glkb0iab9cwfxwfikpr4.png
Wargame series (Red Dragon)

Magyar nyelvű bemutató.
  • Kacyking
    #2541
    Miért ne lenne értelme? Minden egyes résszel újabb nemzetek jöttek be a sorozatba. És jelen pillanatban a legtöbb embert a fórumokon a Közel-Kelet érdekelné a legjobban, a sok érdekes katonai konfliktus és a helyzet aktualitása miatt. Izrael, Törökország, Irak, Szíria, Irán, Egyiptom, Szaúd- Arábia esetleges bónuszként Jugoszlávia, India, Románia vagy akár mi, ha nem is mind önálló frakcióként (Pl.: ANZAC) kerülne be akkor is remek új lehetőségek, egyedi fejlesztések vagy érdekes keveredések. Bőven volt katonai konfliktus is, amit feldolgozhatnának bár remélem nem mennek sokkal 91 után a balansz miatt.
    A képen meg valami búzatáblát vagy valamilyen mezőt látunk ami akárhol lehet, és egy kaktuszt még az elején a 13. másodperc környékén. Bár kaktusz nem él a közel keleten, de Afrikában és Amerikában igen. Ami a képen van gőzöm sincs milyen, de ha egy tippem lehetne inkább amerikai fajta. De nem vagyok botanikus.
    De ha elindulunk azon az úton, akkor valamilyen amerikai konfliktus lesz a központban. Így is bejön néhány ország pl Brazília és Mexikó, de szerintem az messze nem az lenne, amit várna a többség. Az EE óta Közel-Keletet szeretnék látni én is.