Melyik hadjárattal nem bírsz? A kulcs egyébként azt, hogy az MI ellen teljesen más harcmodor kell. Tüzérségnek semmi értelme, mert az MI úgyis mindig mozog, még ha szarul is. Ellenben a légierőt szarul használja és a lévédelmet is. Az airspam és helispam ellen lényegében tehetetlen...
Vagy van az az érzésem, hogy nem igazán látod át, hogy hogyan kell a hadjárat térképen az egységeket mozgatni, hogy a morale és az induló CP magas legyen. A zónák elfoglalását sem kell erőltetni, 1-2-őt magadévá teszel és hagyod, hogy az ellen szétcsapja rajtad a fejét. Nem vicc, volt olyan csata, hogy 1+ CP generálással az MI 8-10CP generálással szemben két Leclerccel szépen lassan, de egy egész hadsereget fekszámoltam mikor a szűk keresztmetszet az volt, hogy össze tudom -e spórolni a teherautóra a pénz, mert a legnagyob baj az volt, hogy állandóan kifogytak a lőszerből. A sima jétékkal szemben nagy előny, hogy ha kinyírod a légvédelmet és több csapsmérő géped van, akkor szabada vásár. Az egyik javítás alatt van, a másik meg az alakulat felett. Szépen lassan, de ledarálod az MI-t. Persze a gond ott van, ha nincs erre időd.
Teljesen máshogy kell az MI ellen tolni, mint MP-ben. Mikor végig toltam a hadjáratokat eltartott egy darabik míg visszaszoktam a MP játékhoz, ahol nincs időlassítás és más...