Kacyking#2299
Én a VHC szekciót főleg gyalogság ellen használom illetve kisebb egységek megsemmisítésére esetleg close range meglepetésnek heliknek.
Egyszerűen brutális amit a ZSU-57 tud művelni az ellenséges gyalogsággal az erdőben. 2db olyan és ott az elit gyalog sem jut át 2-3 slot alatt.
A btr-152 csak kísérleti jelleggel van benn. Egyik meccsünkben piszokmód megszívatták azokkal a kis szarokkal az egyik csapattársamat. Nem akarok neveket mondani, de Nortzul volt az. Szóval rengeteg olyan kis izét bespammoltak és csúnyán átviharzottak rajta. Ezért gondoltam kipróbálom, de egyenlőre nem vagyok meggyőzve az értékét illetően. Bár tömeges használattal ez is jó. (De mi nem?)
A Afgansky meg olyan egység volt amit mindig is akartam használni valamilyen rejtett indíttatásból és mostanában próbálgattam és kifejezetten megtetszettek. Gyalogság és kisebb egységek ellen remek helikre és repülőkre is zavaró. Meg ha egy promettel is le tudtam lőni egy tigris HAD-ot akkor ezekkel simán megy. A zhalo meg csak úgy van nem volt jobb ötletem amikor összeraktam a decket, de még egyszer sem használtam szóval lehet csere lesz.
Részemről a légvédelem ha lehet mindig a nehéz-közép- radar nélküli valami hármasban mozog. Időnként ezen változtatok például ha nincs nehézlégvédelem vagy elég sok infrás gyalogos van pl kelet-német.