glkb0iab9cwfxwfikpr4.png
Wargame series (Red Dragon)

Magyar nyelvű bemutató.
  • phylemon
    A jenki decket azóta megváltoztattam, bekerült a patriot az avenger helyére.
    Valóban sok helit használok, ez részben megszokás, mert amikor elkezdtem játszani a játékkal, szinte csak ezeket toltam, ebben szereztem tapasztalatot valamennyire. Másrészt pedig úgy szoktam taktikázni, hogy előre küldök gyorsan top gyalogosokat és manpadot a felderítéssel együtt hogy védjék a pozíciót ha tudják, amíg a főerők be nem érkeznek. Ez néha összejön, néha nem... De tuti hogy ha váltanék ifv-n szállított gyalogosra, akkor az ellenfél pont helikkel jönne és előbb elfoglalná a kulcspozíciót. Bad karma.. :) Unload után a heliket hátra vonom és ha netán puha célba futnék akkor eléggé sokkoló az a sok rakétablokk. ATGM-el valóban nem ér sokat.
    A Szu-25T-t még egyszer sem használtam, nemrég tettem be, abból kiindulva hogy a kék oldalon az A-10-et szoktam használni sikerrel. És hát azonos feladatuk van a valóságban. Szóval a vörös tankkillerrel nincs semmi tapasztalatom, lehet kiveszem akkor valami mással helyettesítem.
    A harci heliket szeretem, egy jó felderítéssel mikrózva lehet aratni a tankok között.
    A MiG-29M a cluster bomb miatt van bent, sokszor jó szolgálatot tett már, mikor más nem volt kemény cél ellen. Illetve köztes megoldásnak CAPelni is elmegy. A SEAD pedig... Ha csak egyet teszek be tutira kilövik és mehetek a levesbe... :)
    A vörös deckben van nehéz légvédelem, ott a tunguska, elfogni pedig a Szu-27 meg a MiG-29esek. Igazából annyira jó nem vagyok hogy gyakori legyen az hogy szinte mindenem van. Szárazföldön mindig van annyi pótolni való hogy nem jön össze az hogy van erős légvédelem, erős szárazföldi szárazföldi légvédelem, erős ATGM, nehéztüzérség, etc.
    Valóban csak drága tankom van, néha kiszedték és hoppon maradtam, de néha egymagában is szép aratást végzett kellő légvédelem mellett.