glkb0iab9cwfxwfikpr4.png
Wargame series (Red Dragon)

Magyar nyelvű bemutató.
  • molnibalage83
    Akkor sorban. :)

Az Sovkor VHC egységei. Egyik sem jó semmire, még a B IFV-k is halomra lövik őket A -kategóriában, nemhogy az legjobb IFV-k vagy a Combat és Marder 2. Nem értem, hogy miért nem 155 milis tüzérséget használsz. Jól tud füstölni és barrage előkészítésre is megfelel morált lezúzni. Még, ha nagyon ritkán hívom be, akkor is inkább azt tenném be.

Második deckben miért van Sztrela-10 és Osa-AKM együtt? Mindkettő kétéltű, mindkettőn sok rakéta van újratöltés előtt. Ok, hogy az egyik SEAD immúnis, csak az OSA AKM az dual role, mert 3500/2800 range értéke van. Az Osza egyébként alig használt egység a többi játékos által. Az Afganski mire jó? Egy ideig próbáltam használni, de a BMPT önmagában elég volt mindig.

A harmadik deck az B kat? Vagy miért ilyen harkocsik és egységek vannak benne?

A negyedik deck a C kat decknek tűnik, ha az, akkor semmi. :)

Az ötödik deck az mixed B cat BLUEFOR?

A 6. US deck érthető, kivéve az F-4S. Mire jó a napalm gép? Én már emberemlékezet óta nem használok olyat, inkább tennék be bármi mást, A-6A, F-117, bármit.

A keletnémet VHC tab is rejtély. Inkább hasznélnék legolcsóbb spam hk-t, mint azt. A légvédelmi egyésgekből a mennyiség helyett a minőségre gyúrnék.