Nem tudom, hogy ki tolja még az ALB-t, de ez a deck félelmetesen hatékony az én kezemben.
A nevetséges RD adatbázissal szemben a B cat. NATO légierő brutálisan erős még az A cat szovjettel szemben is. A Prowler volt, hogy egy rárepülésből három célt kapott ki és a Buk-M és Tunguska-M kivételével nem nagyon jelent rá semmi komoly veszélyt csak nagy tömegben. A Mirage helyett kirpóbáltam a F-16A-t 2xMk-84-gyel, de a Mirage jobb. A 8 bomba nagyobb területet fog és az átlapolás miatt a kisebb HE ellenére is használhatóbb. Ja és 4 db jön belőle 3XP-vel és 3 db kisebb XP-vel.
A Leo2 a legerősebb szovjet harkocsik ellen kevés tűzerőben, de a 15-ös frontpáncél elég durva ALB-ben, jól bírja a találatokat. A difi az az ALB-ben, hogy az iTOW is baromi pontos (60%) és itt még 22 AP-s volt. A kettő kombója eszméletlen. A 105 milis Abbot és a BKAN is félelmetesen gyorsan céloz, brutáljó elnyomás. A többit meg elvégzik ezek. Egyedül a T-80U az, ami még ezeknek is nagyon jól ellenáll, de a 3xA-10 megoldja a problémát aminek a Prowlerek elég jó SEAD fedezetet ad.
A svéd elitgyalogsának meg a Spetsnaz kivételével nemigen van ellenfele és a shock inf. sem gyenge.