glkb0iab9cwfxwfikpr4.png
Wargame series (Red Dragon)

Magyar nyelvű bemutató.
  • molnibalage83
    #2392
    Játszanak még rajta, de ott is néha túl sok a kretén. 2-3 lobbinál több nem fut és nagyritkán van 10 v 10, de az ottani 10 v 10 pálya szerintem egy kalap szar.

    Teljesen más élmény, nincsenek annyira OP egységek és B cat deckek is simán életképesek. Konkrétan nekem a legerősebb decket egy mixed B.



    Jó hidegháborús feeling és kijön az, ami a valóságban is létező volt. A legjobb szovjet hk-k lehengerőlek, a legjobb ATGM kék oldalon atomdurva. iTOW 22AP-s nem 20 és 60% base ACC-ja van. A TOW2 25AP-s és ugyanúgy pontos, mint RD-ben. A kék oldal vadászai erősebbak és/vagy többen vannak. A Szu-27S a legerősebb SARH vadász, csak éppen kevés jön belőle és cat A. Az F-15A-ból 3 darab jön B katban. Ha akarod, akár 6 db is lehet belőle. Ezzel szembeállítani igen nehéz bármit is. A Raven képességei egyediek, az F-15C képessége A catban egyedülálló, stb.

    Összességében és sokkal szívesebben láttam volt egy ALB ráncfelvarrást RD képességekkel (kétéltű hadviselés, inf CV új térképek), mint az RD féle balfasz adatbázis bővítést és era kitolást. Az arty sokkal gyorsabban céloz, de sokkal kevésbé öl. A morál sokkal hangsúlyosabb emiatt, ezen felül nincs eszementen magas base ACC. Egy harkocsi csata nem 20 másodperc alatt ér véget és nem az első találat a döntő, a visszavonulás is könnyebb. A cluszeres gépek itt hasznosnak, mert nincs cluster arty.