, mind eléggé egyediek.)