Kacyking#1529
Egyetértek molnival abban, hogy nagyon sok a noob. Amikor együtt toltuk nem is vesztettünk el egy meccset sem. Én is játszottam kicsit 1 vs 1-ben meg több vs többen. Ez utóbbinak nem látom már értelmét a rengeteg béna/kezdő csapattárs mellett.
A pályák sokkal nagyobbak mint az ALB-ben. Rengeteg hely van a manőverezéshez és a légierő is sokkal jobban használható mivel a nagy térkép miatt jobban szét van szórva a légvédelem.
Míg molni az usákokat és oroszokat próbálta ki én a személyes kedvenc Eurocorp és keleti blokk felé mozdultam el.
Eurocorp:
Rengeteg kiváló gyalogos egység (ALB-ben is durva volt a francia gyalogság) , a mistral az egyik legjobb manpad és a német deszantos is nagyon ütős.
Logisztika rész is nagyon erős a mankatival meg a CH-53-al.
A légvédelem és tüzérség is nagyon jóféle. (MLRS, CAESAR, Aufi )A crotale egyedül ami csalódás nekem. 4db rakétával semmit sem ér. Pontatlan és erős 20-30mp alatt ellövi a készletét még mozgás közben is.
Tankoknál a többi nagyhatalomhoz képest inkább csak a középkategória teteje. A Lecrelc és a Leo2A5 nagyon ütős azon kívül azonban csak a Leo2A4-van. Bár ez már így önmagában általában elég.
A felderítő szekciójuk is nagyon jó. A mistralos felderítő simán elmegy légvédelemnek is. A felderítő Tigris meg kegyetlen. Lelő helit és tankot egyaránt.
Járműveiket annyira nem használom talán csak a wiesel tow2 van bent.
A helikopter szekciót szintén erősíti a Tigris. Az egyikhelik ellen a másik tankok ellen specializálva és elég olcsók is.
Repülőknél a játék legjobb vadászgépe (Rafale) és elég jó csapásmérők vannak. Egyedül a páncélvadász repülőgépeket tartom gyengének.