glkb0iab9cwfxwfikpr4.png
Wargame series (Red Dragon)

Magyar nyelvű bemutató.
  • molnibalage83
    #2306
    Hú, mindkét deck elég furcsa.

    A jenkiben miért nincs nagy hatótávolságú légvédelem? Én tennék be M1A2-őt. +20 CP-t megér az, hogy megkapd a játék legerősebb harkocsiját és amellé kell még tömegebb vagy kicsit másodvonalasabb hk. Ez ízlés szerint lehet M1A1HA/HC vagy sima M1A1. Én A kat játékban erőtlennek érzem az M1A1-et, 120 CP-ért a 17-es frontpáncél az kevés. Ha csak véletlen közel kerül egy szem mákos '90-es gyalogos, akkor 24 HEAT RPG azonnal szétcincálja. Én M1A2 M1A1HA és M1IP kombóval tolnám és mellé mehet az M60ERA, ha tényleg spam harkocsira van igény, ami pontos, de nem igazán páncélvédett, de elég tűzerővel bír az T-72A és társai ellen.

    Nagyon sok gyalogost viszel helin és sok harci helid van. Ha nem heli spamat és rush-t tolsz, akkor ennek sok értelme szerintem nincs. Ha elite SEAD gépet választasz, akkor inkább legyen az F-4G, még rookie XP-vel is rendszeresen kap ki egy rárepüléssel két célt. 4 rakétával dupla indításokkal nem jön gyakran, de akkor elég durván arat.


    A szovjetnél a Spetznaznál soha nem érettem, hogy mire jó a oltári szar Mi-24. 55 CP egy olyan heliért, ami kb. meghalni jó? Az ATGM-mel soha nem talál el semmit...

    A Szu-25T borzalmas, az SA rakétája kész katasztrófa. Nem véletlenül nem használja a kuya sem. Tegyél be Szu-27M-et. Százszor durvább. 4xKh-29. F&F 3325 méteres range AGM 30 AP-vel. Ha oldalról sikerül a frontra repenni, akkor két top tier tankot szed ki és R-77-tel képes magát megvédeni régebbi vadászok ellen sőt, ellenséges AGM gépek ellen CAP-elni vagy legalább SEAD gépet agyoncsapni. Pont annyiba kerül, mint a szarr sem jó Szu-25T, csak éppen F&F rakétával azonal kifordulhat indulás után és párban használja azokat. Ja, és nem 20% ECM-je van, hanem 50%...

    A MiG-29M, ha anti tank képesség maitt van, akkor Szu-27M mellett nélkülözhető, inkább HE bombernek tegyél be 2xMiG-29S-t vagy 2xSzu-24-et. A két SEAD érdekes választás, de lelked rajta. :)

    BMPT-ből inkább magasabb XP-t ajánlom.

    A lévédelem furcsa, nincs nehéz légvédelem mikor csak drága tankod van és CAP vadász meg semmi? Mi védi akkor meg őket?

    Itt is kicsit sok a heli, de úgy látszik, hogy te helisebb van, mint én.

    A tankoknál T-72BU + T-72B/B1 + bármi kombót javaslok, de ez így nagyon furcsa, mert nincs olcsóbb hk-d. Értelmesen használva a T-72B ATGM + löveg váltással minden kék közepes harkocsit zárójelbe teszi 85CP árkategóriáig, ha nincs találat miatt meghibásodás. M1IP tűzereje kevés. 2100 méternél a 15 AP vs 15 AV, mikor a T-72B/B1 lövege ver 19 AP-t. És a B-n ott van a 22 AP HEAT ATGM. Eh... K1 kicsivel erősebb, ott +1AP van a magasabb range miatt. A Chieftain Mk.11 veszélyes lehet első találat esetén, mert 19 AP-ja van. Viszotn a 6 RoF nagyon alacsony. A francsia AMX-40-nél dettó ez van. 19 AP-s löveg, de ha elsőre nem talált, akkor baj van, mert a 12 AV semmitől sem véd a T-72B/B1 ellen.