glkb0iab9cwfxwfikpr4.png
Wargame series (Red Dragon)

Magyar nyelvű bemutató.
  • ToMy_
    egy szovjet csúcs egység esik neki egy svéd/dán egységnek. Ezen felül úgy kell játszani, hogy nem küldöd be és áldozod fel egyetlen csata győzelemért a legjobb cuccaidat, mert azokra később szükség lesz...

Na ez mind megvan az RD kampányban - amelyik egységeket elveszíted, azok a következő csatában már nem állnak rendelkezésre. A koreai kampányban ezért is okozott fejtörést, hogy az egyik dél-koreai vadászszázadomat lenyomták az orosz Mig29-esek, és ezután úszott a csapásmérő repülők és a támogató helikopterek bevetése is, mert nem akartam fölöslegesen kockáztatni őket. Teljesen át kellett állni a felszíni haderők használatára, erős légvédelem mellett, ameddig át nem tudtam csoportosítani a vadászokat abba a szektorba.

Amúgy én nem igazán tapasztaltam ezt a "mindent-látó-szem üzemmódban működő csíter AI" effektust. Simán meg tudtam csinálni egy oldalról megkerülős támadást egy páncélososzloppal, ameddig a gyalogosaim a pálya közepén lévő városban feltartották az AI csapatait.